PDA

Tüm Versiyonu Göster : Antalya ve izmir ortak çalişmasi av raporu

shark1
16-01-2009, 15:02
DEĞERLİ DOSTLAR. ÖNCEDEN SÖZLEŞTİĞİMİZ GİBİ ANTALYADAN TOLGA ARKADAŞIMIZIN ZİYARETİNE GİTTİM.PERŞEMBE GECESİ TÜM HAZIRLIKLARIMIZI YAPIP TEKNEMİZE GİDİNCE HAVANIN MÜSAİT OLMADIĞINA KANAAT GETİREREK GERİ DÖNMEK ZORUNDA KALDIK.
SABAH 7 DE HAVA ŞARTLARINA RAĞMEN DENİZE AÇILMAYI BAŞARABİLDİK. DENİZ GÖRÜNTÜDE SAKİN GİBİYDİ AMA ÖLÜ DALGA OLDUĞU İÇİN SALLANMAKTAN CANIMIZ ÇIKTI.
HERŞEYE RAĞMEN OTELLER MEKİİNDE AVLANMAYA BAŞLADIK. İLK ÖNCE 8-10 TANE BALON BALIĞI YAKALADIK. BİR O KADARDA TAKIM KAYBEDİNCE YER DEĞİŞTİRMEK ZORUNDA KALDIK. :(
EN SONUNDA MIRMIR YATAĞINI KEŞFETTİK. 30-40 PARÇA MIRMIR ALDIKTAN SONRA HAVA DURUMU VE BENİ TEKNE TUTMASI NEDENİ İLE GERİ DÖNDÜK.

YER : LARA
EKİP :
RUSKİ TOLGA
UĞUR REİS
CANİŞ AYHAN

YEM BORU KURDU
KLASİK 4 LÜ TAKIM,
[Only Registered Users Can See Links] ([Only Registered Users Can See Links])

paşalı
16-01-2009, 18:44
Maşallah maşallah Uğur kardeşim mırmırlar şahane afiyet olsun.Daha irilerinin denk gelmesi dileklerimle.

dilki
16-01-2009, 22:43
Alllllaaaaahhhhhhssssııııııııızzzzzlllllllllaaaaaa arrrrrrrrrr!!!!!
Abicim siz bana sistematik işkencemi yapıyorsunuz:( Yahu içim içimi yedi Tolga abim balıkları bana ithaf edecekti ama sanırım unuttu!!!
Walla orada olmak için neler vermezdim ooooooffffffff oooooffffffffffff:(
Ama abi bende ufuksam bu işin üstesinden geleceğim!!Abicim Allah içinize sindirsin!!!Muazzam balıklar ortam süpe demeyeceğim çünkü Uğur abi ve Tolga abinin olduğu yerde ortam süper olmazda ne olur!!!
Balıkların hakkını verdiğinizden hiç şüphem yok:D
İkinizide tebrik ediyorum ve daha irilerinin denk gelmesini diliyorum!!!
Bu arada Uğur abi farkındamısın son zamanlarda seni deniz çok tutar oldu hayırdır inşaallah:D

seyirsubayi
17-01-2009, 01:05
super bı av olmus tebrık ederım dostum

shark1
17-01-2009, 01:18
Alllllaaaaahhhhhhssssııııııııızzzzzlllllllllaaaaaa arrrrrrrrrr!!!!!
Abicim siz bana sistematik işkencemi yapıyorsunuz:( Yahu içim içimi yedi Tolga abim balıkları bana ithaf edecekti ama sanırım unuttu!!!
Walla orada olmak için neler vermezdim ooooooffffffff oooooffffffffffff:(
Ama abi bende ufuksam bu işin üstesinden geleceğim!!Abicim Allah içinize sindirsin!!!Muazzam balıklar ortam süpe demeyeceğim çünkü Uğur abi ve Tolga abinin olduğu yerde ortam süper olmazda ne olur!!!
Balıkların hakkını verdiğinizden hiç şüphem yok:D
İkinizide tebrik ediyorum ve daha irilerinin denk gelmesini diliyorum!!!
Bu arada Uğur abi farkındamısın son zamanlarda seni deniz çok tutar oldu hayırdır inşaallah:D

heheeh valla ufuk cum yapabileceğim bişeyyok. sen programını ayarlayamadın misafirin olduğu için. inşallah yakında izmirde havalar müsade ederse birlikte çok ablara gideriz.
deniz tutmasına gel,ince, gerçekten yıllardır ilk defa son iki seferdir deniz tutuyor. hayırdır yaşlanıyomuyum ne?

foker2008
17-01-2009, 01:40
ufuk kardeşim bu avı san hitaf ettiğimi söylemiştim ama işin gerçekleri bende uğur kardeş sabhın 7 sinden 11 ne kadar balon yakalıdı ilk mırmırları ben aldım her balon çekişinde dedim ufugun ahını aldın sen diye ama ne hikmetse tam bir bal var adamda ardından eşşek mırmırlarını ard arda almaya başladı şayet erken dönmek zorunda kalmasaydık baya bişelr alacaktık daha sen gelirsen seni aynı yerden levrek ve mırmıra çıkaracam inanıyorumki bunun en az üç katını tutarız seninle her mırmır alışımızda seni baya andık bu av sana hitaf olunur ufuk kardeşim

foker2008
17-01-2009, 01:45
uğur kardeşim sana gelince bulantın olmasaydı neler olabilecegini biliyorsun ozaman heralde herkezin duduağını uçuklatacak bir operasyon yapmış olurduk ama allahtanda erken çıkmışız bizden hemen sonra hava patladı bundada bir hayır olduğuna inanıyorum darısı diğer avlarımıza

ibrahimsepetçi
17-01-2009, 07:07
tebrikler güzel av olmuş.maksat dostlukların pekişmesi.Rastgele.

dilki
17-01-2009, 13:01
Değerli Tolga abim balıkları bana ithaf etmen dolayısıyla çok teşekkür ederim!!!
Benimde kalbim sizinleydi!!Kendi kendime inşaallah çıkmaları boşa gitmez dedikten sonra sizin düğüm açıldı sanırım:D
Kısmet olusa havalar düzeldikten sonra İzmirde de seni ağırlamaktan ve beraber avlanmaktan mutluluk duyacağım!!!!
Daha güzellerini ve büyüklerini beraber tutup güzel bir katliama imza atarız!!!

dilki
17-01-2009, 13:07
Değerli Uğur abim dediğin gibi programı ayarlayamam dolayısıyla aranızda olamadım o yüzden kaderle arama kara kedi girdi:D
Antalya taraında yaptığınız katliam tüm sitede yankı buluyor sanırım!!!
Şu aralar havalardan dolayı kimsenin çıkamadığı zamanlarda denize açılman büyük bir şans ama deniz tutma olayıda aynı ölçüde bir handikap gerçi fiber tekne olması dolayısıyla çalkantılı denizde ceviz kabuğu gibi sallanmışsınızdır o yüzden öyle olmuştur:)
Yaşlanma olayına gelince aklmdan geçmedi değil:D
Ama böyle yaparak kurtulamazsın daha çok avlara çıkacağız:D Hatırlarmısın yine bir organizasyon yapmıştınız ve ben yine gelememiştim Denizlide olduğum için.Ve kadere bak yine dedemlerle beraberdim ve döndükten sonra çıktığımız il avda şov yapmıştık (benim tüm iğneleri lidailerle dolu çektiğim av).Ben inanıyorumki çıktığımız il avda kaderin bir cilvesi olarak yine aynı şeyler tekerrür edecek!!!
Ne demişler tarih tekerrürden ibaret:D
Sewgiler ve saygılar!!!

foker2008
17-01-2009, 19:11
değerli kardeşim ufuk bu güzel düşüncelererin beni duygulandırıd fakat uğur karedeşim bana yaşlamndın diyordu devamlı bak görki kaderin cilvesine ki kimişn yaşlı olduğu anlaşıldı

uğur kardeşlim bu mırmıra baktığımda göz rengine falan nedense bir bayimzi aklıma geliyor nedense kia desem anlarmısımn acaba

nadirsakoglu
21-01-2009, 17:32
tebrikler arkadaşlar balıklarda çok güzel görünüyor. afiyet olsun.

delvel
27-02-2009, 21:56
abi tebrıkler havaya ragmen güzel av olmuş..