Giriş Yap

Tüm Versiyonu Göster : 17.10.2009 av raporu

muratbaykent
20-10-2009, 21:03
Yine Ildır ve yine bir Ildır klasiği.Ancak sanırım lodos sebebiyle çipura pek çıkmadı.Yinede deniz ana bizi boş yollamadı.Aslında İbrahim kardeşimin raporu sonrası Çeşmealtında av yapmak ta oldukça mantıklıymış,onuda anladım.Resimlerle size av raporumu aktarmaya çalışayım.

Yer:Ildır
Yem:Yengeç+mamun
Partner:Bacanak;)

Geçen hafta adminin 21 cm lik karagöz uyarısından sonra derin dondurucuda olan karagöz ve levrekleri(ispendek) ölçtüm.2 tane karagözüm 21 cm altında.Levrekler ise asgari limitlerin altında değil.Uyarıya teşekkür ederim bu arada.Ancak adet ve çeşit fazlalığı olunca 3-5 balık sınırların altında bile olsa farkedilmeyebiliyor.Ama geri yolladığımız ufaklar inanın okadar fazlaki, yanlışlıkla alıkoyduklarımızın, onların yanında lafı bile olamaz.Nede olsa ben(amatörce olsada) bu işe gönül verdim ve vermeye de devam edeceğim.Bu siteye nekadar gönülden bağlı olduğumda sanıyorum önceki admin arkadaşımızın izahlarına ve tüm üyelere seslenişlerine gerektiği gibi cevap vermemden bellidir.En azından biliniz ki site ve amatörlük adına, gözden kaçanlar hariç elimden geleni yaparım.

[Only Registered Users Can See Links]

Yağız DEMİR
20-10-2009, 21:11
Murat abı senı ve bacanak partne rını tebrık edeım guzel bır av olmus hele hele standartlaya uymanız cok hos ve ornek bır davranıs tebrık ederım daha nıce kısmetlı avlara :)

delvel
20-10-2009, 21:14
murat abi balıkların hasını almışsınız her zamankı gibi tebrık ederim:) fanatık bir izleyicin olarak:) denize ve içindeki canlılara olan hassasiyetinizi daha öncekı raporlarınızdan biliyorum. balığın bol olsun abicim..

ibrahimz35
20-10-2009, 21:29
Murat Abi, rapor geç kalınca acaba bu haftayı pas mı geçtin diye düşünmeye başlamıştım.
Sen ve Bacanak, maşallah çok güzel bir av yapmışsınız tebrik ederim...
Murat Abi, Çeşmealtı'nda o kadar çok lidaki var ki... Ben ev sahibi olarak ağırlamakta zorluk çekiyorum. Haftaya bu konuda bana yardımcı olursan sevinirim...

Hasan BALIKÇI
20-10-2009, 21:48
murat biladerim gerçekten dediğin gibi ıldır yine güzelmiş :)elinize kolunuza sağlık :)

herzaman daha güzelleriyle beraber oluruz :)

sevgiler :)

dilki
20-10-2009, 23:55
Abi tebrik ederim gerçekten güzel balıklar!!

zuzu
20-10-2009, 23:58
abı guzel balıklar güzel hareketler allah nasibinizi daim etsın.

ümit35
21-10-2009, 06:41
murat bey tebrikler her zaman ki gibi harika bir av yapmışsınız elinize emeginize saglık

Necati ARAT
21-10-2009, 07:08
Paylaşım için teşekkürler..
Emeğinize sağlık..

Murat ADAK
21-10-2009, 11:28
Murat abi gene hasılatı toplamışsınız tebrikler.Daha bereketli avlar dilerim.

muratbaykent
22-10-2009, 09:03
Murat abı senı ve bacanak partne rını tebrık edeım guzel bır av olmus hele hele standartlaya uymanız cok hos ve ornek bır davranıs tebrık ederım daha nıce kısmetlı avlara :)

Teşekkür ederim Yağız.Kurallara uymak avlarımızdan boş dönmememiz için gerekli.Rastgele.

muratbaykent
22-10-2009, 09:05

murat abi balıkların hasını almışsınız her zamankı gibi tebrık ederim:) fanatık bir izleyicin olarak:) denize ve içindeki canlılara olan hassasiyetinizi daha öncekı raporlarınızdan biliyorum. balığın bol olsun abicim..

Kardeşim ağzına sağlık.Çok güzel yorumlar yapmışsın.Umarım daha irileri sana gelsin.

muratbaykent
22-10-2009, 09:08
Murat Abi, rapor geç kalınca acaba bu haftayı pas mı geçtin diye düşünmeye başlamıştım.
Sen ve Bacanak, maşallah çok güzel bir av yapmışsınız tebrik ederim...
Murat Abi, Çeşmealtı'nda o kadar çok lidaki var ki... Ben ev sahibi olarak ağırlamakta zorluk çekiyorum. Haftaya bu konuda bana yardımcı olursan sevinirim...

Senin rapor bence bu haftanın en iyisi.O yüzden hiç iltifat etme.Umarım pazar günü görüşürüz.Magellanda seninle paylaştığımız kerterizler vardı.sen bana özelden pazar günü nerede olacağını yaz.Ben gelirken sana sıcak gevrek ve boyoz getireyim.Nede olsa sen akşamdan çıkıyorsun.Tebrik ederim.

muratbaykent
22-10-2009, 09:10
murat biladerim gerçekten dediğin gibi ıldır yine güzelmiş :)elinize kolunuza sağlık :)

herzaman daha güzelleriyle beraber oluruz :)

sevgiler :)

ILdır, dediğin gibi bu haftada bizi boş çevirmedi.Ancak ya lodosun yada havaların soğumasının etkisiyle bu hafta çipura çok azdı.Herhalde daha derinlere kaçıyor sanırım.Görüşebilmek umuduyla.Teşekkürler.

muratbaykent
22-10-2009, 09:11
Abi tebrik ederim gerçekten güzel balıklar!!

Teşekkür ederim Ufukcum.

muratbaykent
22-10-2009, 09:13
abı guzel balıklar güzel hareketler allah nasibinizi daim etsın.

Hepbirlikte güzel balıklara ve güzel hareketlere.Teşekkürler.

muratbaykent
22-10-2009, 09:14
murat bey tebrikler her zaman ki gibi harika bir av yapmışsınız elinize emeginize saglık

Sağolun Ümit bey.Sizede harika avların rastgelmesi dileğiyle.Teşekkür ederim.

muratbaykent
22-10-2009, 09:15
Murat abi gene hasılatı toplamışsınız tebrikler.Daha bereketli avlar dilerim.

Evet adaşım.Yazdığın gibi evimize nasibimizi bu haftada götürebildik.Teşekkür ederim.Size daha irilerinin denk gelmesi dileğimle.

Salih Reis
22-10-2009, 14:43
Murat bey tebrik ederim.

içinizdeki amatör ruhun hiç ölmemesi dileğiyle,
daha niceleri rastgele :)

muratbaykent
23-10-2009, 08:43
Murat bey tebrik ederim.

içinizdeki amatör ruhun hiç ölmemesi dileğiyle,
daha niceleri rastgele :)

Teşekkür ederim Salih bey.Gelecek nesilleri düşünmeden yapılan avlar sonucunda, şu an çektiğimiz sıkıntıları herkes biliyor.Belki denizde damla ama hepimiz elimizden geleni yapmalıyız.Sizlerede rastgelsin.

discus
23-10-2009, 16:57
murat abi maşallah avınız bereketli olmuş daha iyilerine inşallah...