Giriş Yap

Tüm Versiyonu Göster : Merhaba millet.

Anıl ÜNALAN
13-10-2009, 21:48
Herkesi saygıyla selamlarım ;

Sitenin kuruluşundan bugüne her zaman burda olmuş biri olarak geçen sene yaşadığım sıkıntıdan dolayı siteye yazmayı bırakmıştım , ben siteden uzaklaştıktan sonra da çok sevdiğim Hasan abim ve Serkan abim'de siteden ayrılmış bulundu.. Sitenin emektarları olarak her zaman ön plana çıkmış isimler olan bu abilerim siteye dönüş kararı alıp her daim burada olcağını söyleyip beni de davet etmişlerdir.. Siteye tekrardan yazmayı çok istemediğimi bildikleri gibi kendilerini kırmıyacağımı da biliyorlardı ve sonuç olarak HASAN abim siteye yazmamı isteme teklifini kıramayıp tekrardan yazma kararı aldım. Bu karara elimden geldiğince uymaya çalışıp aranızda olmaktan mutluluk duyacağımı bildiririm..

Beni tanımayan herkesle tanışmaya hazırım eski avlarda vs herşeyde resimlerimle yazılarımla eminim karşılaşmışsınızdır sizlerin aklında güzel bir yerde varsam kendi adımca çok mutluyumdur..

Hasan abim(HASOM) için tekrar aranızdayım.
Umarım beni kabul edersiniz...

Saygılarımla.

Hasan BALIKÇI
13-10-2009, 21:52
Herkesi saygıyla selamlarım ;

Sitenin kuruluşundan bugüne her zaman burda olmuş biri olarak geçen sene yaşadığım sıkıntıdan dolayı siteye yazmayı bırakmıştım , ben siteden uzaklaştıktan sonra da çok sevdiğim Hasan abim ve Serkan abim'de siteden ayrılmış bulundu.. Sitenin emektarları olarak her zaman ön plana çıkmış isimler olan bu abilerim siteye dönüş kararı alıp her daim burada olcağını söyleyip beni de davet etmişlerdir.. Siteye tekrardan yazmayı çok istemediğimi bildikleri gibi kendilerini kırmıyacağımı da biliyorlardı ve sonuç olarak HASAN abim siteye yazmamı isteme teklifini kıramayıp tekrardan yazma kararı aldım. Bu karara elimden geldiğince uymaya çalışıp aranızda olmaktan mutluluk duyacağımı bildiririm..

Beni tanımayan herkesle tanışmaya hazırım eski avlarda vs herşeyde resimlerimle yazılarımla eminim karşılaşmışsınızdır sizlerin aklında güzel bir yerde varsam kendi adımca çok mutluyumdur..

Hasan abim(HASOM) için tekrar aranızdayım.
Umarım beni kabul edersiniz...

Saygılarımla.

anıl kardeşim seni burada görmekten çok mutlu oldum :)beni kırmayıp tekrar aramıza geldiğin için çok teşekkür ederim :)

dilerimki bundan böylede mutlu oluruz dostlarımızla çıkarsız sadece dostluk adına güzel hoş seviyeli paylaşımlarla oluruz

çok teşekkür ederim kardeşim anıl :)

çamdibili
13-10-2009, 22:01
kardeş hasan abi için çiğ balık yerim ben o olmasa bu siteden haberim olmazdı inşallah hep beraber çok güzel dostluklara imza atarız sevgilerimle

Anıl ÜNALAN
13-10-2009, 22:04
kardeş hasan abi için çiğ balık yerim ben o olmasa bu siteden haberim olmazdı inşallah hep beraber çok güzel dostluklara imza atarız sevgilerimle

Hayırlısı olsun diyelim o zaman herkes adına..
Sizde hoşgeldiniz :)

çamdibili
13-10-2009, 22:15
hoşbulduk kardeş
kardeş dedim yaşın gözükmüyorda ondan

Sargoz35
14-10-2009, 07:17
Sevgili Anıl tekrardan hoşgeldin diyelim o zaman :) güzellikleri her zaman hep beraber yaşamak dileğiyle.... Selamlar.

kturkol
14-10-2009, 07:38
Anıl hoşgeldin, umarım kesin dönüş yapmışsındır:)

Doğan ÖZCAN
14-10-2009, 07:43
abi aramıza hosgeldın sağlıkla kal

Necati ARAT
14-10-2009, 07:56
Anıl kardeşim aramıza tekrar hoş geldin ..
Tabiiki paylaşımlarınızıda bekliyorum..

delvel
14-10-2009, 17:09
tekrardan hoşgeldin anıl hardeşim, yakaladıgın kalamarları dört gözle beklıyoruz:)

Anıl ÜNALAN
14-10-2009, 18:42
Hoşbulduk abiler.. Tekrardan aranızda olmaktan mutluyum herkesle birlikte katılım göstermeye çalışacağım bundan şüpheniz olmasın ;)

Hepinize Rastgelsin :)

Yağız DEMİR
14-10-2009, 19:06
anıl kardes tekrardan hosgeldın aramıza

turna
14-10-2009, 19:55
Anıl tekrardan aramıza hoşgeldin,olanları unut,klavyenin başına geç derim.

discus
14-10-2009, 19:59
şştttt yakışıklı öptünmü bakem sen benim elimi...:D:D:D

hoş geldin bakalım kardeşim benim...

ibrahimz35
14-10-2009, 21:10
Anıl kardeşim, tekrar hoş geldin senin o güzel sohbetlerini özlemiştik.

Anıl ÜNALAN
14-10-2009, 23:58
şştttt yakışıklı öptünmü bakem sen benim elimi...:D:D:D

hoş geldin bakalım kardeşim benim...

Öpüyim abi ayıpsın ama uzaktayım biraz. Haftasonu izmire gelicem bi ara uğrar öperim :)

Hoşbulduk abi geldiğinizi duydum Hasom'unda ısrarını kıramadım döndüm foruma.

Anıl ÜNALAN
14-10-2009, 23:58
Anıl tekrardan aramıza hoşgeldin,olanları unut,klavyenin başına geç derim.

Geçtik klavyenin başına hayırlısı bakalım Mehmet abi :)

Anıl ÜNALAN
14-10-2009, 23:59
Anıl kardeşim, tekrar hoş geldin senin o güzel sohbetlerini özlemiştik.

Hoşbulduk abi , bol bol hasret gideririz artık :)

discus
15-10-2009, 10:54
Öpüyim abi ayıpsın ama uzaktayım biraz. Haftasonu izmire gelicem bi ara uğrar öperim :)

Hoşbulduk abi geldiğinizi duydum Hasom'unda ısrarını kıramadım döndüm foruma.

yok birde kırsaydında bende odunla kafanı yarsaydım.:ninja::ninja::ninja::deli:

Caner BALIKÇI
15-10-2009, 22:27
Anıl hoşgeldin kardeşim ;)

Anıl ÜNALAN
16-10-2009, 11:56
yok birde kırsaydında bende odunla kafanı yarsaydım.:ninja::ninja::ninja::deli:

Aynen abi onun korkusu zate bizi buraya getiren :P

Eyvallah hüseyin kardeşim hoşbulduk :)