Tüm Versiyonu Göster : 10.10.2009 av raporum
muratbaykent
11-10-2009, 12:10
Cuma akşamından 2 kişi hem kamp,hem keyif hemde av planıyla yola çıktık.Akşam yemeğimizden sonra sanırım haftanın yorgunluğu ile av yapmadan yatmayı tercih ettik.Zaten av yerimize varış saatimizde planladığımızdan daha geç olmuştu.Sabah çabuk oldu ve teknemizi römorkumuzdan denize atıp avlağımıza gittik.İlk kerterizde pek hareket yoktu.BUnun üzerine 2.kerterizie gittik.Yanımızda çok az sülünez vardı.Genelde hiç almıyoruz ama bu sefer nolur nolmaz diye 15 tane kadar almıştır.İyiki de almışız.Resimde görünen az sayıdaki mercanları onların sayesinde aldık.Sülünezler bitince mecburen ilk oturduğumuz yere döndük.Sabahtan beri orada olanlar pek bişi alamamışlar.Bol gopezden ve ara sıra çıkan uskumdudan başka.Haa tabi isparozu saymazsak.:hıııı:
Kös kös oltalarımızı atıp deneyelim ısmetimizi dedik ve aşağıdaki resimdekiler bizim oldu.Yeteri kadar balık aldığımızı düşünüp bacanak ile beraber saat 14 gibi sudan çıktık.Herkese daha bereketli avlar dilerim.
Sargoz olduğunu düşündüğüm 2 yakışıklı.Düşündüğüm diyorum çünki ben daha önce sargoz hiç yakalamamıştım.(yanlışım varsa düzeltin lütfen)
[Only Registered Users Can See Links] ([Only Registered Users Can See Links])
Eğer sülünezler bitmeseydi aşağıdaki yalnız kalmazdı sanıyorum.
Bunlar benim payıma düşenler(evde resimlendi)
Tümü içtimada.
İşte geleceğin balıkçısı oğlum Ege.
Saygılarımla
murat abi yine yapacagınızı yapmışsınız bacanaganızla:) sargozlar da gayet yakısıklı. tebrık ederim abicim ellerinize sağlık.. (tam çeşit olmuş)
Murat,bundan iyisi can sağlığı.Haarika bir av olmuş tebrikler dostum.
ellerinize sağlık çok güzel balıklar tebrik ederim
Muratcım tebrikler tüm ekibi kutlarım.
ibrahimz35
11-10-2009, 20:35
Murat Abi, maşallah ortaya bir karışık yapmişsın.
Balığın ne zan ne yiyeceği belli olmuyor, her çeşit yemi almakta fayda var.
Balıkların ikiside sargoz hatta biri baya bir yakışıklı ben yalnız o büyük olan balığı çıkaramadım ısparoz mu acaba!!!!
Ege'ninde Maşallah'ı var.
Necati ARAT
12-10-2009, 07:20
Murat abi Maaşaallah beee..
Keşke sülünezleri bol alsaymışsınız ancak yinede nasibinizi almışsınız..
Bu kaçınılmaz Nasipten ötesi yook..
Seni ve katılan arkadaşı kutlarım..
Emeğine sağlık
Afiyet bal şeker olsun..
Selamlar.
Murat ellerinize sağlık çok güzel bir av olmuş. Paylaşımın için teşekkürler.
muratbaykent
12-10-2009, 07:37
murat abi yine yapacagınızı yapmışsınız bacanaganızla:) sargozlar da gayet yakısıklı. tebrık ederim abicim ellerinize sağlık.. (tam çeşit olmuş)
Teşekkürler Veli.Bakalım yakışıklı sargozların tadı nasılmış.Sanada bereketli avlar dilerim.
muratbaykent
12-10-2009, 07:38
Murat,bundan iyisi can sağlığı.Haarika bir av olmuş tebrikler dostum.
Teşekkürler Nevzat kardeşim.Haklısın gerçekten.Yarabbi şükür diyelim.
Salih Reis
12-10-2009, 07:38
Murat bey ellerinize sağlık,
Sargozlarda süpermiş...
bu arada levrekleri de inci gibi dizmişsiniz,
onları da yemli oltayla mı avladınız.
güzel paylaşımın için teşekkürlher
muratbaykent
12-10-2009, 07:39
ellerinize sağlık çok güzel balıklar tebrik ederim
Teşekkür ederim Hasan Hüseyin bey.
muratbaykent
12-10-2009, 07:40
Muratcım tebrikler tüm ekibi kutlarım.
Teşekkür edem Turgay abi.Rastgelsin.
muratbaykent
12-10-2009, 07:44
Murat Abi, maşallah ortaya bir karışık yapmişsın.
Balığın ne zan ne yiyeceği belli olmuyor, her çeşit yemi almakta fayda var.
Balıkların ikiside sargoz hatta biri baya bir yakışıklı ben yalnız o büyük olan balığı çıkaramadım ısparoz mu acaba!!!!
Ege'ninde Maşallah'ı var.
İşte işin en güzel tarafı da bu değilmi.Ne çıkarsa bahtına.Kısmetin kadarını alabiliyorsun.O yakışıklı sargozu bacanak çekti.Ama bir çipuradan farksız gelişi.Gerçekten keyif veriyor.Haa o dediğin büyük balık eşek isparozu.Bu aralar denk geliyor.Umarım çektiğin tüm balıkla onun kadar olur.:helal: Teşekkürler.
muratbaykent
12-10-2009, 07:49
Murat abi Maaşaallah beee..
Keşke sülünezleri bol alsaymışsınız ancak yinede nasibinizi almışsınız..
Bu kaçınılmaz Nasipten ötesi yook..
Seni ve katılan arkadaşı kutlarım..
Emeğine sağlık
Afiyet bal şeker olsun..
Selamlar.
İnan Necati, bizde üzüldük sülünezler konusunda.Ama nasip işte.Belki sülünez bol olsaydı diğerlerini alamayacaktık.Dediğin gibi.Önemli olan nasibini toparlayıp keyifle geri dönebilmek değilmi?
Yorumun için teşekkür eder daha irilerinin sana denk gelmesini dilerim.
muratbaykent
12-10-2009, 07:50
Murat ellerinize sağlık çok güzel bir av olmuş. Paylaşımın için teşekkürler.
Bende yorumun için sana teşekkür ederim Kıvanç.Seninde paylaşımlarını bekliyoruz.
muratbaykent
12-10-2009, 07:53
Murat bey ellerinize sağlık,
Sargozlarda süpermiş...
bu arada levrekleri de inci gibi dizmişsiniz,
onları da yemli oltayla mı avladınız.
güzel paylaşımın için teşekkürlher
Teşekkür ederim Salih bey.Levrek konusu gerçekten ilginç bu sene.Levrekleri yaklaşık 20 metre derinden ve tabandan,dediğiniz gibi yemli olta ile alıyoruz.Ama boyları hemen hemen hep aynı.Daha irileri denk gelmiyor.Onlar sanırım kıyıda canlı balık peşinde koşuyorlar.Yorumunuz için teşekkürler.
nadirsakoglu
12-10-2009, 08:13
tebrikler muratbey avlarınızın daha da bereketli geçmesini dilerim.
Erhan ÇUKURLU
12-10-2009, 08:13
Gerçekten çok bereketli bir av olmuş tebrik ederim...
Sargoz35
12-10-2009, 10:15
Murat abim paylaşım ve güzel kareler için teşekkürler,belli ki keyifli ve güzel bir av olmuş,yanlış anlaşılmasın ama levreklerin ve Karagözlerin boyları biraz ufak gibime geldi :) mutlaka bir açıklaması vardır,sonuçta biz amatörler olarak bu gibi hususlara dikkat etmeliyiz :) çünkü resimdeki o güzel kardeşimize güzel günler bırakmak bizim görevimiz :) Selamlar.
tebrıkler murat abi umarım daha ıyılerıne daha ırılerıne rastgelırsınız ufak balıkcıyıda asılamaya baslamısız sanırım bende o yaslarda baslamıstım tesekkurler guzel paylaşım ıcın ;)
murat bey her zaman ki gibi mükemmel bir av gerçekleştirmişsiniz tebrikler
Doğan ÖZCAN
12-10-2009, 17:30
ellerine emeğine sağlık balıklar çok güzel afiyet olsun
Hasan BALIKÇI
12-10-2009, 17:45
murat kardeşim mükemmel :helal::helal::helal:
balıklar harika görünüyor inşallah herzamanda bunlardan güzelleri sizinle olur:)
bu güzel kareleri bizlere sunduğun için çok teşekkürler elinize kolunuza sağlık :)
sevgiler :)
ahmet1833
13-11-2009, 23:39
Tebrikler...afiyet olsun.
Murat abi tebrikler mükemmel bir av hele sülünes yanınızda bol olsaymış tadından yenmezmiş...
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.