PDA

Tüm Versiyonu Göster : Geçmiş Zamanda Yapılan Levrek Avlarım,Yapacağım Avların da Teminatıdır.

Süleyman ONUR
09-10-2009, 19:53
İşte bunlar tuttuğum levreklerin sadece bir kısmı,özlediğinizi düşünerek eski avlarımdan güzel kareler ekledim.Levrek mevsiminin yaklaşması içimde kurtların büyümesine neden oluyor :D faha iyileri sizlere denk gelsin,tüm dostlara rastgelsin diyorum.
SELAMLAR

[Only Registered Users Can See Links]

zuzu
09-10-2009, 19:56
süleyman abi hafta sonu öncesi yapılırmı bu :D maşallah abicim helal olsun ne diyeyeyim daha ıyılerıne rastgele ınsallah

Hasan BALIKÇI
09-10-2009, 19:58
işte buuuuuuu :helal::helal::helal:süleyman kardeşim mükemmelsin mükemmel desene bundan böyle gözlerimizin pası silinecek :helal:

levreklerin efendisi kutlarım :helal::helal:

ibrahimz35
09-10-2009, 20:02
Maşallah, çok güzel bir av olmuş.

Süleyman ONUR
09-10-2009, 20:05
süleyman abi hafta sonu öncesi yapılırmı bu :D maşallah abicim helal olsun ne diyeyeyim daha ıyılerıne rastgele ınsallah

fatih kardeşim tesekkürler bir gün mehmetle beraber seni ziyaret edip karaburun daki levrekleri tutmaya gelecez bakalım senide bekleriz SELAMLAR:)

Süleyman ONUR
09-10-2009, 20:07
işte buuuuuuu :helal::helal::helal:süleyman kardeşim mükemmelsin mükemmel desene bundan böyle gözlerimizin pası silinecek :helal:

levreklerin efendisi kutlarım :helal::helal:
:DSen nediyon abi bu seftesi daha geriside war:D işallah bir gün beraber de takılırız:) SELAMLAR

Süleyman ONUR
09-10-2009, 20:08
Maşallah, çok güzel bir av olmuş.
tesekkürler ibrahim bunlar daha bir kısmı sadece daha çok war resim çekmediklerim pci göçtü orada gidenler bunlar sadece elimde kalanların bir kısmı
SELAMLAR:)

delvel
09-10-2009, 20:43
süleyman abi levrekte olayı aşmışsın iş cığrığından cıkmış artık:) yeni levrekleri dört gözle beklıyorum..

Süleyman ONUR
09-10-2009, 21:05
süleyman abi levrekte olayı aşmışsın iş cığrığından cıkmış artık:) yeni levrekleri dört gözle beklıyorum..

tesekkürler kardeşim inşallah geriside gelecek SELAMLAR:)

Doğan ÖZCAN
10-10-2009, 20:32
maşallah ellerınıze saglık

Erbil35
11-10-2009, 12:44
Levrek show için teşekkürler :)

Necati ARAT
12-10-2009, 07:31
Süleyman kardeşim emeklerine sağlık..
Herkez bilsin ki süleyman Levreklerin Efendisi..
Daha nice avlar göreceğiz işaallah..
Kardeşim En güzel trofeler(levrek haa.) senin olsun..
Fotolarıda bizim..

Erhan ÇUKURLU
12-10-2009, 08:16
Süleyman abi tebrik ederim gerçekten güzel levrekler..
Çok güzel bir av olmuş...

Salih Reis
12-10-2009, 09:52
şov güzelmiş gerçekten ama,
bilgi paylaşımı ile daha süper olurdu diye düşünüyorum.

resimleri görenler bunları nasıl yakaladığını daha çok merak ediyor olabilir,
bu işe yeni başlayanlar açısından senin anlatman daha iyi olur diye düşünüyorum.
rastgele

Sargoz35
12-10-2009, 10:40
Süleyman paylaşım için teşekkürler kardeşim :) Geçmiş avlarını yakından takip eden ve bilen biri olarak,burada olman ve bilgilerini değerli dostlar ile paylaşacak olman gerçekten güzel :)Sezon yaklaşıyor ve senin avların başlayacak bizler de levrek avlarına sayende doyacağız,avlarında bol şanslar kardeşim,Selamlar.

discus
14-10-2009, 21:13
o levreklerin daha senden çekeceği çoktur abicim adım gibi eminim buna ben..:D:D

KAZIM_35
15-10-2009, 11:26
:D Levrekçi denince akla ilk sen gelirsin abi artık her zaman :).
Maşallah Süleyman abi ellerine sağlık.Çok harika görünüyorlar.
Daha bereketlilerine inşaallah ;) Kal sağlıcakla...

Süleyman ONUR
15-10-2009, 19:08
değerli yorumlar için tesekkürler arkadaslar selamlar daha iyileri sizlerin olsun