Tüm Versiyonu Göster : 08_11_09 ant. lara
[Only Registered Users Can See Links] ([Only Registered Users Can See Links])
kocaman bir kırmızı:)
[/URL]
sabah 5:30 da havanın bozuk olmasından dolayı ölü dalgalara ragmen ıslana ıslana tekneyı suya indirebildik. hava sartlarından dolayı erken donmek zorunda kaldık. kullanılan yemler yaneç, tavuk, balon eti.
karadan avlandığım şelalenin tekneden görüntüsü..
[URL="[Only Registered Users Can See Links]"][Only Registered Users Can See Links] ([Only Registered Users Can See Links])
kısa günün hasılatı:) herdaim rastgele..
Kardeşim av harika özellikle bir kırmızısever olarak kırmızıya bayıldım:)
Kardeşim av harika özellikle bir kırmızısever olarak kırmızıya bayıldım:)
teşekkürler ufuk abi.. kırmızıyı sevmeyen ölsün;)
Veli tebrıkler , balıklar dan başka manzara harika teşekkurler, ayrıca dikkatımı çeken sarı çizgililerı tanıyamadım adına ne diyorsunuz ? sevgi ve saygılarımla
Veli tebrıkler , balıklar dan başka manzara harika teşekkurler, ayrıca dikkatımı çeken sarı çizgililerı tanıyamadım adına ne diyorsunuz ? sevgi ve saygılarımla
aşağıdakıler paşa barbunu (2 hafta önceki avdan) adnan abi yorumunuz için teşekkür ederim:)
Veli walla bıyıkları var bunların :) barbunun da paşası ilk defa duydum ve gördüm ve adetli olarak harikasın, işin aslı barbun balığının pek oltaya gelmedığını düşünurum öğle bilirim helal olsun tebrıkler tekrar Antalya da bir başka hakıkını verıyorsunuz . sevgiler
Veli walla bıyıkları var bunların :) barbunun da paşası ilk defa duydum ve gördüm ve adetli olarak harikasın, işin aslı barbun balığının pek oltaya gelmedığını düşünurum öğle bilirim helal olsun tebrıkler tekrar Antalya da bir başka hakıkını verıyorsunuz . sevgiler
adnan abi barbunu taygun yaptı paşa diye benim aklımdada öyle kaldı:) buralarda paşa yok bizde kendimizi bıyıklılarla avutuyoruz:'( antalyada hep beraber av yapmak tanışmak hoş sohbetler yapmak dileğiyle..
Taygun KOCABIYIK
09-11-2009, 07:34
Tebrikler Veli abi hava kötü mötü ortaya karışık harika bir tavalık av olmuş. Hava bizim burdada gayet kötüydü. Çay içip muhabbet ettik bol bol. Aradada iki tane numunelik paşa geldi. Dönüştede öyle ıslandık ki ayakta durduğumuzda şıpır şıpır sular süzülüyordu :) Fotoğraflar Hasan abide herhalde bu akşam konuyu açarız.
Necati ARAT
09-11-2009, 08:10
Veli paylaşım için teşekkürler..
Kırmızı güzel görünüyor ..
Afiyet şeker olsun..
Murat ADAK
09-11-2009, 08:48
Veli kardeşim paylaşım için teşekkürler.
Güzel av nediyelim darısı başıma:D
Daha bereketli avlara inşallah;)
Yağız DEMİR
09-11-2009, 11:02
velı kardes guzel bır av olmus tebrıkler 2000 - 2001 senesınde bende antalya larada oturuyordum (güzeloba) keske o zamanlar tanısmıs olsaydım benımde oralarda balık avında ufakta olsa maceralarım oldu artık baska zamana kısmetmıs
paylasım ıcın tesekkurler ;)
ibrahimz35
09-11-2009, 11:14
Veli Kardeşim, maşallah güzel bir av olmuş.
İnşallah bir daki sefer daha bereketli olur.
kardeşim afiyet olsun herdaim rastgele...
veli kardeş bereketli bir av olmuş tebrik ederim dahada bol bereketli avlara cikletlerinde maşallahı var keyifle sağlıkla büyüt
Tebrikler Veli abi hava kötü mötü ortaya karışık harika bir tavalık av olmuş. Hava bizim burdada gayet kötüydü. Çay içip muhabbet ettik bol bol. Aradada iki tane numunelik paşa geldi. Dönüştede öyle ıslandık ki ayakta durduğumuzda şıpır şıpır sular süzülüyordu :) Fotoğraflar Hasan abide herhalde bu akşam konuyu açarız.
teşekkürler taygun.. cay ve güzel insanlarla yapılan muabbet sohbet fırtınayıda yağmuruda unutturur adama.. paşalarda her zamanki gibi canavar:)
Hasan BALIKÇI
09-11-2009, 18:14
veli kardeşim eline koluna yüreğine sağlık :)
çok güzel bir av yapmışsın afiyet bal şeker olsun :)o görüntüdeki havamı kötü :Dsen bizle olsaydın ben görürdüm seni :D:D:Dşu taygun ve serkan bir araya gelirse hava böyle bozuyo :Dhani yağmur dualarına çıkıyoya millet yağmur yağmayınca serkan ile taygunu alıp balığa götürsünler yağmuru bırakın kar yağar:D:D:D
Veli paylaşım için teşekkürler..
Kırmızı güzel görünüyor ..
Afiyet şeker olsun..
teşekkürler necati abi..
Veli kardeşim paylaşım için teşekkürler.
Güzel av nediyelim darısı başıma:D
Daha bereketli avlara inşallah;)
teşekkürler murat abi. sizinde en kötü avınız böyle olsun;)
velı kardes guzel bır av olmus tebrıkler 2000 - 2001 senesınde bende antalya larada oturuyordum (güzeloba) keske o zamanlar tanısmıs olsaydım benımde oralarda balık avında ufakta olsa maceralarım oldu artık baska zamana kısmetmıs
paylasım ıcın tesekkurler ;)
yagız abi nasıl olsa antalyaya yabancı değilmişsin güzelobanın aşağısı lara zaten buralara gelince öperiz balıkları:)
Veli Kardeşim, maşallah güzel bir av olmuş.
İnşallah bir daki sefer daha bereketli olur.
insallah ibrahim abi. o kadar yer değiştirdikki hep taramada avlandık balığı bulamadık. teşekkürler abi
kardeşim afiyet olsun herdaim rastgele...
sağol serkan abim..
veli kardeş bereketli bir av olmuş tebrik ederim dahada bol bereketli avlara cikletlerinde maşallahı var keyifle sağlıkla büyüt
teşekkürler orhan abi.. cıkletler kendi kendine büyüyor:)
veli kardeşim eline koluna yüreğine sağlık :)
çok güzel bir av yapmışsın afiyet bal şeker olsun :)o görüntüdeki havamı kötü :Dsen bizle olsaydın ben görürdüm seni :D:D:Dşu taygun ve serkan bir araya gelirse hava böyle bozuyo :Dhani yağmur dualarına çıkıyoya millet yağmur yağmayınca serkan ile taygunu alıp balığa götürsünler yağmuru bırakın kar yağar:D:D:D
:) abi hava kötüymüş gercekten sağlam yemişsiniz yağmuru. bizdede ruzgar ve dipte akıntı coktu. tam akıntı bitti hava yattı derken bu seferde yagmur basladı bizde cok şükür su almadan kıyıya attık kendimizi..
Doğan ÖZCAN
10-11-2009, 11:21
oh oh masallah bır suru cesıt balık ...daha bereketlılerı nasıp olsun....paylasım ıcın tesekkurller saglıkla kalın
oh oh masallah bır suru cesıt balık ...daha bereketlılerı nasıp olsun....paylasım ıcın tesekkurller saglıkla kalın
teşekkürler doğan abi.. sizin yakaladığınız paşaların bir tanesi bir sürüye bedel:)
Engin Bahce
13-11-2009, 18:56
veli kardesim karısıklar harika biz burada barbunu ancak tezgahlarda gorebiliyoruz afiyet olsun
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.