PDA

Tüm Versiyonu Göster : Bakın burda kimler varmış

ümit albayrak
07-10-2009, 16:58
Arkadaşlar herkese merhabalar,duydunki tüm dostlar buradalarmış,kambersiz düğün olmaz dedim bende geldim,aranızda yer vardır umarım,sevgiler selamlar herkese,dostluk çıkarsız kardeşlik için hoşgeldim;););)

Hasan BALIKÇI
07-10-2009, 17:41
Arkadaşlar herkese merhabalar,duydunki tüm dostlar buradalarmış,kambersiz düğün olmaz dedim bende geldim,aranızda yer vardır umarım,sevgiler selamlar herkese,dostluk çıkarsız kardeşlik için hoşgeldim;););)

evety ümit önce dostluk için :helal::helal::helal:herşey gönlümüzce olur inşallah :helal:

aramız çok geniş hoşgeldin kardeşim

gocmen hasan
07-10-2009, 18:26

aramıza hosgeldın umıt keyıflı paylaşımlar dilerim

Süleyman ONUR
07-10-2009, 20:49
oo ümit sendemi buranın yolunu yeni buldun:D:D
neyse kardesim hos geldin:P

ibrahimz35
07-10-2009, 20:51
Ümit Bey, aramıza hoş geldiniz. Sizin gibi dostlara her zaman yerimiz var.

Sargoz35
07-10-2009, 20:53

Ümit kardeşim hoşgeldin :) paylaşımlrını ve sohbetlerini özlemedik desek yalan olur:D:D:D hakikatli kardeşim tekrar hoşgeldin :) Selamlar.

muratbaykent
07-10-2009, 21:04

Merhaba Ümit bey.Aamıza hoşgeldiniz.Verdiğiniz harika dostluk mesajları için ayrıca teşekkürler.

discus
07-10-2009, 21:07
kardeşim hoş geldin sefalar getirdin.elbette tek çıkarımız var oda sağlam dostluk için...

ümit albayrak
07-10-2009, 22:24
evety ümit önce dostluk için :helal::helal::helal:herşey gönlümüzce olur inşallah :helal:

aramız çok geniş hoşgeldin kardeşim

Eyvallah Hasan abim,içten karşılaman için saol:helal:inşallah hep daha iyiye daha güzele,herşeyin güzel olacağından kuşkum yok,en azından bazı şeyleri tecrübe ettik:cool::cool::cool:Bu arada artık geniş olmasa bile aranız ben sıkışırım,bu kadar güzel insanı bi arada bulmuşken kaçırmayım dedim;)

ümit albayrak
07-10-2009, 22:32
aramıza hosgeldın umıt keyıflı paylaşımlar dilerim

Hasan kardeşim iyi dileklerin için candan teşekkürler..

ümit albayrak
07-10-2009, 22:34
oo ümit sendemi buranın yolunu yeni buldun:D:D
neyse kardesim hos geldin:P

Levreklerin efendisi,hoşbulduk kardeşim.Burayı yeni bulmadım,ama prensip gereği katılımda bulunmuyordum sadece o kadar;)levrekleri özledik senin bu arada;)

ümit albayrak
07-10-2009, 22:36
Ümit Bey, aramıza hoş geldiniz. Sizin gibi dostlara her zaman yerimiz var.

Abi sağolasın sen inceliğinden bize bey diye hitap etmişsin ama,bizde samimiyetimize istinaden abi dedik hoşgör,;)sıcak karşılamanız için candan teşekkürler....

Hasan BALIKÇI
07-10-2009, 22:38
Eyvallah Hasan abim,içten karşılaman için saol:helal:inşallah hep daha iyiye daha güzele,herşeyin güzel olacağından kuşkum yok,en azından bazı şeyleri tecrübe ettik:cool::cool::cool:Bu arada artık geniş olmasa bile aranız ben sıkışırım,bu kadar güzel insanı bi arada bulmuşken kaçırmayım dedim;)

herşey gerçek dostluklara yelken açmak :)sadece paylaşım sevgi saygı

balık bahane dostluk şahane diyelim

sevgilerimle tekrar hoşgeldin :)

ümit albayrak
07-10-2009, 22:38
Ümit kardeşim hoşgeldin :) paylaşımlrını ve sohbetlerini özlemedik desek yalan olur:D:D:D hakikatli kardeşim tekrar hoşgeldin :) Selamlar.

Sağolasın Sargozum Memedim:Pne yalan sölim bende sizleri özlemişim,burada seni görmek güzel;)

ümit albayrak
07-10-2009, 22:40
Merhaba Ümit bey.Aamıza hoşgeldiniz.Verdiğiniz harika dostluk mesajları için ayrıca teşekkürler.

Hoşbulduk Murat abi,beni bu şekilde içten karşıladığınız için ben teşekkür ederim,sağolun....

ümit albayrak
07-10-2009, 22:42
kardeşim hoş geldin sefalar getirdin.elbette tek çıkarımız var oda sağlam dostluk için...

Sağolasın kardeşim,doğru bildiğini doğru yaptığına inanan insanlar burda olduğu için burdayım,tekrar bi arada olmak harika;)

ümit albayrak
07-10-2009, 22:43
herşey gerçek dostluklara yelken açmak :)sadece paylaşım sevgi saygı

balık bahane dostluk şahane diyelim

sevgilerimle tekrar hoşgeldin :)

Saol be abim,senin ne kadar içten olduğunu bilmek beni rahatlatan en önenli unsur,balık illaki bahane,dostluklar baki kalsın bize yeter;)

Süleyman ONUR
07-10-2009, 23:25
Levreklerin efendisi,hoşbulduk kardeşim.Burayı yeni bulmadım,ama prensip gereği katılımda bulunmuyordum sadece o kadar;)levrekleri özledik senin bu arada;)

bakarsın beraber tutarız o levrekleri ümit ne dersin az kaldı
:rolleyes:

Yağız DEMİR
07-10-2009, 23:34
ümit kardes hosgeldın

Necati ARAT
08-10-2009, 07:02

Vayy kardeşim hoş geldin...
Davete icabet gerekir diyerek ve bizleri kırmayarak geldiğin için çok teşekkür ederim..
İşaallah aradıklarını burada bulabilirsin..
Şeytan araya fitne sokmaz sa burası tam yeri ...
Haydi RASTGELE...

ümit albayrak
08-10-2009, 08:43
bakarsın beraber tutarız o levrekleri ümit ne dersin az kaldı
:rolleyes:

Bu sefer uçarın kaçarın yok zaten süleyman,sabırsızlıkla levrek sezonunu bekliyorum zaten

ümit albayrak
08-10-2009, 08:44
ümit kardes hosgeldın

Sağolasın Yağız hoşbulduk kardeşim;)

ibrahimsepetçi
08-10-2009, 12:50
Aramıza hoş geldin herdaim rastgele.

ümit albayrak
08-10-2009, 16:51
Hoşbulduk İbrahim abi,iyi dileklerin için teşekkürler...

paşalı
08-10-2009, 20:12
Ümitcim hoş geldin.Keyifli paylaşımlar.

ümit albayrak
09-10-2009, 08:01
Hoşbulduk Turgay abi,burda seni görmek güzel...

Doğan ÖZCAN
09-10-2009, 18:54
hoşgeldiniz ...sağlıkla kalın

zuzu
09-10-2009, 19:17
sizlerde hoş geldiniz :P