Giriş Yap

Tüm Versiyonu Göster : 30 Ocak 2009 Av Raporu :D

dilki
31-01-2009, 20:56
Değerli dostlar!
Perşembe günü Tolga abim (fokker 2008) bir sürpriz yaparak İzmire geldi.Havaların iyi olacağını düşünerek hava tahminlerini izleyerek ekip arkadaşlarımız Uğur abi Feridun baba ile beraber irtibata geçtik.Gopez Cengiz abimiz mazeretinden dolayı aramızda bulunamadı.Sabah 04:00 itibari ile Feridun baba ile buluştuk daha sonra uğur abi ve Tolga abiyle buluşup gerekli malzemeler ve yem alındıktan sonra Zeytinler istikametine yola çıktık!İlk defa o tarafa gittiğimiz için merak içerisinde yolumuzu bitirip saat 06.00 civarında tekneyle açıldık ve 07:00 civarında oltalarımızı suya indirdik!! Sabah suyunu yakalamak için ve uzun zamandır denize çıkamadığımız için saldırdık tabiki:deli:Sabah suyu verimsiz geçti öğleden sonraya kadar dolandık durduk sürekli küçük küçük gopezler izmaritler derken öğleden sonra ilk çupramız Tolga abiye denk geldi teknede büyük bir heyecan derken yavru tekneye alındı:helal:O gazla herkez daha bir heyecanla ve istekle sarıldı oltalara ama uzun bir süre balık yine kesti derken saat 14:00 civarında oltamın ucunda bir kıpırtı oldu ancak küçük balık olduğu belliydi balığı isteksiz ve yavaşça dip sudan yukarı çekerken orta suya geldiği sırada olta bir anda ağırlaştı ve müthiş bir çekişle karşılaştım ve yavaş yavaş heyecanla müthiş bir mücadelenin ardından güzeller güzeli geldi teknemize (tek resim olan):helal: Tekrar bir motivasyondan sonra Feridun baba aldı bir yavruda tekneye:helal:Derken Uğur abinin oltası mütiş derecede çekmeye ve eğilmeye başladı hepimiz yok artık derken olta yukarı geldi ve tekneye aldığızı şey çupra değil yarım metrelik bir yılan balığıydı!!!Artık hava kararmaya ve soğumaya başlayınca dönme kararı aldık ve saat 17:30 civarında dönüşe geçtik!!!Toplamda 10 kg yakın balık aldık ama ben göz bebeğimiz olan 3 balığımızın resmni çektim ve siteye koyuyorum!!!
Bu avımıda Gopez cengiz abimize ve bana sıkıldığım zamanlarda mesajlarıyla destek veren Taygun kardeşime İthaf ediyorum:D
NOT: Taygun kardeşim bak kar efektlerini kaldırınca havalar nasılda düzeldi veşansımız yerine geldi:D
Yer: Zeytinler
Ekip: Uğur Reis
Feridun Baba
Tolga Abi
Ufuk (Bir buçuk Ufuk)
Yem : Mamun ; Sülünez
[Only Registered Users Can See Links] ([Only Registered Users Can See Links])
[Only Registered Users Can See Links] ([Only Registered Users Can See Links])

Taygun KOCABIYIK
01-02-2009, 20:00
Ufuk abicim maşallah diyorum bu balıksızlıkta ilaç gibi gelmiştir :)
Darısı başıma, darısı başıma, darısı başıma :)

dilki
01-02-2009, 20:20
Eywallah Tayguncum!!!
Geçekten tam süper oldu bu balıklar üzerimdeki tüm baskıyı ve sıkıntıyı aldı!!!
Darısı başına darısı başına darısı başına:D

ibrahimsepetçi
02-02-2009, 11:20
Elinize sağlik her daim rastgele.

halim20
02-02-2009, 13:20
Ufuk tebrikler avınızın sonu güzel geçmiş..:helal::helal::helal:
ne güzeldir o balıkları çekmek tahmin edebiliyorum..:):)
Keşke videoyada çekebilseydiniz o heyacanı bizde yaşardık dimi ;);)

dilki
02-02-2009, 14:30
Walla Halim abi makina bende olduğu için videoya çekemedik daha sonradan hepsiyle bir resim çektik keşke videoya çekebilseydik çok daha güzel olurdu!!!
O halimi gerçekten çok merak ediyorum:)

muratbaykent
02-02-2009, 15:54
Tebrik ederim Ufukcum.Sitemizin,bu haftalık en güzel raporu bence.Özlemiştik bu görüntüleri.

paşalı
02-02-2009, 18:28
Ufuk tebrikler çupralar çok güzel.Bu hafta bizde harami balıktan başka birşey alamadık.

ibrahimz35
02-02-2009, 19:10
Ufuk kardesim,tebrik ederim cok güzel bir av olmus cupuralarin devamini dilerim.
Özelliklede sigara yerine metre koydugun icin ayrica tesekkür ederim.

Tebrik ederim Ufukcum.Sitemizin,bu haftalık en güzel raporu bence.Özlemiştik bu görüntüleri.

Murat Abi, ne oldu her hafta koydugun resimler, seninde cupuralarini özledik.

Ufuk tebrikler çupralar çok güzel.Bu hafta bizde harami balıktan başka birşey alamadık.

Turgay Abi, bu haramiler ne zaman senin pesini birakacak. Bence abi kaptani degistir.

dilki
02-02-2009, 20:04
Murat abi Turgay abi ve İbrahim abi güzel dilekleriniz için çok teşekkürler!!!
Uzun zamandır sahalardan uzaktık bu hafta çok güzel oldu!!!Deniz ana bize cömert davrandı sağolsun!!!
İbrahim abi sigara yerine metre olayını bende senin kadar destekliyorum eğer imkanlar dahilindeyse metreyi yada değişik bir ölçü aletini kullanmak daha iyi oluyor!!!Bir seferinde çok güzel bir mercan almıştım onuda sigara yerine su şişesiyle çekmeyi tercih emiştim imkanlar dahilinde bu eylemlerim sürecek:D
Turgay abi bu hafta pazar günüde çıktık ama isparoz ve izmaritten başka birşey yakalayamadık en büyüğü avuçiçi kadardı:( Hepsi denize iade tabi!!!Anlayacağınız başımızın belası gopeze bile hasret kaldık:(
Murat abi biz senin görüntülerinle bilendik sizdende eskisi gibi güzel raporlar bekliyoruz şansın bol livarın dolu olsun!!!!

nadirsakoglu
04-02-2009, 17:23
ufuk kardeşim güzel birgün ve av yapmışsınız. kutlarım. daha büyüklerinide yakalamanı dilerim.

ADNAN
04-02-2009, 21:02
Ufuk kardeş tebrikler denızde olmak bu heycanı da yaşamak ve o iyotlu havayıda teneffüs etmek de güzel, iyi bir gün geçtiği anlatışınızdan belli daha bereketli günlere sevgi ve saygılarımla....

dilki
04-02-2009, 21:20
Teşekkür ederim Adnan abi daha irileri sizlere rastgelsin!!!!
Ewet denizin o güzel kokusu ve tertemiz havayı ciğerlerimize çekmek hemde balığı çekerken heyecandan hızlı hızlı soluk alıp vermek nefesimizi çok güzel açtı:)
Umarım sizlerde böyle güzel havaları görürsünüz abi sewgiler!!

seyirsubayi
05-02-2009, 12:12
ufuk tebrıkler kardesım guzel bır av olmus ... daha ıyılerı denk gelır ınsallah

arayadis
21-02-2009, 14:05
Ufuk abi tebrik ederim çok güzel av olmuş. O izmaritlerin arasında çupra gelmesi nede güzeldir teknedeki heyecanı merak ettim gerçekten. Daha iyi avlar dilerim...

delvel
22-02-2009, 20:26
ufuk abi ben ukraunadayken cupraların babasını almıisınız tebrikler abicim.. daha iyilerilrine..