Tüm Versiyonu Göster : bogazda çinokop kıyıladı
hafta başı iş çıkışı arnavutköy fenerdibi kimsecikler yok:confused: başladım at çeke 1 , 2 saat bişey yok keşke yemlimi yapsaydım diye düşünürken peş peşe 3 tane attım kovaya morelim yerine gelmişti o hızla 11.30 kadar devam ettim11 tane sarıkanat çinokop aldım karanlıkta kırmızı kafalı arkası parlakgümüş renkli rapala güzel iş yapıyor
[Only Registered Users Can See Links] ([Only Registered Users Can See Links])
Hasan BALIKÇI
14-10-2009, 18:09
orhan biladerim hayırlı olsun dilerim daha bereketli avların olur:)
paylaşımın için çok teşekkür ederim :)devamlarıda hoş olur istanbulu seyretmek izlemekte :)
rastgelsin:)
oarhan abi yine kapmışsın sarı kanatları:) tebrıkler abi. bu arada su turnalardan da mahrum etme bizi:)
Anıl ÜNALAN
14-10-2009, 18:59
Güzel balıklar abi çinekopunuz hayırlı olsun bol balıklı avlar dilerim :) Afiyet bal şeker olsun.
Güzel balıklar abi çinekopunuz hayırlı olsun bol balıklı avlar dilerim :) Afiyet bal şeker olsun.
teşekkürler anıl sanada nasip olur işallah
oarhan abi yine kapmışsın sarı kanatları:) tebrıkler abi. bu arada su turnalardan da mahrum etme bizi:)
teşakkürler ederim veli kardeş istanbulu vuran selden sonra turnalara bi haller oldu kayboldular,ufaldılar pazar akşamı aldım birtane resmi arkadaşımda bana gönderebilirse yayınlayacağım sitede
orhan biladerim hayırlı olsun dilerim daha bereketli avların olur:)
paylaşımın için çok teşekkür ederim :)devamlarıda hoş olur istanbulu seyretmek izlemekte :)
rastgelsin:)
hasan abi teşekkür ederim vakit bulabilirsem daha bol resim çekip yayınlarım bundan sonra
Taygun KOCABIYIK
14-10-2009, 19:49
Tebrikler sezon bereketli geçer inşallah.
Çinekop-sarıkanat başladığına göre balık aşkıyla uykusuz gecelerde başlar artık Orhan abi haksız mıyım?
Çok güzel av olmuş,kova kova balık dedikleri laf buradan geliyor galiba.afiyet olsun.
orhan abi tebrikler bereketli bir av olmuş sabrınıza deymiş.daha iyilerine inşallah...
ibrahimz35
14-10-2009, 20:50
Orhan Abi, maşallah güzel bir av olmuş.
Afiyet olsun.
Doğan ÖZCAN
15-10-2009, 08:38
orhan abi ellerine sağlık güzel paylaşım nasibinide almışsın...daha bereketlilerine inşallah
Murat ADAK
15-10-2009, 09:11
Orhan abicim ellerine sağlık daha bereketli avların olur inşallah
Tebrikler sezon bereketli geçer inşallah.
Çinekop-sarıkanat başladığına göre balık aşkıyla uykusuz gecelerde başlar artık Orhan abi haksız mıyım?
sağol taygun haklısın evdende izini denizden aldıgım balıklar gibi alabilsem cok sabahlayaçagım ama olmuyor:(:(
Çok güzel av olmuş,kova kova balık dedikleri laf buradan geliyor galiba.afiyet olsun.
teşekkürler mehmet amca
orhan abi tebrikler bereketli bir av olmuş sabrınıza deymiş.daha iyilerine inşallah...
teşekkürler serkan çok daha iyileri sanada nasip olur işallah
Orhan Abi, maşallah güzel bir av olmuş.
Afiyet olsun.
teşekkürler ederim ibrahim kardeş
orhan abi ellerine sağlık güzel paylaşım nasibinide almışsın...daha bereketlilerine inşallah
sağolasın dogan sanada daha bereketli avlar olsun
Orhan abicim ellerine sağlık daha bereketli avların olur inşallah
teşekkürler murat sizlerede olur işallah
seyirsubayi
16-10-2009, 08:45
cınekoplara dıyecek yok ... tebrıkler daha ıyı avlara denk gelmen dılegı ıle
Necati ARAT
16-10-2009, 09:02
Abi paylaşım için teşekkürler..
Emeklerinize sağlık ..
Afiyet olsun..
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.