Tüm Versiyonu Göster : Anilarda Kalanlar Bölüm 2
Ewet arkadaşlar çok istek üzerine 2.bölümü yayınlıyorum..(Çok istekmi kendi kendini kandırıp gaza gelme bu oluyor herhalde...Bu siteyi seviyorum ne yapayım elimde değil)...Yalnız bunlara müzikte ekleyebilirim ama bir türlü müzik olayını bulamıyorum...Malumunuz MP3 OLAYI BİTTİ.Bana müzik gönderirseniz eklerim..lÜTFEN BÜYÜK EKRAN İZLEYİN...
[Only Registered Users Can See Links]
aserkansatı
12-01-2006, 07:26
Sinan Çetin gibi adamsın Sami... Çok güzel olmuş ama müzik hadisesi yok...
Taygun KOCABIYIK
12-01-2006, 07:31
Sinan Çetin gibi adamsın Sami... Çok güzel olmuş ama müzik hadisesi yok...
ben yolladım güzel bir müzik onunla uğraşıyor sanırım
Taygun bir tane müzik gönderdi ekledim upload ediyorum sıcak sıcak sen bak...Az sonra uyumazsan
ben yolladım güzel bir müzik onunla uğraşıyor sanırım
Ewet Taygun bu saate kadar uğraştım ve upload ettim sonunda...Müziği eklemek 15 dakika,upload etmek saatlerce sürdü..Upload ederken 5 kere yarıda kesildi.Beğenilmesi dileğiyle....
İŞTE MÜZİK DESTEKLİ ANILARDA KALANLAR 2
[Only Registered Users Can See Links]
Kardeşim eline sağlık çok güzel olmuş...Devamını bekliyoruz... :'(
:deli::deli:
Taygun KOCABIYIK
13-01-2006, 04:36
şu an zeki mürenin bir albümünü indiriyorum o bitince bunu indiricem ama eminim süper olmuştur
sami abi döktürmüşsün yine eline sağlık :)
abi hadi bu sefer başrol vermedin, bir figüran rolü ayarlasaydın bari ;) :D
neyse demek ki şart oldu ilk fırsatta balığa gidip (artık olta veya zıpkın, ne olursa) bir trofe resmi göndermek ve tekrar başrolü almak :P :dans: :dans: :artist:
sami abi döktürmüşsün yine eline sağlık :)
abi hadi bu sefer başrol vermedin, bir figüran rolü ayarlasaydın bari ;) :D
neyse demek ki şart oldu ilk fırsatta balığa gidip (artık olta veya zıpkın, ne olursa) bir trofe resmi göndermek ve tekrar başrolü almak :P :dans: :dans: :artist:
Teşekkür ederim...Sen balığa git resmini koy sana söz başrolü san vereceğim....Bu siteyi seviyorum ve canlılığını artırmak adına saatlerimi harcayarak kendi çapımda bir şeyler yapmaya çalışıyorum....Bu arada gün geçtikçe sitemiz daha da şenleniyor....
Yorumundan ötürü tekrar teşekkür ederim.Sevgiler saygılar....
Taygun KOCABIYIK
13-01-2006, 18:01
bende kendi çapımda bir video yaptım şu benim meşhur çupranın resimlerinden onu upload edeyim bari :)
bende kendi çapımda bir video yaptım şu benim meşhur çupranın resimlerinden onu upload edeyim bari :)
Herşey çok kolayda şu upload olayı beni öldürüyor...Tam %89 a geldim sayfa görüntülenemiyor yazısı :deli: :hıııı: :hıııı: ..Olsun yılmadan devam ... :camoka:
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.