Tüm Versiyonu Göster : yeniliman melenur & mırmır
Selamlar dostlar malum melenur zamanı geldı gecıyor yapmıs oldugumuz bır melenur avımızın fotograflarıya paylaşımlara devam :)
Yem : Klasik çimçim
melenur için takımlarımız :
0,18-0,20 çekerli misina
6 numara must.parlak beyaz 2 düz iğne
iğneler arası 10-15 cm
derinlik 5 kulaç zemin ot ve ara ara kumluk,
ekip : ben ve veli hocam (izmir atatürk lisesi emekli beden eğitimi öğretmenlerinden)
Mırmır için ise takımı duzenlı bır sekılde kumluk zemıne yatırmak ıcın 10-15 cm aralıklarla kucuk sıkma kursun 5 adet ve 2 iğne mustad kalın 2 numara (bu takım stilini sargoz35 sevgili abimden öğrendim teşekkür etmeden geçemeyecegım ) mırmır kerterızımızde derınlık 2-3 kulac zemın kumluk & dokme taslık veli hocam da takriben benim kadar balık aldı işte raporumuz görüşmek üzere :)
veli hocam
[Only Registered Users Can See Links] ([Only Registered Users Can See Links])
bendeniz
yem tedarıkcım şeker baba
nasipler
mırmır yakın plan :)
daha iyi avların sizlere nasip olması dileklerimle... ;)
Salih Reis
15-10-2009, 06:52
Fatihcim kırmızı yok ama melanurlar pırıl pırıl, tebrikler :)
sargoz 35'in tarif ettiği şu olta düzeneğini bir anlatırmısın merak ettim !
Necati ARAT
15-10-2009, 07:10
Uh beee Fatihim ..
Karaburun FATİH im ..
Sabah sabah bu ne kardeşim..
Şahane resimler yine..
Beni dumura uğratıyorsun her sabah...
Paylaşımların için teşekkür eder..
Şansının her zaman açık olmasını dilerim..
Kal sağlıcakla ...
Doğan ÖZCAN
15-10-2009, 08:36
ellerine sağlık fatih hocam .... döktürmüşsünüz maşallah...daha bereketlileri nasip olsun ...sağlıkla selametle
Murat ADAK
15-10-2009, 09:09
Yine döktürmüşsünüz Fatih kardeş :helal::helal::helal:.Sabah sabah yapılırmı bu nasıl sabredeceğiz şimdi:'(
Sargoz35
15-10-2009, 09:18
Sevgili kardeşim Fatih ;
Öncelikle teşekkür ederim oltamı kullandığın için,sonuçlarını bu derece görmek beni mutlu etti :) Melenurlar maaşallah cam gibi :D avların hepimize keyif veriyor,daha iyilerini yakalaman dileğiyle.... Selamlar.
Sevgili Salih abi,açıklayıcı olması ve arkadaşlarımızın daha iyi anlaması için,bu olta çeşidiyle ilgili resimli (şemalı) olarak konusunu açtım.Dostlarımıza faydalı olması dileklerimle... Bilgi Paylaştıkça Değer Kazanır :)
Selamlar.
Taygun KOCABIYIK
15-10-2009, 09:58
Ah yeniliman ahh cennet gibi bir yer. Tebrik ederim balıklar şahane ayna gibi
abı evet kırmızı yok :) bu avımızda hedef balık melenur ve akabınde sargoz çipra ve mırmır dı yoresel olabılır ama ben genellık arz ettıgının dusunuyorum mercanlar gece av vermıyır genelde gun ıcerısınde her saat de av verıyorlar melenur ıse resımlerde de goruldugu gıbı akşam ustunu sevıyor ve pıyasaya yapmaya cıkıyor meydana :)
abımız olta cesıdını kendısı sema ıle anlatmıstır ben denedım verım aldım sızlere de tavsıyemdır aytıca yapmasıda cok zevklı ;)
Uh beee Fatihim ..
Karaburun FATİH im ..
Sabah sabah bu ne kardeşim..
Şahane resimler yine..
Beni dumura uğratıyorsun her sabah...
Paylaşımların için teşekkür eder..
Şansının her zaman açık olmasını dilerim..
Kal sağlıcakla ...
merhaba necati abim avsız gecen hergunume bır rapor yazsam yazarım arsıv kuvvetlı allahın ıznıyle estikce kafama sızlerle paylaşıyorum gun ve zaman olarakda cunki bilgi paylaştıkca guzel hangı balık nerde hangı zaman dılımınde yapıyor uyelerımız dostlarımızda bılsın ve ona gore vaktı zamanında hazırlıklı olsunlar diye...
teşekkürler...
ellerine sağlık fatih hocam .... döktürmüşsünüz maşallah...daha bereketlileri nasip olsun ...sağlıkla selametle
teşekkürler doğancım allah sızlere daha guzellerını nasip etsın...
Yine döktürmüşsünüz Fatih kardeş :helal::helal::helal:.Sabah sabah yapılırmı bu nasıl sabredeceğiz şimdi:'(
murat abım gece oyle canım cektıkı oltamı suda gormeyı o vurusu hıssetmeyı anlatamam ama hem bıraz sağlıgımın musade etmemesı bırazda ımkanlar dahılınde olamamsı sebebıyle kursagımda kaldı ama rapor ıcın ayrıca bır şevk ıstek geldı bende sız değerli abılerım arkadaslarım kardeslerımle paylaşmak ıstedım az sabır abı beraber cok daha ıyılerını yapacagız ;)
Sevgili kardeşim Fatih ;
Öncelikle teşekkür ederim oltamı kullandığın için,sonuçlarını bu derece görmek beni mutlu etti :) Melenurlar maaşallah cam gibi :D avların hepimize keyif veriyor,daha iyilerini yakalaman dileğiyle.... Selamlar.
Sevgili Salih abi,açıklayıcı olması ve arkadaşlarımızın daha iyi anlaması için,bu olta çeşidiyle ilgili resimli (şemalı) olarak konusunu açtım.Dostlarımıza faydalı olması dileklerimle... Bilgi Paylaştıkça Değer Kazanır :)
Selamlar.
sevgili abim,
senın de soyledıgın gıbı bılgı paylaştıkca guzellesıyor ve anlam kazanıyor ben aklıma yatan tüm teknık ve takımları kullanmaya yenı fıkırlere daıma acıgım her nekadar balıkları tam anlamıyla cozen olmasada hergecen avımızda tecrubelenıyor ve daha ıyı anlıyoruz cunku her macera aslında bır nev'i staj nıtelıgınde sızlerden buyuklerımızden gelen bu tecrubeyle mukabıl güzel sistemler basımızın ustunde yerı var daim ve sonuclar ortada bu sezon mırmır anlamında yenılımanda tutlan tek mırmırdır o malum yenı acıldı mırmır sezonu ben su zamanlar cok daha ıyı verım alınacagı kanaatındeyım saygılarımla ve guzel mesajınız ıcın tesekkurlerımle...
Ah yeniliman ahh cennet gibi bir yer. Tebrik ederim balıklar şahane ayna gibi
sevgili taygun arkadaşım,
seninle görüştüğümüz üzere yenılımanda avlanan bırı olarak sen haklı yere içç çekiyorsun ve haklısın dıyorum cunkü;
yenılıman saklı bır cennet allah'ın bir lütfu insanları yolunun bozuk olması sebebıyle vede cok vırajlı olması nedenıyle (iyiki öyle) insanlarımız tarafından çok şükür ki bozulmamış bır mekan ve ava cıkanları pek eli boş göndermeyen bir mera umarım beraber erol dedemle beraber sohbet etmek dileklerimle teşekkürler...
fatih gerçekten mükemmel bir av raporu daha çıkarmışsın tebrikler.eline koluna sağlık...
fatih gerçekten mükemmel bir av raporu daha çıkarmışsın tebrikler.eline koluna sağlık...
teşekkürler serkan abi daha iyilerine hep beraber inşallah.
Samet Eryavuz
15-10-2009, 11:21
Ne kadarda güzel duruyorlar öyleeee tepside.Çiçek Çiçek :) TEbrikler Ellerinize Sağlık.
KAZIM_35
15-10-2009, 12:11
Süper av olmuş Fatih :helal: Her zaman kırmızı olmaz doğru :)
Allah daha da bereketli avları nasip etsin inşaallah.
Hasan BALIKÇI
15-10-2009, 18:25
kardeşim fatih sen karaburun fatihimisin bu ne güzellik böyle :helal::helal::helal::helal:
elinize kolunuza yüreğinize sağlık böyle güzellikler herzaman daha iyileriyle sende olsun kardeşim :)
paylaşımın için teşekkürler :)
kardeşim fatih sen karaburun fatihimisin bu ne güzellik böyle :helal::helal::helal::helal:
elinize kolunuza yüreğinize sağlık böyle güzellikler herzaman daha iyileriyle sende olsun kardeşim :)
paylaşımın için teşekkürler :)
sizlerden boyle guzellıkler duymak ınan cok hos abıcım sabırla raporu okuyup guzel yorumlarınızı esırgemedıgınız ıcın ayrıca tesekkurler ısmımızın hakkını bıraz verebılıyorsak ne mutlu bızlere ne mutlu evlad-i fatihan'a...
Ne kadarda güzel duruyorlar öyleeee tepside.Çiçek Çiçek :) TEbrikler Ellerinize Sağlık.
valla sen soyleyınce dıkkatımı cektı cıcek gıbı olmus hakıkaten tesekkurler
Süper av olmuş Fatih :helal: Her zaman kırmızı olmaz doğru :)
Allah daha da bereketli avları nasip etsin inşaallah.
abım eyvallah kırmızı olsun beyaz olsun Türkiye :)
Hasan BALIKÇI
15-10-2009, 18:34
sizlerden boyle guzellıkler duymak ınan cok hos abıcım sabırla raporu okuyup guzel yorumlarınızı esırgemedıgınız ıcın ayrıca tesekkurler ısmımızın hakkını bıraz verebılıyorsak ne mutlu bızlere ne mutlu evlad-i fatihan'a...
mutlaka bundan daha güzelleride olacaktır fatih kardeşim :)olmasa ne olurki bazen boş avlarda olur ama önemli olan hevesimizin kırılıp balıktan soğuma olmasın ;)biz artık soğumayızda hatta hırs bile yapar :)
mutlaka bundan daha güzelleride olacaktır fatih kardeşim :)olmasa ne olurki bazen boş avlarda olur ama önemli olan hevesimizin kırılıp balıktan soğuma olmasın ;)biz artık soğumayızda hatta hırs bile yapar :)
abım allahın ıznıyle sızlerınde soyledıgı gıbı soguma olmaz ben 10 yaşımda lımanda yagmurun altında yem tazelıyordum aşı kuvvetlı ;)
hırs orantılı oldukca kontrollu oldukca zafere goturun yoldur ınsanı ;)
Hasan BALIKÇI
15-10-2009, 18:42
abım allahın ıznıyle sızlerınde soyledıgı gıbı soguma olmaz ben 10 yaşımda lımanda yagmurun altında yem tazelıyordum aşı kuvvetlı ;)
hırs orantılı oldukca kontrollu oldukca zafere goturun yoldur ınsanı ;)
tüm söylediklerine gönülden katılıyorum ;)
Süleyman ONUR
15-10-2009, 19:02
fatih tebrikler emeğine sağlık afiyet olsun kardesim
fatih kardesim yine basarılı bir av yapılmış minanırlar ve o eşek gayet güzel:) tebrık ederim kardeşim..
fatih tebrikler emeğine sağlık afiyet olsun kardesim
tesekkurler hocam daha ıyılerı sızlere nasıp olsun
fatih kardesim yine basarılı bir av yapılmış minanırlar ve o eşek gayet güzel:) tebrık ederim kardeşim..
eyvallah kardesım bakma sen ole buyuk gorundugune tas catlasın 300 gram :)
daha guzellerı sızlere nasip olsun
eyvallah kardesım bakma sen ole buyuk gorundugune tas catlasın 300 gram :)
daha guzellerı sızlere nasip olsun
izmir bölgesi için tehlike oluşturduğun kesin ferrari gibisin kımseye balık kalmayacak:D Allahtan bizden 450 km uzaktasın:D şaka bir yana seni tekrar tebrık ediyorum.. oltan balıksız kalmasın..
izmir bölgesi için tehlike oluşturduğun kesin ferrari gibisin kımseye balık kalmayacak:D Allahtan bizden 450 km uzaktasın:D şaka bir yana seni tekrar tebrık ediyorum.. oltan balıksız kalmasın..
eyvallah saat 12 yı gectı bır rapor daha gelıcek buralardaysan :D
seyirsubayi
16-10-2009, 08:41
melanurlar ın maslalahı var tebrık ederım yenılıman balık acısından cennet bır yerf pazar gunu bende oradaydım
seyirsubayi
16-10-2009, 08:42
yenılıman ıcın söyleyecek söz yok pazar gunu bende oradaydım
ibrahimz35
16-10-2009, 09:32
Kardeşim, maşallah harika bir av olmuş. Hepinizi kutlarım.
melanurlar ın maslalahı var tebrık ederım yenılıman balık acısından cennet bır yerf pazar gunu bende oradaydım
yenılıman ıcın söyleyecek söz yok pazar gunu bende oradaydım
abı tesekkur ederım yenı lımanda nerden avlanıyorsunuz tekneyleyse kımle cıkıyorsunuz kesın benı tanırlar bende onları...
Kardeşim, maşallah harika bir av olmuş. Hepinizi kutlarım.
eyvallah abım daha guzellerı sizlerle bırlıkde nasip olsun
Tatlısu dedinmi bana gelicen ama bitürlü becerememişimdir şu deniz işini. Yine güzedi balıklar. Bu sefer kırmızı yok ama Mırmırlar harika
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.