Tüm Versiyonu Göster : 24/03/09
ozanulas
26-03-2009, 22:48
[Only Registered Users Can See Links] ([Only Registered Users Can See Links])
ozanulas
26-03-2009, 23:40
[Only Registered Users Can See Links] ([Only Registered Users Can See Links])
tebrikler ozan.. nihayet balık cidden. iskele mi? normal bir yer mi? haftasonu hava berbat. düzelirse gidcem bende.
kocabalık
27-03-2009, 08:16
Tebrikler ozan bey tek kelime ile muhteşem baliklar selamlar rastgele
araştırıcı
27-03-2009, 08:52
Afiyet olsun...
balık halinden mi aldınız? Kaça kilosu? Yoksa fotoğraf çektirip geri mi verecem dediniz? :)
Neyse şaka bir yana.... Bu canavarları yakalama öyküsü varsa, sevincinize ortak olmak için buradayız... Umarım bu sevinçten bizi mahrum etmezsiniz..
ozanulas
27-03-2009, 11:26
sabah 7 suları
attım oltayı denize
çektim balığı aheste aheste
birde baktım ki levrekmiş
beni sevindiren bu saatte
ozanulas
27-03-2009, 11:37
levrekler 6.5cm raglou silikon balıklar ile tutulmuştur.(1.5 metre misinanın en üstüne içi bilyalı top,ve yarım metre aralıklarla 3 tane silikon balık)kıyılardan at çek yöntemi ile yavaş yavaş çekiyoruz sonrası yukardaki babacanlar işte.....herkese ratgele
araştırıcı
27-03-2009, 11:41
levrekler 6.5cm raglou silikon balıklar ile tutulmuştur.(1.5 metre misinanın en üstüne içi bilyalı top,ve yarım metre aralıklarla 3 tane silikon balık)kıyılardan at çek yöntemi ile yavaş yavaş çekiyoruz sonrası yukardaki babacanlar işte.....herkese ratgele
İlginiz ve açıklayıcı cevabınız için kendi adıma teşekkür ederim..
Rastgele...
Eline sağlık ozan hocam muazzam balıklar uzun zamandan beri böyle manzaraya hasret kalmıştık!!!!
Hemen rakıya yatırmak lazım derim:D
Salih Reis
27-03-2009, 16:58
tebrikler, afiyet olsun.
güzel paylaşımın için de teşekkürler :)
sabah 7 suları
attım oltayı denize
çektim balığı aheste aheste
birde baktım ki levrekmiş
beni sevindiren bu saatte
aşık ozani
bu özelliğini bilmiyordum. eline bide bağlama tutuşturdukmu tamamdır:P yada neyse aşık maşık bozar bizi. kamış+sahte ata çeke tükenelim yahu. tebrikler tekrar
tebrıkler güzel levrekler.. afiyet olsun
seyirsubayi
29-03-2009, 18:21
cok guzel bır av ve paylaşımın ıcın kendı adıma tsk ederım sansın daım olsun
tebrikler ozan bey çok güzel av olmuş devamı gelir inşallah sahtelerin ve oltanızın bir fotosu varsa rica etsek üstadlardan bizde bir şeyler öğrenmiş oluruz.... Saygılar
cihanakdemir
04-04-2009, 12:23
Tebrik ederim.
Bizim de buralarda (Gölcük) içimiz gidiyor ama maalesef böyle güzel mahlukatlar yok.
Şimdi orada olmayı o kadar çok isterdim ki...
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.