PDA

Tüm Versiyonu Göster : Seferihisar Sığacık'ta kiralık tekne

gkhnust
07-10-2009, 16:43
Bütün arkadaşlara selamlar;
Balık sezonu başladı ve balıklar gelmeye başlıyor. sığacık körfezi içinde balığa çıkmak isteyen arkadaşlar için bir seçenekte bizden. detaylı bilgi ve tekne fotoğrafları için aşağıdaki bilgilere bakabilirsiniz.
Hepinize rastgele "Balığınız bol, pruvanız neta olsun"...

İletişim için telefon numaram 0555 609 96 57
fiyatlar:
HAFTA SONU
TUR ÇIKIŞ SAATİ DÖNÜŞ SAATİ FİYAT
SABAH SUYU 05:30 12:00 120,00-TL
AKŞAM SUYU 13:30 Hava kararınca 120,00-TL
TAM GÜN 08:00 Hava kararınca 200,00-TL
GECE 21:00 09:00 200,00-TL

HAFTA İÇİ
SABAH SUYU 05:30 12:00 90,00-TL
AKŞAM SUYU 13:30 Hava kararınca 90,00-TL
TAM GÜN 08:00 Hava kararınca 170,00-TL
GECE 21:00 09:00 170,00-TL

TEKNEMİZ:
[Only Registered Users Can See Links] ([Only Registered Users Can See Links])

oltacı35
07-10-2009, 21:45
verdiğin adreste sadece üç adet görüntü var.bunlarda yeterli olmuyor.en azından günlük tur fiyatı,telefon numarasını yazsan ilgilenenler için daha iyi olur kanaatindeyim.

gkhnust
08-10-2009, 12:52
Merhaba, sitede dün akşam için bir güncelleme yapıldı, gerekli bilgileri aktif olarak görebilirsiniz. Teşekkür ederim

Necati ARAT
08-10-2009, 13:10
Bütün arkadaşlara selamlar;
Balık sezonu başladı ve balıklar gelmeye başlıyor. sığacık körfezi içinde balığa çıkmak isteyen arkadaşlar için bir seçenekte bizden. detaylı bilgi ve tekne fotoğrafları için aşağıdaki adrese bakabilirsiniz.

Merhaba, sitede dün akşam için bir güncelleme yapıldı, gerekli bilgileri aktif olarak görebilirsiniz. Teşekkür ederim

Değerli arkadaşım bilgilendirmen güzel ancak uyelerimizi başka sitelerle meşkul etmeyip direk size ulaşılabilecek Adres ve telefonlarınızı buraya yazabilirseniz daha verimli olacağını düşünmekteyim..
RASTGELSİN..

gkhnust
08-10-2009, 14:49
sizde doğru söylüyorsunuz.
fiyatlar:
HAFTA SONU

HAFTA İÇİ

TEKNEMİZ:

ibrahimz35
08-10-2009, 21:51
Gökhan Bey, kusuruma bakmayın ama bana fiyatlar yüksek geldi.
Balık avını,zevkten çok tiçarete dökmüşsünüz

seyirsubayi
09-10-2009, 14:43
kesınlıkle sana katılıyorum ıbrahım ... bu ndır anlamıyorum yenı bır huy çıkardılar sabah öglene kadar aöglen akşama kadar... ya bu hobıyı ltf tıcaret haılen getırmeyın .. bu kadar yuksek fıyat bu ıse yenı baslayan herkesı korkutur.. elınızı vıcdanınıza koyun gunde 240 tl demek ya ... bu fıyatları ltf gözden gecırın bırde yarım gune neden böluyorsunuz onu anlamıs degılım... ltf bu yazdıklarımı okuyup dıkkate alın

Samet Eryavuz
09-10-2009, 16:33
Şöyle bi baktım ohh dedim ne guzel tekne hafta sonları toplanırız arkadaslarla kiralarız avlanırız.Fiyatınada bi bakayım dedim ama gorunce gozlerim yerinden oynadı.Helede sabah suyu aksam suyu gorunce ekrana vurdum monitormu bozuldu diye.Hayaller suya dustu haliyle.Ne diyeyim bol şans.

köylü
09-10-2009, 17:32
yaptığınız avlardan birkaç foto kayarsanız yakalayacağımız balıkların boyutu hakkında bilgi edinmiş oluruz bu fiyata değermi değmezmi daha net karar verebiliriz
tabi av fotoları bize gösterdiğiniz tekneyle çekilmiş olması lazım bilmem anlatabiliyormuyum kaptann

gkhnust
10-10-2009, 09:05
Merhaba Arkadaşlar, öncelikle yorumlarınız için teşekkür ederim. Herkes yarım gün konusuna biraz takılmış gözüküyor. Yalnız dikkatli bakarsanız orada tam gün ve tam gece olmak üzere de 2 alternatif mevcut, biz sadece değişik seçenekler sunuyoruz. size hangisi uygunsa onu seçebilirsiniz veya bizi arayıp saat ayarlaması da yapabilirsiniz. Fiyatlar konusu ise biraz göreceli tek kişi kiralarsanız pahallı olabilir fakat 5 kişi geldiğinizi düşünürseniz… , sitemizden de fark edeceğiniz gibi biz bu işi ticari boyutta ciddi olarak yapıyoruz ve en iyi hizmeti sunmaya çalışıyoruz, yani bizden yaptığınız kiralamanın faturasını imkanınız varsa şirketinizden gider olarak düşebiliyorsunuz. İlginize teşekkür ederim.

bucalı ferdi
10-10-2009, 10:42
sizde doğru söylüyorsunuz.
fiyatlar:
HAFTA SONU

HAFTA İÇİ

TEKNEMİZ:

Gökhan Bey, kusuruma bakmayın ama bana fiyatlar yüksek geldi.
Balık avını,zevkten çok tiçarete dökmüşsünüz

İbrahim beye katılıyorum
Fiyatlar oldukça yüksek.Her yerde tam gün(Sabah 06:00 Akşam 19:00 arası)120.00 TL araştırabilirsiniz.Tekne de av için pek elverişli değil gibi bana biraz yüksek geldi balık denizden çıkınca bir fişekledimi kaçar.Yanlış anlaşılmasın tekneyi kötülemiyorum bir keresinde zeytinelkinde böyle bir tekneyle çıkmıştık başımıza böyle bi olay geldi.

ümit35
10-10-2009, 12:14
arkadaşlar inanın ama bu fiyat bana çok astronomik geldi tekne kiralama normalde tam gün olur ve bu teknede toplam dört kişiden fazla avlanamaz bende teknem olmadan önce kiralıyordum ama bu fiyat çok yüksek geldi o yüzden kaptana tavsiyem fiyatı aşagıya çekmesi.

mehmetulas
10-10-2009, 13:43
merhabalar bende arkadaşlara katılıyorum çok fahiş bir fiyat zaten bu fiyatlar yakında herkesi tekne sahibi yapacak yani 5 kişi birleşip 5 yada 6 bin liraya ikinci el bir tekne alabilir adam başıda 5 tamgün tekne kiralama parasına denk geliyor motor 9,9hp olursa adb de istenmiyor yani bu gidişle herkesi tekne sahibi yapacak bu fahiş fiyatlar

halim20
12-10-2009, 13:45
Arkadaşlar fiyatlar gerçekten çok yüksek, ayrıca balığın olup olmayacağıda kesin değil. 5 kişi + kaptan 6 kişi avlanmak işkence haline geliyor.
hemde yarım gün olması hiç cazip değil.
Biz bu hafta sonu sığıcıktan çıktık 4 kişi 1 kaptan 5 kişi gopezden başka sadece ben 1 adet kaba lidaki, 2 kalamar yakaladım, 3 tane kaçırdım. Ben kalamar yakalayınca kaptan hemen kendi kalamar takımlarını saldı denize beni bile sıkıştırarak 2-3 kilo kalamar yakaladı, 2-3 kilo gopez yakaladı kendi evine götürdü. bizim yemeğimizi yedi bizim oltamızla kendine balık yakaladı. Yani anlayacağınız bu işi tam bir rant haline getirmişler. İnsanları götürüyorlar bir yere balık olsada olmasada aynı yerde çakılıp kalıyorlar. Öğleden sonrada başlıyorlar mırın kırın hadi gidelim demeye.
Tekne kiralarken bazı detayları da konuşmak gerekiyor. Aklınızda bulunsun.

gibbon
12-10-2009, 16:56
merhaba..sanırım fiyatlar seferihisarda hep böyle yüksek..gerçi diğer yerlerdeki piyasayı bilmiyorum..biz bu haftasonu sığacıktan gezi teknesi ile çıktık..tamam tekne büyüktü ama yinede 500lira bana biraz abartı geldi ( ki yemek de yok bunda ) çıkış satimiz öğlen 2 civarlarıydı..dönüşde hava kararınca oldu...yaktığı mazot ne ki..sonuçta kıyıdan yarım saat anca uzaklaşmışızdır.daha sonra bir kere yer değiştirdik....çeşme dalyanda aynı büyüklükte tekneyle vede yemek dahil çok daha ucuza çıkmıştık.

Taygun KOCABIYIK
12-10-2009, 17:08
Daha öncede bir konuda 400 TL istemişlerdi günlük.
Basit bir hesapla 20 ava çıktığınızda polyester bir tekne ve bir motor alabilecek parayı toplayabilirsiniz. Hemde taksitle ava gider gibi ödersiniz.

Bu gidişle yakında bu tip başlıkları yasaklamak zorunda kalacağız.

gkhnust
14-10-2009, 07:25
merhaba,
öncelikle fiyatların ne şekilde 400e geldiğini anlayamadım. ama gelen yorumlarıda dikkate alarak bir fiyat güncelleştirmesi yaptık. ayrıca arkadaşlardan ricam kıyaslama yaparken elmayı elma ile kıyaslamalarıdır. çünkü bu işi kaçak vergi vermeden yapanla kanuni yollardan yapan arasında mutlak fark vardır. ilginize teşekkür ederim.

[Only Registered Users Can See Links]

Necati ARAT
14-10-2009, 08:04
Daha öncede bir konuda 400 TL istemişlerdi günlük.
Basit bir hesapla 20 ava çıktığınızda polyester bir tekne ve bir motor alabilecek parayı toplayabilirsiniz. Hemde taksitle ava gider gibi ödersiniz.

Bu gidişle yakında bu tip başlıkları yasaklamak zorunda kalacağız.

Evet arkadaşlar..
Bu tür paylaşımlar yaparken,
-Bu sitenin üyesi olup burada ticari amaçlar güdmemek lazım gelir..
Zira biz balık dostları Hiç bir menfaat beklemeden buradayız..
Tamam para kazanılır ama bu kadarıda abartı ..:hıııı:

Taygun kardeşime Yönetim kadrosundan biri olarak katılıyorum..
Bu ve buna benzer konuları yasaklama zorunda kalmayalım..
Tüm üyelerimize duyuralım...

KAZIM_35
14-10-2009, 13:21
Sayın gkhnust .
Affınıza sığınarak söylüyorum ki ben mesajı okuduğumda hemen kızdım konuya:(
Çünkü böyle bir sitede ticari hesapların yapılmasını uygun görmeyen biriyim.
Bizler burada sadece gönülleri hoş eylemek ve tatlı zaman geçirmek,dostlarla birllikte olmak maksadıyla varız.
Bilmiyorum başkaları benimle aynı kanıda mıdır ama özür dileyerek diyorum ki böyle bir konu yakışmamış buraya bence :confused::confused:

zuzu
14-10-2009, 13:30
Arkadaşlar,
aslında hepimizin bildiği gercekler var ve bunların bence ozel bır bolumde uyelerımıze aktarılmasının bır sakıncası yok neden; sonuc olarak hepimizin teknesı yok ve bırcogumuz tekneyle avın daha verımlı gectıgının farkındayız teknesı olmayan ve tekneyle acılıp balık tutmak ısteyen dostlarımızın bu konuda fıkır alısverısı yapabıleceklerı bır alt baslık bence dostlarımız adına faydalı olabılır.
Hepimizin bildiği bir diğer gercekde burada yayın yapan arkadasların tıcarı bır faalıyet gostermelerıdır kı bunu kendılerı fatura dahı kestıklerını yanı tam bır tıcarı faalıyet ıcerısınde olduklarını beyan etmektedirler. madem ki ticari bir faaliyettesiniz ve burada 10000 ustunde uye portfoyu bulunan güzide bir platformda reklamınızı yapıyorsunuz o zaman bu platformun uyelerıne bırtakım güzellikler yapacaksınız zira aksı takdırde tek taraflı bır çıkar soz konusu olur bu etık olmamakla bırlıkde yakışık almaz bu tamamen şahsı fıkrım olup sadece benım dusuncemdır.
Saygılarımla...

35deniz
23-10-2009, 22:49
sonuc asgarı ucretın 500 kusur oldugu bır ulkede kısı bası 40 lıra cok bunun yolu yemı malzemesı yemegi bu hesabın ıcınden cıkılmaz fıyatınız cok yuksek lutfen bızlere kızmayın ama sızı takdır edıyorum vergı konusunda onceden vergılendırılmıs kazanc kutsaldı sımdı ıse kacırmak kutsalmıs gıbı algılanıyor vergı verdıgınız ıcın bır vatandas olarak tesekkurler

discus
24-10-2009, 20:10
Tekne 4 kişi için gayet uyumlu gözüküyor(artı kaptan etti beş)

Yükseklik pek sorun teşkil etmez yeterki yanımızda kepçe olsun.Ama sanırım böylesi güzel bir çalışma sonucunda teknede sabit bir kepçede düşünülmüştür.

Vergi kaçırmada malesef birinci olduğumuz bir ülkede fatura karşılığı tur tertiplemeniz çok güzel bundan dolayı sizi kutlarım...

Geriye tek sorun kaldıki fiyat. Ben buna şu örnekle yaklaşmak istiyorumki eğer iş yapabilmeyi istiyorsanız bu örnekler sizin için önemlidir.Foça ve Çeşmede iki kez tura katıldım.Tekne fiyatları 25-30 TL idi ve buna yemek dahildi.Yemekte çipura yada tavuk,makarna ve salata vardı.Günde iki kezde çay servisi.Dilerseniz tekne isimlerini özelden yazabilirim.Ayrıca tüm gün açık büfe.Sizin tekneniz ufak ve malesef bu gibi ayrıntılara cevap veremeyebilir bu durumda sizlerin bu eksikliği gidermek adına başka çalışma yapmanız gerekir ki buda ancak fiyat kısıtlamasıyla olur.bana kalırsa bu teknele tur kişi başı en fazla 20 tl olur.
Arkadaşım yakın zaman içersinde sizinkine çok benzer bir tekneyi sıfır ve fuul olarak aldı.Yaklaşık olarakta tüm masrafı 6500 TL civarında bu durumda bu fiyatlarla bizlere 3-5 arkadaş birleşip tekne almaktan başka çare kalmaz.Ayrıca bu fiyatlarla tekne sevdalısı arkadaşlar tercih ediyorlarsa bende hemen işi bırakıp yarın 3 tekne alayım gelsin paralar.umarım sözlerimizi yanlış anlamazsınız bunlar sizlerden taleplerimizdir ve bu talepler doğrultusunda yapıcağınız çalışmalarda bana kalınırsa gerçekten sitemizden epey müdaviminiz olur...
saygılar her daim rastgele...

faruk35
25-10-2009, 19:34
valla dostum kusura bakma ama sığacıkta tam gün 75 lira ya tekne var,bu senin dediğin sabah suyu akşam suyu hepsi içinde,yanlış anlama ama ben ilk defa böyle bişey görüyorum sabah suyuna ayrı akşam suyuna ayrı fiyat.sabahtan akşama kadar kaldığını düşünsene kaç paraya çıkıyor.allah çarşınıza pazar versin ne diyeyim!!!!!

cascade35tr
24-02-2010, 11:53
Bencede saçma fiyatları tek tutmak daha mantıklı ve site içerisinde tek fiyat var.sabah öğlen diye bir şey yok.Ben 120 razıydım ama yarım değil tam gün.Herkezle konuştum gelcek sayıyı cıkarmıştım.Ama olmadı

Mehmet BODUROĞLU
24-02-2010, 23:24
Selamlar öncelikle.
Bende kendi şahsıma birşeyler söylemek isterim.
Sadece fikriniz olsun diye.
Her hangi bir ard niyetim yok baştan söyleyeyim ki kimse yanlış anlamasın.

Öncelikle çevremdeki insanlara balık sevdasını aşılayan ve balık avı turlarını da organize eden birisiyim ve genelde duyduğum sıkıntıları yazayım sevgili kaptanım,gerisine siz karar verip kendiniz için uygun olana karar verirsiniz.
Foça tarafında yemek dahil kişi başı 30 liraya tekneler mevcut ( büyük tekne,15 kişi rahat avlanabiliyor ve gittiğimizde de gayet güzel karşılanmaktayız. )
Çeşme tarafı içinde fiyat değişmiyor. min 20 kişilik tekneler 600 tl ye tam gün ve yemek dahil avlanıyorlar.)
Her iki yer içinde yemeksiz fiyatlar 25 lira.
Sığacıktan 12 kişilik tekne ile 300 liraya çıkabiliyorsunuz.Yemek yok, yine fiyat kişi başı 25 lira.
Bu turların hepsi tam gün (sabah 5.30-6 akşam hava kararana dek.)
Ildırı'dan 12 kişilik tekne ile 350 liraya çıkabiliyorsunuz.Yemek yok, yine fiyat kişi başı 30 lira diyebiliriz.
Foçada küçük tekne ile tam gün avlanmak 100 ile 150 lira arası ve tam gün.
Ildır ona keza ayni, 120-150 lira arası ve tam gün.
Çandarlı'da ayni şekilde 100-150 lira arası ve tam gün.
Çeşmealtı'da ayni şekilde 100-150 lira arası tam gün.

Bunlar benim bildiklerim ve umarım sizede bir fikir verir.
Kaldı ki gittiğimiz tüm teknecilerin şahsen herşeylerinin tam olduguna inanıyorum vergi ve yükümlülükleri hakkında ama size söz bu konuyuda öğrenmeye çalışacağım, hele bir gidebilirsek havalardan :)

Ayrıca bu iş gönül işi zevk işi amma velakin herkesin maddi durumları bir olmadıgı için farklılıklar mutlaka olacaktır.
Biz bir gün X bir avlakta sabah 7 den akşam üzeri 16 ya kadar ki temmuz ayında avlanmıştık.
Kaptana biz ilk kez böyle bir av yapıyoruz,abi sabah 6 da hazırdık sen 7 de geldin,birde akşam üzeri 16 da kaçalım diyorsun,olurmu hiç dediğimizde cevabı çok güzeldi.Abim benim müşterilerim var,adam 11 de gelip 3 saat takılıp gidiyorlar yine ayni para demişti.
Bizde kendisine hayırlı işler dileyerek telefonunu rehberimizden silmiştik.
Elbetteki kendisi belirleyecektir kendisi için uygun olanı,tıpkı sizin kendinize uygun olanı belirleyebileceğiniz gibi.
Fakat kişi başı 25-30 lira varken 40-50 lirayı vermek istemeyen çok kişi olacaktır.Ama derseniz ki bizde balık garanti,çupralar kiloluk,yakalayamaz veya yakalatamazsam paranız geri, o zaman konu ayrı olabilir ve tercih sebebi olabilirsiniz.

Şunu unutmamak gerekir :
Deniz işi nasip işi,kısmet işi
Buna inananların da bu gibi sözlere ne kadar inanacağını düşünmek gerek :)

Size hayırlı işler dileriz.
Umarım herşey gönlünüzce olur.