Tüm Versiyonu Göster : Takoz çupra görmek isteyen var mi?
Hepinize yeniden merhaba epeydir yoktum beni affedin bana ait olmasa da bana yakişan bir görünyüyle döneyim dedim sevgilerimle... Buralardayim...
13856183
BUDA İKİSİ BİRARDA OLSUN....
[Only Registered Users Can See Links]
PARDON YANLIŞ EKLEDİM
HADİ ÜÇLEYİM BARİ
Taygun KOCABIYIK
07-05-2009, 20:15
Fikret abi böyle çupra vardı da biz mi tutmadık diyosundur eminim ama bunlara yakın çupralarını biliyorum inşallah bu sene yeni fotoğraflarını bekliyorum :=)
Videoları açamıyorum,lütfen yardım edin.
videoları göremeyenler şu siteyi kullanabilir
raul mario danato kardeşimizin ismi ispanta cadiz den
seyirsubayi
19-05-2009, 13:44
canım cok kötu cıpura cektı....:)))
Fikret kardeş bu çipuralar bizim dilimizden anlamaz gavur onlar gavur. :);) bunları bize gösterıyorsunuzsonra komplekesek giriyoruz..
walla imbat bılır 1.5 2 kg larını tuttum (hatta 1993 te paragatla 5.5 kg sunu da tuttum da bu adam bir alem walla :)
Taygun KOCABIYIK
20-05-2009, 19:23
walla imbat bılır 1.5 2 kg larını tuttum (hatta 1993 te paragatla 5.5 kg sunu da tuttum da bu adam bir alem walla :)
Kendi sitesinde adamın kıyıdan yakaladığı trança bile var.
Ben bu sene 3-4 tane tezgahlarda gördüm topu topu :)
abi gerçekten hoş çipualar bizde çanakkaleli olarak karşıdan kenardan rapanayla 11 kilo 300 gram yakalayan abimizi gördük yani:D
Necati ARAT
26-10-2009, 09:53
Paylaşım için teşekkürler..
Bu büyüklükte paşa Buralarda varmı da biz yakalamadık..:)
çok güzel kareler birleşmiş süperler 9-10 yaşlarımda balıklıovada babam ve amcam ırp cekerlerken bır tane 5,5 kg lık cıkmıstı kendı adıma gordugum en buyuk paşaydı.
ama bızım boyle guzel balıklar ıcın bunlarla tanısmamız ıcın lıdakılere özgürlük şansı tanımalıyız ki büyüsünde gelsın. ;)
oltacı35
26-10-2009, 18:56
bu adam bunları ispanyada yakalıyor.bize bişey kalmıyor.
şimdi bu adama bişey diyecem fakat yöneticiler forum kurallarını hatırlatacaklar.:P:D
tövbe tövbe
Abi bunlar adamı yer be ben tıstım:))))
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.