Giriş Yap

Tüm Versiyonu Göster : kuzuların sessizliği

akkasq
25-01-2009, 19:40
[Only Registered Users Can See Links] ([Only Registered Users Can See Links])arka daslar 12 kg lık kuzuyu sizlere takdim ederim.geçen hafta çarşamba avıdır.anca başardım yüklemeyi.kıyıdan rapala ile aldım.vuruşunu tarif edemem.yaşamak lazım,allah sizlerede böyle avlar nasip etsin.rastgele.

seyirsubayi
25-01-2009, 19:59
masallah derya kuzusu ıste bu olsa gerek :):)

dilki
25-01-2009, 20:21
Hocam adam korkar bunu görünce yaw:d
Ellerine sağlık!!!
Ah birde biz sahalara dönebilsek artık çok iyi olacak!!!
Taygun kardeşim sende artık şu kar yağma olayını kaldırsan iyi olacak zaten kışın en karanlık ve soğuk zamanları denizede açılamıyoruz birde bu kar yağması olayı iyice insanı çatlatıyor!!!!
Sewgiler!!

Taygun KOCABIYIK
25-01-2009, 21:45
Ah be ufuk abim niye bu kadar sinir yapıyorsunda söylemiyorsun :) Hemen kaldırdım gitti :)
Balık içinde tebrikler gerçekten harika balık :)

mehmeterhan
25-01-2009, 21:50
insallah dugaların kabul olurda allah bızede boyle avlar nasıp eder cok guzel balık ınsallah daha ıyılerı nasıp olsun

tano
26-01-2009, 08:17
Abi süper bu...Eline, koluna, emeğine sağlık.Bunu görünce heveslendim bende.Rastgelsin...

dilki
26-01-2009, 08:19
Teşekkür ederim Tayguncum!!
Biliyorsun balık,deniz ve doğa sevdası başka birşey o yüzden bu üçlü ile bir araya gelemeyince insan biraz geriliyor:)
Uzun zaman oldu parmaklarımın ucunda tıkırtı hissetmiyorum eroin gibi bir şey bu tutku insanın eli ayağı titriyor:D
Tekrar teşekkürler Tayguncum!
Sewgiler!!!