PDA

Tüm Versiyonu Göster : malzeme alırken aman dikkat edin

kekeme
20-03-2009, 10:45
:hıııı::hıııı:degerli arkadaşlar.malzemealırken aman dikkat edin.yoksa benim gibi üzülülürsünüz.çünki tüm iyi niyetime ragmen..kemaraltında bulunan GÜDEROGULLARI firmasından yapmış oldugum alışverişte mono filement misinayı gözüme soka soka fc. misina diye sattılar. hemde iki kere.siz siz olun güvenilir bi firmadan vede mutlaka yanınızda bi işi iyi bilen bi akadaşla malzeme alın.yoksa koca firmalar kücük bi malzeme de olsa sadece satmak amaçları.müşteriyi kandırmak.bu firmayı kınıyorum vede alış verişi kesiyorum.dikkatli olun vede üzülmeyin.ömerataç.ksk:hıııı::hıııı:

kocabalık
20-03-2009, 11:00
arkadaşım fc den kastın flora carbon misina ise alırken test et en kolay yolu da kibritle misinayı ucundan yakmaktır flora carbon misina normal misina gibi yanmaz

kekeme
20-03-2009, 11:18
:)eyvallah dostum. ögrendik .benim maksadım insanların riyakar olmaları.kandırılmayı hele 50 sinden sonra 30 mt misia için.o fifmayı kınıyorum vede acemi arkadaşları uyarmak için.sagol

delvel
20-03-2009, 19:45
ömer abi/kardes imza ayarlarınızı yaparsanız size daha dogru hitab edebiliriz.

sinangil35
21-03-2009, 00:54
Ömer bey,uyarılarınız için teşekkür ederim.Gerçi ben oradan alışveriş yapmıyorum ama genede aklımızda bulunsun.

kocabalık
21-03-2009, 18:58
Kekeme diye hitap ediyorum imza ayarlarınız olmadığından kesinlikle son yorumlarınıza katılıyorum ve iki atasözü eklemek istiyorum yalancının mumu yatsıya kadar yanar: ve olgunluk gözetleyen olsun olmasın verilen işi yapmaktır: bu konuda aynı şekilde bu işi yapan bana göre sahtekardır bende kınıyorum:o arkaşların mumuda fazla yanmaz diye düşünüyorum

ilhami48
21-03-2009, 21:25
ömer geçmiş olsun. uyarın için teşekkür. imza ayarını da yapsan iyi olur sana hitapta kusur olmasın.

gerence
22-03-2009, 00:07
Uyarın için çok teşekkür ederiz arkadaşım:)
Zaten bizler genelde Çağlar Av, Hisar Avcılık ve Rasgele den alışveriş yapıyoruz...

AKIN-1962
02-04-2009, 20:10
uyarın için teşekkürler. ben tüm arkadaşlara soruyorum. beden yapmak için gam yapmayan misina bugüne kadar bulamadım. bu konuda fikri olan arkadaş olursa şimdiden tşk.AKIN-1962

seyirsubayi
02-04-2009, 20:41
uyarın ıcın tskler ... bızı kandıran bu arkadaslar aslında kendılerını kandırıyorlar... fark ettıklerınde bunu ıs ısten gecmıs olucak

çeşme35
05-04-2009, 02:45
Bu zihniyette çalışan insanlar kendileri kaybeder.Ben şahsen bi yanlışını gördüğüm esnafa tekrar uğramam .uyarınız için teşekkürler.