Tüm Versiyonu Göster : 24.05. Çeşmealtı
ibrahimz35
25-05-2009, 19:36
Arkadaşlar, sitemizin eski günlerine geri dönmesi için iyi veya kötü avlarımızı yayınlıyalım.
Hafta sonu kötü geçsede sizlerle paylaşmak istedim.
Geçen hafta Abdullah abinin minekop tutması sonucu malesef soluğu pitada aldık, minekop yerine bir kaç erkek mercan geldi. yerdeğiştirsekte sonuç değişmedi.
[Only Registered Users Can See Links] ([Only Registered Users Can See Links])
Taygun KOCABIYIK
25-05-2009, 21:03
İbrahim abi yine arada bir kaç mercan ve lidaki var. Tebrik ederim ayrıca erkek mercanlarda lezzet olarak durumu kurtarıyor.
Fakat değinmek istediğim nokta şu ki pita çok ilginç bir yer. Günü gününe değil saati saatini tutmuyor enteresan :)
ibrahım yine bu mevsimde harika görüntüler bunlar, yanında isparoz yok muydu bunların, pita da gerçekten bunları verdıyse ilgınç bir yer olduğunu ortaya çıkarmış afiyet baş şeker olsun ..
Taygun KOCABIYIK
26-05-2009, 06:17
ibrahım yine bu mevsimde harika görüntüler bunlar, yanında isparoz yok muydu bunların, pita da gerçekten bunları verdıyse ilgınç bir yer olduğunu ortaya çıkarmış afiyet baş şeker olsun ..
Adnan abi ısparoz senin ilginçliğinle ilgili bir durum sanırsam :deli:
kocabalık
26-05-2009, 07:45
tebrikler hiç yoktan iyidir rastgele
ibrahimsepetçi
26-05-2009, 10:05
Tebrik ederim adaş yinede boş dönmemişsiniz deniz havasi yeter.herdaim rastgele.
ibrahimz35
26-05-2009, 11:29
İbrahim abi yine arada bir kaç mercan ve lidaki var. Tebrik ederim ayrıca erkek mercanlarda lezzet olarak durumu kurtarıyor.
Fakat değinmek istediğim nokta şu ki pita çok ilginç bir yer. Günü gününe değil saati saatini tutmuyor enteresan :)
Pitaya hiç belli olmuyor, bazen süpriz yapabiliyor. Birkere ben iri bir mercan almıştım, başka bir zaman abim yarım kiloluk çupura almıştı enson Abdullah abi minekop aldı. Nedense hep bir adet devamı gelmiyor.
Adnan Abi, ısparozun olmadığı yer mi var? Onrarı resme dahil etmedim.
tebrikler hiç yoktan iyidir rastgele
Teşekkür edrim Mustafa Abi.
Tebrik ederim adaş yinede boş dönmemişsiniz deniz havasi yeter.herdaim rastgele.
Adaşım, balık bahane deniz havası yetiyor.
Salih Reis
26-05-2009, 12:51
İbrahimcim paylaşımın için teşekkür ederim.
Balık bahane deniz şahane değilmi :)
daha niceleri rastgele
muratbaykent
26-05-2009, 15:47
Gözlerim bu raporu bekliyordu İbrahim.Seninle konuştuktan sonra az daha niyeti bozup c.tesi akşamı bizde katılacaktık size.Ama olmadı.Tebriklerr.Herzamanki gibi yine boş dönmemişsin.Bereketli avlar dilerim.
ibrahimz35
26-05-2009, 17:39
İbrahimcim paylaşımın için teşekkür ederim.
Balık bahane deniz şahane değilmi :)
daha niceleri rastgele
Salih Abi, yolda giderken seninde bahsettiğin gibi o güzel çiçek kokularının eşliğinde çeşmealtına gittik. Deniz çok güzeldi sohbet muhabbet güzel bir gün geçirdik.
Gözlerim bu raporu bekliyordu İbrahim.Seninle konuştuktan sonra az daha niyeti bozup c.tesi akşamı bizde katılacaktık size.Ama olmadı.Tebriklerr.Herzamanki gibi yine boş dönmemişsin.Bereketli avlar dilerim.
Murat Abi, keşke sende gelseydin deniz çok güzeldi.
İbrahim tebrikler avlarınız az olsada iyi vakit geçirmişsiniz.
Baksana etraftaki çiçekleri, böcekleri bile seyredebilmişsiniz.:D:D
İnşallah birdahaki sefere daha güzellerini yakalarsınız.
Bana bahsettiğin yerleri dolaştınızmı peki.
ibrahim, isparozun olmadığı yer yok onların yatağı ve merkezi çeşmealtı :) biliyorsunuz beni severler, kökünü kurutmaya çalişıyorum ispoarozun :)
İbrahimcim mercanlarda güzel.Afiyet olsun.
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.