PDA

Tüm Versiyonu Göster : 03.10.2009 Ildır raporu

muratbaykent
05-10-2009, 19:47
Uzun zamandır işlerim ve seyahatlerim sebebiyle paylaşımda bulunamıyordum. Sanırım artık bende daha sık siteye aktif olarak iştirak edebileceğim.Geçen hafta bacanak ile beraber Ildır sularında avdaydık.Avımız bereketli geçti.Ancak hava öğlen gibi felaket bozdu.Dönüşte iyice ıslattı bizi.Ancak avımızın iyi geçmesi kısa zamanda unutturdu bize bu sıkıntıyı.
av yeri:Ildır
Yem:mamun+yengeç
Takım:zoka

saygılarımla

[Only Registered Users Can See Links] ([Only Registered Users Can See Links])

paşalı
05-10-2009, 20:02
Muratcım tebrikler her ikinizide kutlarım.Afiyet olsun.

dionyzos
05-10-2009, 20:50
Muratcığım harika bir av olmuş,tebrikler...
Benim teknem çiftlikköyde, aslında o çanağın dışındayım,bu nedenle dalyanköye bağlamayı düşündüm ama yer bulamadım, gene de o taraflara gelmeyi istiyorum... nice güzel ve mutluluk dolu avlara... :-))

delvel
05-10-2009, 20:58
murat abi yine mükemmel bir av yapmışsınız.. raporlarına hasret kamıştık. tebrıkler

ibrahimz35
05-10-2009, 21:13
Murat Ağabey, beklenen raporun en sononda geldi. Aslında ben senden Güzelbahçe raporu bekliyordum. Henüz Güzelbahçe'de lidakiler başlamadı mı?
Seni ne yağmurlar, ne de rüzgar her zaman olduğu engelleyememiş.
Afiyet olsun.

seyirsubayi
06-10-2009, 07:14
cok guzel bır av daha ıyılerıne denk gelırsın ınsallah

Necati ARAT
06-10-2009, 07:19
Uzun zamandır işlerim ve seyahatlerim sebebiyle paylaşımda bulunamıyordum. Sanırım artık bende daha sık siteye aktif olarak iştirak edebileceğim.Geçen hafta bacanak ile beraber Ildır sularında avdaydık.Avımız bereketli geçti.Ancak hava öğlen gibi felaket bozdu.Dönüşte iyice ıslattı bizi.Ancak avımızın iyi geçmesi kısa zamanda unutturdu bize bu sıkıntıyı.

saygılarımla

Murat abi paylaşım için teşekkürler..
güzel av paylaşım için teşekkürler..

Doğan ÖZCAN
06-10-2009, 07:50
murat abi paylaşım için teşekkürler....daha bereketlilerine inşallah

Yağız DEMİR
06-10-2009, 08:11
murat abı bızlerle paylastıgın ıcın tesekkurler ınsallah daha bol ve bereketlı avların olur

ümit35
06-10-2009, 09:47
murat bey tebrikler her zamanki gibi harika bir av olmuş

muratbaykent
06-10-2009, 14:30
Muratcım tebrikler her ikinizide kutlarım.Afiyet olsun.

Teşekkür ederim Turgay abi.

muratbaykent
06-10-2009, 14:31
Muratcığım harika bir av olmuş,tebrikler...
Benim teknem çiftlikköyde, aslında o çanağın dışındayım,bu nedenle dalyanköye bağlamayı düşündüm ama yer bulamadım, gene de o taraflara gelmeyi istiyorum... nice güzel ve mutluluk dolu avlara... :-))

Öncelikle yazdığınız yorum için teşekkürler.Eğlecek olursanız beklerim.Hem tanışır hemde birlikte av yaparız.

muratbaykent
06-10-2009, 14:32
murat abi yine mükemmel bir av yapmışsınız.. raporlarına hasret kamıştık. tebrıkler

Sağolasın Veli.Sanırım artık aksatmam raporları.Daha iyileri sizin olsun diyorum.

muratbaykent
06-10-2009, 14:36
Murat Ağabey, beklenen raporun en sononda geldi. Aslında ben senden Güzelbahçe raporu bekliyordum. Henüz Güzelbahçe'de lidakiler başlamadı mı?
Seni ne yağmurlar, ne de rüzgar her zaman olduğu engelleyememiş.
Afiyet olsun.

canım kardeşim.Yorumun için teşekkürler.Güzelbahçe tarafında da geçtiğimiz haftalarda çıktık ama okadar çok küçük lidaki varki.Yakaladıklarımızın yarısından fazlasını geriye atmamız gerekiyor.Bu yıl ilginç oldu.Ama hala Güzelbahçe zamanı başlamadı esasen.Sanırım 15-20 gün sonra iriler körfezden çıkış yaparlar.Onları kıstırabilirsek 2-3 hafta irileri avlayabiliriz.Hoşçakal.BU arada sanırım evden izin sorunu yaşıyorsun.:)yoksa sende bizi bukadar raporsuz bırakmazdın.Hoşçakal.

muratbaykent
06-10-2009, 14:37
cok guzel bır av daha ıyılerıne denk gelırsın ınsallah

Teşekkür ederim Okan bey.

muratbaykent
06-10-2009, 14:39
Murat abi paylaşım için teşekkürler..
güzel av paylaşım için teşekkürler..

Yorum yaptığın için Teşekkür ederim Necati.Daha irileri sizlere denk gelsin.

muratbaykent
06-10-2009, 14:40
murat abi paylaşım için teşekkürler....daha bereketlilerine inşallah

Teşekkür ederim Doğan.Sanırım artık Sasalı dan lidaki başlamıştır.rastgelsin.

muratbaykent
06-10-2009, 14:41
murat abı bızlerle paylastıgın ıcın tesekkurler ınsallah daha bol ve bereketlı avların olur

Teşekkür ederim Yağız.Senden de paylaşımlar bekliyoruz.Rastgelsin.

muratbaykent
06-10-2009, 14:42
murat bey tebrikler her zamanki gibi harika bir av olmuş

Teşekkür ederim Ümit bey.Sanırım artık sezon hızlanacaktır.Umarım daha iyi avlar sizede denk gelir.

discus
06-10-2009, 19:59
tebrikler murat abi ıldır bereketini üzerinizden eksik etmemiş.levrekler paşalar maşallahı var.Allah daha iyilerini nasip etsin.paylaşım için teşekkürler...

Taygun KOCABIYIK
07-10-2009, 06:52
Murat abi harika av olmuş tebrik ederim.
Şuan körfezde avlanmak yasak olsada herkes avlanıyor kıyamet gibi lidaki var. Arada çıkan çipuralar ise değim yerindeyse takoz 500-1000 gr arası. Bizim emekli bir komşumuz var her gün gidiyor haberleri ondan alıyorum. Balık körfezden çıkmaya bu ay sonuna doğru başlar şimdiden rastgelsin ;)

Sargoz35
07-10-2009, 07:05
Murat abi,paylaşım için teşekkürler.Nice güzel avlara imza atman dileğiyle,iğnen keskin kerterizin bereketli olsun :) Selamlar.

gocmen hasan
07-10-2009, 16:48
murat abi paylaşım için teşekkürler

Hasan BALIKÇI
07-10-2009, 18:48
murat kardeşim böyle güzel avlar herzaman olsun:)dilerim

hep beraberde bu keyfi yaşamak isterim sizlerle işte o zaman dahada keyif alırız ;)

sevgilerimle herzaman daha iyileri seninle olsun :)

nadirsakoglu
07-10-2009, 19:09
tebrikler murat bey çok güzel balıklar valla, bizde geçtiğimiz haftalarda sığacıktan çıktık. ama bişey alamadık. maalesef.

ibrahimz35
07-10-2009, 20:48
Şuan körfezde avlanmak yasak olsada herkes avlanıyor kıyamet gibi lidaki var. Arada çıkan çipuralar ise değim yerindeyse takoz 500-1000 gr arası. Bizim emekli bir komşumuz var her gün gidiyor haberleri ondan alıyorum. Balık körfezden çıkmaya bu ay sonuna doğru başlar şimdiden rastgelsin ;)

Körfezden çıkan balıkları, Çeşmealtında karşılarız.

muratbaykent
07-10-2009, 21:06
tebrikler murat abi ıldır bereketini üzerinizden eksik etmemiş.levrekler paşalar maşallahı var.Allah daha iyilerini nasip etsin.paylaşım için teşekkürler...

Saol SerkanHaklısın bu ara Ildır kimseyi boş göndermiyor.Umarım devamıda gelir.Dediğin gibi iyi bir karışık oldu.Umarım sanada rastgelir.

muratbaykent
07-10-2009, 21:09

Yazdıklarına tamamen katılıyorum.Ancak geçen yıl bu zamanlarda takozlar oldukça fazlaydı.Sanırım bu yıl havaların da etkisiyle süreç değişti biraz.Neyse biz buradayız.Bekliyoruz paşaları.Teşekkür ederim yorumun için.

muratbaykent
07-10-2009, 21:11
Murat abi,paylaşım için teşekkürler.Nice güzel avlara imza atman dileğiyle,iğnen keskin kerterizin bereketli olsun :) Selamlar.

Güzel dileklerin ve yorumun için teşekkür ederim Mehmet.Daha irileri sana rastgelir umarım.

muratbaykent
07-10-2009, 21:15
murat kardeşim böyle güzel avlar herzaman olsun:)dilerim

hep beraberde bu keyfi yaşamak isterim sizlerle işte o zaman dahada keyif alırız ;)

sevgilerimle herzaman daha iyileri seninle olsun :)

Umarım hepimizin avı gönlüne göre olur.Tanışıp birlikte av yapabilmek dileğiyle.Teşekkürler.

galip&emel kültür
08-10-2009, 22:20

saygılarımla

tebrikler muratcım.güzel av olmuş.bende sürekli ıldıra gidiyorum.mutlaka birbirimizi görmüşüzdür.umarım birgün tanışma fırsatı bulurız.şimdiden bol nasipler.rastgelsin

ümit albayrak
09-10-2009, 08:07
Murat abi güzel bir av günü geçirmişsiniz,paylaşım için teşekkürler...
Daha iyilerinin de rastgelmesi dileklerimle..

zuzu
09-10-2009, 10:42
Daha Güzellerine Rastgele Paylaşım için teşekkürler...