Tüm Versiyonu Göster : 23/03/09 lüferler
:'(Geçirdiğim kıldan tüyden bir ameliyat yüzünden 9 gündür evden dışarı adım atamamanın verdiği acı, bugün bir kısım dikişleri aldırdıktan sonra sona erdi. Soluğu deniz kenarında aldım. 2009 yılının geç kalmış lüferlerini bugün yakalabilme şansım oldu. Çok mutlu ve huzurluyum.:D
[Only Registered Users Can See Links] ([Only Registered Users Can See Links])
([Only Registered Users Can See Links])
alper tebrik ederim. balıklar özel bir iskeleden mi yoksa kıyı mı?
alper abiii hemde bensiZZ gittin balıga bide 2 tane tuttun bide bide solemiyosn :D bekle sen :P pazartesiden itibaren bende iskenderundayım :)
serdar abi teşekküler.. kıyılarda hiç bir şey yok bunlar özel iskeleden :P
Taygun KOCABIYIK
22-03-2009, 09:37
Alper abi öncelikle ameliyat için geçmiş olsun diyorum. Allah beterinden korusun...
Balıklar için ise şunu söyleyim balıkçı tezgahından alınmış ölü balık bunlar :P herkesi kandırabilirsin beni kandıramazsın :P Tebrikler umarım güzel bir sezon olur bol avlar dilerim :)
Alper abi öncelikle ameliyat için geçmiş olsun diyorum. Allah beterinden korusun...
Balıklar için ise şunu söyleyim balıkçı tezgahından alınmış ölü balık bunlar :P herkesi kandırabilirsin beni kandıramazsın :P Tebrikler umarım güzel bir sezon olur bol avlar dilerim :)
yani sevgili admin sendende birşey kaçmıyor hah:deli: büyüğü satın alana küçük bedavaydı. kampanyayı kaçırmayim dedim
araştırıcı
22-03-2009, 13:29
Merhaba Alper...
Önce geçmiş olsun.. Umarım önemli değildir... Yapabileceğim bişey olursa lütfen haber ver..
Canavarlar süper görünüyor... Maşaallah.. Bereketli ve keyifli nice avlar dilerim..
En güzel dileklerimle..
selamlar...Rastgele...
alper abi yıne at cek almışsın lüferleri tebrık ederim..
lineerman
22-03-2009, 22:48
alpercim tebrikler..süper balıklar..anlaşılan lüfer bu yıl geç kıyılayacak...geç olsunda güç olmasın..
ibrahimz35
22-03-2009, 23:15
Alper'cim, maşallahın var, balıklar harika afiyet olsun.
[Only Registered Users Can See Links] ([Only Registered Users Can See Links])
ibrahimsepetçi
23-03-2009, 09:09
öncelikle geçmiş olsun.tebrikler herdaim rastgele...
bu arada tarih 21/03/09 olacak. yorgundum cumartesi günü. hata yorgunluktan kaynaklanıyordur. özür dilerim
kocabalık
23-03-2009, 19:12
güzel iskenderunlu arkadaş alper geçirdiğin amaliyattan dolayı geçmiş olsun diyor ve llüferlerin güzelliğinden dolayı kutluyorum selamlar rastgele
ilk gidişinde alman çok güzel. Hastalık bitip döndüğünde balıkları bulmasaydın kötü olurdu.
seyirsubayi
24-03-2009, 16:07
masallah kofana super canım cıktı
ozanulas
26-03-2009, 22:22
way way way diyorum süper bunlar diyorum abi görüşeliimmmm
ozanulas
26-03-2009, 22:25
evet evet o gün senle görüşmüştük abiii keşke bende gelseydim o dediğin yere yine yine tebrikler
Alper öncelikle geçmiş olsun,lüfer lerde şahane ,afiyet olsun.
seyirsubayi
29-03-2009, 18:23
bu balıkları gördukçe ıstahım kabarıyor:))) sansınız her daım olsun
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.