PDA

Tüm Versiyonu Göster : Sargoz35 Albümü * 1 *

Sargoz35
12-10-2009, 21:30
Bazen geçmiş avlar insana haz verir,işte benim de geçmiş avlarımdan derlediğim bazı kareleri sizlerle bu 1. albümde paylaşıyorum.Umarım beğenirsiniz :) Selamlar.

[Only Registered Users Can See Links] ([Only Registered Users Can See Links])

[Only Registered Users Can See Links]

([Only Registered Users Can See Links])[Only Registered Users Can See Links] ([Only Registered Users Can See Links])

delvel
12-10-2009, 21:38
mahmet abi harbi sargozcusun 4. kare bunu daha iyi anlatıyor. kolay bir av değildir sabır ister.. bu arada levreklerde gözümden kacmadı asker gibiler:) tebrık ederim abi cok güzel kareler izlettin kendimize geldik bu saatte:)

ibrahimz35
12-10-2009, 21:43
Mehmet kardeşim, böyle güzel avların devamını dilerim.

Hasan BALIKÇI
12-10-2009, 22:03
mehmet harikasın kardeşim :)

herzaman engüzelleri nasip olur inşallah :)

zuzu
12-10-2009, 22:22
abi sargoz denilince akıllara neden sen geliyorsun... işte bu yuzden geliştirdiğin av teknıklerın ve sonuclarınla işte karşımızda soylenecek pek söz yok helal olsun...

Necati ARAT
13-10-2009, 07:21
Heeyyt be kardeşim ..
Harika resimler..
Hele ikinci resme bayıldım..
Allah bizede denk getirsin..
Paylaşım için teşekkürler..

Murat ADAK
13-10-2009, 09:10
Harika görüntüler Mehmet kardeşim iğnen daima keskin bahtın açık olsun.Bizede dua et alalım şu sargozları

ibrahimsepetçi
13-10-2009, 09:32
Emeğine paylaşımına sağlık gözlerimizin pası silindi.herdaim rastgele.

köylü
13-10-2009, 10:28
Maşallah Mehmet bey çok güzel görüntüler sargozlar mercanlar
ben özellikle o paşayı merak ettim kaç kg geldi acaba ?

pc klavyesinden büyük gibi geldi bana :cool:

bucalı ferdi
13-10-2009, 17:40
mehmet bey harika avlar ama altıncı resim sirküleri aşmış gibi yanılıyormuyum yoksa.

Doğan ÖZCAN
13-10-2009, 18:11
Necati abim bende sana katılıyorum ikinci kareye bayıldım süper süper....heyyyyyy maşallah derya kuzusu bunlaaaarrrr... mehmet abicim daha bereketlileri daha irileri seni bulsun sağlıklı olda bizde bu kareleri hep görelim...

Sargoz35
14-10-2009, 09:23
mahmet abi harbi sargozcusun 4. kare bunu daha iyi anlatıyor. kolay bir av değildir sabır ister.. bu arada levreklerde gözümden kacmadı asker gibiler:) tebrık ederim abi cok güzel kareler izlettin kendimize geldik bu saatte:)

Sevgili Veli beğendiğine sevindim kardeşim inşallah daha ne görüntüler yayınlayacağım gör bak :D yeter ki zamanım olsun,havalar soğudumu sargozlar iyi av verecekler... :) Selamlar.

Sargoz35
14-10-2009, 09:27
Mehmet kardeşim, böyle güzel avların devamını dilerim.

Sevgili İbarhim teşekkürler kardeşim,iyi dileklerin için teşekkürler,aynı güzellikler seninle olsun...Selamlar.

Sargoz35
14-10-2009, 09:28
mehmet harikasın kardeşim :)

herzaman engüzelleri nasip olur inşallah :)

Teşekkürler Hasan abim :) kısmetse bu avları seninlede yapacağız biliyorsun,Gazozlar benden .... :) Selamlar.

Sargoz35
14-10-2009, 09:30
abi sargoz denilince akıllara neden sen geliyorsun... işte bu yuzden geliştirdiğin av teknıklerın ve sonuclarınla işte karşımızda soylenecek pek söz yok helal olsun...

Fatih'im güzel kardeşim,güzel kelimeler için teşekkürler :) inşallah bizi birleştiren bu sargoz gün gelecek seninle güzel avlara imza atmamıza sebep olacak,sadece mesafe biraz sorun onuda istedikten sonra aşarız :) Selamlar.

Sargoz35
14-10-2009, 09:32
Heeyyt be kardeşim ..
Harika resimler..
Hele ikinci resme bayıldım..
Allah bizede denk getirsin..
Paylaşım için teşekkürler..

Necati çok sağol kardeşim,inşallah seninle de yakalayacağız bunları hiç meraklanma :) ikinci resimde ki zaten aileden biri bizim için :D:D:D biliyorsun... Selamlar.

Sargoz35
14-10-2009, 09:34
Harika görüntüler Mehmet kardeşim iğnen daima keskin bahtın açık olsun.Bizede dua et alalım şu sargozları

Sevgili Murat katılım için teşekkürler,dualarım seninle kardeşime bak :) inşallah gönlüne göre avlar yaparsın...Selamlar.

Sargoz35
14-10-2009, 09:35
Emeğine paylaşımına sağlık gözlerimizin pası silindi.herdaim rastgele.

İbrahim abi katılım için teşekkürler,daha sırada çok resim var sen meraklanma gözlerin çakmak çakmak olacak :D:D:D İnşallah böyle avlar sizlerede nasip olur :) Selamlar.

Sargoz35
14-10-2009, 09:38
Maşallah Mehmet bey çok güzel görüntüler sargozlar mercanlar
ben özellikle o paşayı merak ettim kaç kg geldi acaba ?

pc klavyesinden büyük gibi geldi bana :cool:

Sevgili Hasan abi katılım için çok teşekkürler :) Paşa tam 1550 gr geldi ve sülünez ile yakalandı,pc klavyesiyle çekilen fotosu da var daha sonraki görüntülerde paylaşırız inşallah...:) Selamlar.

Sargoz35
14-10-2009, 09:45
mehmet bey harika avlar ama altıncı resim sirküleri aşmış gibi yanılıyormuyum yoksa.

Sevgili Ferdi abi katılım için teşekkürler,beğendiğinize sevindim :) Evet o resim 2006 Mart ayında yapılan av sonunda çekildi.Avı gerçekleştiren üç kişidir,iki güne yayılan bir avdır ve 12 saat yapılan bir avın sonucudur.Bu sebeple sirküler limitlerindedir,hassasiyetiniz için teşekkürler,umarım ifade edebilmişimdir.... :) Selamlar.

Sargoz35
14-10-2009, 09:47
Necati abim bende sana katılıyorum ikinci kareye bayıldım süper süper....heyyyyyy maşallah derya kuzusu bunlaaaarrrr... mehmet abicim daha bereketlileri daha irileri seni bulsun sağlıklı olda bizde bu kareleri hep görelim...

Sevgili Doğan iyi dileklerin için teşekkürler,sen benden daha kıymetli avlara imza atarsın inşallah... :) Bizlere de seyri düşer o zaman ... :) Selamlar.

bucalı ferdi
14-10-2009, 16:34
Sevgili Ferdi abi katılım için teşekkürler,beğendiğinize sevindim :) Evet o resim 2006 Mart ayında yapılan av sonunda çekildi.Avı gerçekleştiren üç kişidir,iki güne yayılan bir avdır ve 12 saat yapılan bir avın sonucudur.Bu sebeple sirküler limitlerindedir,hassasiyetiniz için teşekkürler,umarım ifade edebilmişimdir.... :) Selamlar.

İlginize Teşekkürler:)

Anıl ÜNALAN
14-10-2009, 18:55
Tebrikler güzel avlar Mehmet abi devamlarını ve daha büyüklerini dilerim ;)

discus
14-10-2009, 20:35
maşallah maşallahhh.daha nediyimki...