PDA

Tüm Versiyonu Göster : Herkesin izlemesi gerektiğini düşünüyorum (Senkop Belgesel)

zpt
26-09-2009, 16:17
Genelde sağlıklı insanların başına gelen gizli ölüm ''senkop'' hakkında çekilen,
Kıbrısta 4. Doğu Akdeniz Sualtı Film Festivalinde 1.lik Ödülü alan belgeselin, Türkçe sesli, ingilizce alt yazılı full halidir.

Bu belgeseli elimizden geldiğince çok kişiye ulaştıralım arkadaşlar,
Ülkemizde bir çok kişi Senkop'tan haberdar değil ve Senkop'tan dolayı her sene bir sürü ölüm olayı gerçekleşiyor.
Belki sizlerde insanların bilinçlenmesine yardımcı olabilir, farkında olmadan bir hayat kurtarabilirsiniz. İyi seyirler.

İçimdeki Düşman : Senkop on Video ([Only Registered Users Can See Links])

[Only Registered Users Can See Links] ([Only Registered Users Can See Links])

seyirsubayi
26-09-2009, 19:52
paylaşımın ıcın tsk ederım dostum

muratsadioglu
27-09-2009, 06:37
Teşekkür ve tebriklerimi sunuyorum dostum.
Deniz'e ve deniz sporlarına tutkun kişiler için güzel bir ders,harika bir uyarı.
Emeğinize sağlık.

levroz
08-01-2010, 15:30
bnde tesekkür ederim arkadaslar.walla gözlerim doldu izlerken.ozan benim çok yakın arkadaşımdı.ölümünden 3-4 gün önce telefonla konusmustuk.bir kac hafta sonu sonra beraberer dalışa gitmeyi planlamıştık fakat nasip olmadı.ölüm haberini alınca ilk basta yok canım bana saka falan yapıyolar demıstım kendimce.ilk olarak ozanı cep telefonundan aradım ama tel. kapalıydı.aklıma kötü kötü şeyler geliyordu ama hala inanmak istemiyordum.daha sonra okanı aradım ve malesef acı haberi aldım göz yaşları içerisinde.seni hiçbir zaman unutmuyacagım canım kardesim.bu arada bu filmin çekilmesinde emegi geçen herkeze sonsuz teşekkürler.

musty
28-04-2010, 13:34
Genelde sağlıklı insanların başına gelen gizli ölüm ''senkop'' hakkında çekilen,
Kıbrısta 4. Doğu Akdeniz Sualtı Film Festivalinde 1.lik Ödülü alan belgeselin, Türkçe sesli, ingilizce alt yazılı full halidir.

Ülkemizde bir çok kişi Senkop'tan haberdar değil ve Senkop'tan dolayı her sene bir sürü ölüm olayı gerçekleşiyor.
Belki sizlerde insanların bilinçlenmesine yardımcı olabilir, farkında olmadan bir hayat kurtarabilirsiniz. İyi seyirler.

İçimdeki Düşman : Senkop on Vimeo ([Only Registered Users Can See Links])

çok güzel an an açıklayıcı bir belgeselden fazla canlı olması beni çok sevindirdi kara balıkçısı olsun tekne balıkçısı olsun çok faydalı bilgi bizler böyle birşeyle karşılaşmak zprunda kalayız dikkat çok önemli tekrardan Ozan yıldırımın ailesinin başı sağolsun

Kamil ESEN
29-04-2010, 10:27
Teşekkür ederim,gerçekten harika bir uyarı.Paylaşılması gereken bir konu..

Necati ARAT
29-04-2010, 13:01
Paylaşım için teşekkürler..
Acısıyla ve bilgilendirmesi ile güzel bir belgesel..

Video içerisindeki şu iki cümle herşeyi çok iyi özetliyor..

"Doğayı karşınıza almazsanız,
Bu işten hiçbir zarar almaz aksine keyfini çıkartırsınız"..

Serbest dalış yapan arkadaşlarımızın da Dikkatli olmalarını,
Bizleri Ozan kardeşimizin üzüntüsü gibi üzüntüye boğmamalarını rica ederim..

ibrahimsepetçi
29-04-2010, 14:31
paylaşım için teşekkürler.emeğinize sağlık.

haldun özyurtcu
18-11-2010, 22:59
.Genelde sağlıklı insanların başına gelen gizli ölüm ''senkop'' hakkında çekilen,

İçimdeki Düşman : Senkop on Video ([Only Registered Users Can See Links])

teşekkür iki oğlumada hemen görüntülü olarak aktaracağım

ejder_balikci
28-11-2010, 21:31
Dalanlara ve yeni dalmaya başlayacak olanlara bu belgesel (İBRET OLSUN). Hayatımız, canımız, vuracak olduğumuz balıktan daha değerlidir !!!!!!

musty
27-04-2011, 08:23
Merhaba arkadaşlar ben bu belgeseli yılda bir izliyorum çünkü dikkat her zaman olduğu gibi dikkat tekrar yazıyorum vede bu işe bir yıl boyunca sitemize olsun ve genel amatör balıkçılık ruhu yeni paylaşımcılar olsun bizlerin tekrar izlemesini ve yeni bu ruha gönül vermiş arkadaşlar olsun hatırlatmamızda büyük önem olduğunu düşünüyorum bilmeyenlere bu belgeseli izlenmesinin çok önemli olduğu kanısındayım... hoşçakalın