Tüm Versiyonu Göster : 29/03/2009 levrekler...
ozanulas
29-03-2009, 17:56
[Only Registered Users Can See Links] ([Only Registered Users Can See Links])
ozanulas
29-03-2009, 17:57
raglou silikon balıklar görevi tamamlamıştır....
seyirsubayi
29-03-2009, 18:14
masallah ne guzel balıklar onlar öyle :)
13 parca güzel levrekler.. Tebrıkler, bereketli av olmuş
Tebrikler Ozan kardeşim paylaşımlarını anlatımlı yaparsan daha bir zevkli olacak.Afiyet olsun.
ozanulas
29-03-2009, 20:21
levrekler akşam saatleri kıyıdan raglou 6.5cm silikon balıklar ile hafif dalgalı iskenderun körfezinde tutulmuştur
araştırıcı
30-03-2009, 07:00
Ozan Merhaba...
Öncelikle keyifli avından dolayı kutlarım... anladığım kadarıyla Levrekleri keyifle kandırmış ve bizlere sevincini paylaşmak üzere sunmuşsun...
Lakin aklıma takılan; asla ve asla seni üzmemek istediğim bir konu var.. Biz amatör balıkçılarız.. Bu amatör balıkçılığımızı burada bilgi, tecrübe ve "ETİK" Konudaki eksikliklerimizle tamamlıyoruz... Lütfen sitemizde de geniş bir anlatımla yer alan amatör balıkçının av limitlerini bir kez daha oku... senden bir arkadaş, bir kardeş ve bir site paylaşımcısı olarak rica ediyorum.. Yakaladığın Levrekler buradan fotoya yansıdığı kadarıyla ? şüphe taşıyor...
Bu yazdığımdan şöyle bir anlam çıkarma; BEN BUNDAN SONRA YAKALaRIM AMA BU SİTEYE KOYMAM"... sakın böyle bir sonuç çıkarma.. Lütfen bu kuralların felsefesini anlamaya çalış..
Başarılı avlarını canı yürekten kutluyorum.. En samimi dileklerimle devamını diliyorum..
Rastgele..
muratbaykent
30-03-2009, 09:14
Tebrikler Ozan bey.Ama Levent beyin ikazınada katılmamak elde değil.Avlarının ve raporlarının devamını dilerim.
ozanulas
30-03-2009, 11:14
Ozan Merhaba...
Öncelikle keyifli avından dolayı kutlarım... anladığım kadarıyla Levrekleri keyifle kandırmış ve bizlere sevincini paylaşmak üzere sunmuşsun...
Lakin aklıma takılan; asla ve asla seni üzmemek istediğim bir konu var.. Biz amatör balıkçılarız.. Bu amatör balıkçılığımızı burada bilgi, tecrübe ve "ETİK" Konudaki eksikliklerimizle tamamlıyoruz... Lütfen sitemizde de geniş bir anlatımla yer alan amatör balıkçının av limitlerini bir kez daha oku... senden bir arkadaş, bir kardeş ve bir site paylaşımcısı olarak rica ediyorum.. Yakaladığın Levrekler buradan fotoya yansıdığı kadarıyla ? şüphe taşıyor...
Bu yazdığımdan şöyle bir anlam çıkarma; BEN BUNDAN SONRA YAKALaRIM AMA BU SİTEYE KOYMAM"... sakın böyle bir sonuç çıkarma.. Lütfen bu kuralların felsefesini anlamaya çalış..
Başarılı avlarını canı yürekten kutluyorum.. En samimi dileklerimle devamını diliyorum..
Rastgele..
GÖRMÜŞ OLDUĞUN BALIK CETVELİ TÜRKİYE BALIK ATLASI DERGİSİNİN EKİDİR... YUKARDAKİ BALIKLARIN EN KÜÇÜĞÜ 20CM EN BÜYÜĞÜ 30CM ARAŞTIRMA YAPMADAN FELSEFE YAPMAYIN YİNEDE TEŞEKKÜR EDERİM (AVLARKEN YANINIZDA MUTLAKA BULUNSUN)
araştırıcı
30-03-2009, 12:07
GÖRMÜŞ OLDUĞUN BALIK CETVELİ TÜRKİYE BALIK ATLASI DERGİSİNİN EKİDİR... YUKARDAKİ BALIKLARIN EN KÜÇÜĞÜ 20CM EN BÜYÜĞÜ 30CM ARAŞTIRMA YAPMADAN FELSEFE YAPMAYIN YİNEDE TEŞEKKÜR EDERİM (AVLARKEN YANINIZDA MUTLAKA BULUNSUN)
";) sen cetveli yanında taşıyorsan, yakaladığın balıkları ölçüyorsan ve fotodaki balıkların en küçüğü 20 cm dir diyorsan" ne mutlu sana.... hakkını vermek lazım...:helal:
Daha büyüklerini yakalaman dileğiyle...
araştırıcı
30-03-2009, 12:46
Burada amacın; "üzüm yemek olduğu ve bağcıyı dövmemek" olduğunu akıldan çıkarmamak lazım... ;)
Yazılanları tehdit olarak algılayıp saldırıya geçmemek lazım;)
Yazılanlara kızıp siteyi cezalandırmamak yada öfkeli cevaplar yazmamak lazım...;)
Size ilişkin yapılan yorumları içtenlikle yanıtlayıp bilinmeyenlerle ilgili bilgi edinmek lazım... :)
Bizler vitrin meraklısı değiliz... Eminim buradaki herkesin evinde vitrin olacak nice anılarla dolu fotoğrafları var... sizden ve tüm üyelerden aynı samimiyet ve beklentiyi taşıyoruz....
Bu yazılanlara hepimizin (başta ben) uyması gerektiğine inanıyorum ve yazdıklarımın sizin içinde "üzüm yemek" olarak algılanmasını temenni ediyorum...:)
Rastgele...
ozanulas
30-03-2009, 18:39
rastgele rastgele rastgele
Ahbe güzel kardeşim. Emek vermişsin güzellikleri yakalmışsın. Sonrada onları gazetenin üzerine sermişsin. Gazete boyaları kadar zehirli ve sağlıksız birşey varmı? Aman diyelim aman.
Afiyetle yiyiniz.Ellerinize sağlık.
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.