PDA

Tüm Versiyonu Göster : antalya kuzu avı videoları

shark1
07-03-2009, 20:47
yaz sonunda feridun baba , ugur müdür, gopez cengiz den oluşan izmir paşalar ekibi antalyadaki dostumuz kedici tolganın organize ettiği kuzu avına katılmıştık. 5 kişilik ekibimiz o gün muhteşem bir av yaptı. sirkülere uyarak 3 er tane yakaladığımız kuzuların tadına hemen oracıkta baktık. kaptanımız özenle pişirdiği balıkları rakı eşliğinde ikram edince geri çeviremedik tabi. sevgili dostlar şunu itiraf edeyimki , o yemeğin tadını ne 5 yıldızlı otellerde nede meşhur balık lokantalarında alamadım. Sizlerle paylaştığım bu güzellikleri tekrar yaşayabilmek dileğiyle.

feridun baba show

<embed src="[Only Registered Users Can See Links]" width="360" height="270" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" flashvars="width=360&height=270&file=[Only Registered Users Can See Links]" pluginspage="[Only Registered Users Can See Links]" type="application/x-shockwave-flash" />

<embed src="[Only Registered Users Can See Links]" width="360" height="270" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" flashvars="width=360&height=270&file=[Only Registered Users Can See Links]" pluginspage="[Only Registered Users Can See Links]" type="application/x-shockwave-flash" />

ve işte muhabbetin kralı...

gerence
07-03-2009, 22:16
Göremedim videoları? Sadece yazılar var:(

shark1
07-03-2009, 22:29
yusuf kardeş bir problem var sanırım. imbat ilgilenirse gözleriniz bayram edecek inşallah

gerence
07-03-2009, 22:55
Umarım çıkar meydana da ilgilenir:) Videoları merak ettim doğrusu... baharda güneyde kuzu avı yapma niyetindeyim , Adrasan da...:)

Taygun KOCABIYIK
08-03-2009, 08:41
Bu siteden direkt olarak forum üzerinde video izletebilmek şimdilik mümkün değil

ulaşabileceğiniz linkler şunlar
[Only Registered Users Can See Links]

bu arada balıklar mükemmel
Antalya her zaman olduğu gibi sıcak sanırım gayet ince kıyafetler giyilmiş :)

shark1
08-03-2009, 09:36
Bu siteden direkt olarak forum üzerinde video izletebilmek şimdilik mümkün değil

ulaşabileceğiniz linkler şunlar

bu arada balıklar mükemmel
Antalya her zaman olduğu gibi sıcak sanırım gayet ince kıyafetler giyilmiş :)

tayguncum geçen yaz yaptığmız avın görüntüleriniyeni buldum paylaşmak istedim yardımına teşekkürler

gerence
08-03-2009, 23:23
balıklar ve videolar harika:) Teşekkür ederim :) Tago'nun yardımları sayesinde izledik..!

seyirsubayi
09-03-2009, 21:24
valla hersey harıka canım acaip denız cektı :)))