Tüm Versiyonu Göster : Antenli olsun
Selamlar önümüzdeki haftalarda organıze olabilirsek Çeşmealtında antenli mercan tutmaya karar verdım, gönüllülerı bekliyorum Sakın şaşırmayın bugün gelen bir haber bu .... bende şaşırdım ama denemeye değer.. sevgi ve saygılarımla....
MEHTERAN
09-11-2009, 07:08
Selamlar önümüzdeki haftalarda organıze olabilirsek Çeşmealtında antenli mercan tutmaya karar verdım, gönüllülerı bekliyorum Sakın şaşırmayın bugün gelen bir haber bu .... bende şaşırdım ama denemeye değer.. sevgi ve saygılarımla....
Antenler çanaksa uydudan çekiyorsa ben varım ağabey...:P:P:P Özledim vallahi seni. Nezaman kucaklaşacağız halen merak içindeyim. Sizlere bol balıklı ve neşeli bir gün dilerim. Haydi rastgele.... Kütahya dan kucak dolusu selam ve saygılar.
Necati ARAT
09-11-2009, 08:35
İşallah şimdiden sizlere rastgelsin..
Antenlileri bekliyoruz..
Allahtan bir şey çıkmazsa sizlere katılmayı bende isterim..
Kalın sağlıcakla..
Necati ARAT
09-11-2009, 08:35
Antenler çanaksa uydudan çekiyorsa ben varım ağabey...:P:P:P Özledim vallahi seni. Nezaman kucaklaşacağız halen merak içindeyim. Sizlere bol balıklı ve neşeli bir gün dilerim. Haydi rastgele.... Kütahya dan kucak dolusu selam ve saygılar.
Gürkan abi hoş geldin tekrar..
Senide gördüm ya..
Anladın sen onu..
Kal sağlıcakla..
Murat ADAK
09-11-2009, 08:54
Hadi hayırlısı bakalım
Müsait olursam gönüllü olabilirim;)
Gelemezsem bütün dostlara rastgelsin...
Yağız DEMİR
09-11-2009, 10:57
ızıngunum ve durumum musaıt olsa seve seve gelırdım
ama gıdecek arkadaslara sımdıden rastgelsın dılerım
ibrahimz35
09-11-2009, 11:06
Adnan Abi, ben ve ekibim her daim hazır...
Sen, ayrıntıları ver yeter biz ordayız. Antenli olmazsa çupura tutarız...
Hafta sonu görüşmek üzere...
Doğan ÖZCAN
09-11-2009, 11:14
adnan abi güzel bir av olması temennilerimle ...inşallah katılımcı arkadaslar la güzel bir gün olur....sağlıkla kalın...
Taygun KOCABIYIK
09-11-2009, 12:21
Biri pembe mi dedi? :)
Adnan abim hepinize şimdiden rastgele...:helal::helal:
Hasan BALIKÇI
09-11-2009, 18:17
adnan abi inşallah gönlüne göre güzel olur hadi bakalım rastgele :)belli olmaz bakarsın bir süpriz yapabilirim :)tabi beni orda görmek istersen :)
Bol ve iri antenli yakalamanız dileklerimle.
Anıl ÜNALAN
11-11-2009, 00:34
Ah be abim keşke yanınızda olabilsem sınavlarımda başladı kıpırdayamıyorum. Ama antenlilere benden selam söyleyin onlar tanır bizi :) en bol şekilde rastgelsin size Adnan abim :)
Kardeşim gürkan yaa senın sıcak kanlılığını hissetmemek elde değil, ilgi ve alakana tşk ederim görüşecek bir gün yaşayacağız inşallahh ..... sevgiler.
İşallah şimdiden sizlere rastgelsin..
Antenlileri bekliyoruz..
Allahtan bir şey çıkmazsa sizlere katılmayı bende isterim..
Kalın sağlıcakla..
Kardeşim anten dedim ya meraklılar hepsi kulakları açtı :) 29 ekim videosunu hayranlıkla izledim, aranızda bulunamak büyük kayıp, uygun olduğumuz her fırsaat bana uyar tşkler . sevgiler..
Hadi hayırlısı bakalım
Müsait olursam gönüllü olabilirim;)
Gelemezsem bütün dostlara rastgelsin...
Kardeş beni bula bilme şansın çok yükesek mutlaka bu hafta olmaz ise bir gün mutlaka beraber olta atarız kısmetse sevgiler...
ızıngunum ve durumum musaıt olsa seve seve gelırdım
ama gıdecek arkadaslara sımdıden rastgelsın dılerım
Ne güzel yazmışsın sayfana hakikatten sohbetler şahane oluyor ilgi ve alakamız devam ettikçe bir gün mutlaka yolumuz bir yerde uygun şekilde kesişebilir sevgiler ....
Adnan Abi, ben ve ekibim her daim hazır...
Sen, ayrıntıları ver yeter biz ordayız. Antenli olmazsa çupura tutarız...
Hafta sonu görüşmek üzere...
Dostum, cuma gecesinden beni alacaklar sanırım cumartesi çeşmealtından çıkılacak bi aksilik olmaz ise .. hava şartlarıda uygun hafta sonu gürkanın dediği gibi çanaklarıda açalım antenli olmaz ise aynen paşa takılırız ( paşa team i kıskandırırız belki :)) telefonlaşabilirsek beraberde gidebiliriz sevgiler.
adnan abi güzel bir av olması temennilerimle ...inşallah katılımcı arkadaslar la güzel bir gün olur....sağlıkla kalın...
İnşallah dediğin gibi olur, ilgi ve alakana teşekkürler sevgilerımle..
Biri pembe mi dedi? :)
Hadi görelim takıl peşime hayatını yaşa :) tago cuğum ahmet bulmuş antenlinin yerini götürecek kısmetse 4 tanesi 1,5 kg civarında diyor :) pespembeeeeee:)... adresi tam alayım da cümbür cemaat beraber kaçarız ... sevgiler .....
Adnan abim hepinize şimdiden rastgele...:helal::helal:
Sağ olasın serkanım senide birgün tekneye götüreceğim .... sevgiler..
[QUOTE=Hasan BALIKÇI;65672]adnan abi inşallah gönlüne göre güzel olur hadi bakalım rastgele :)belli olmaz bakarsın bir süpriz yapabilirim :)tabi beni orda görmek istersen :Teşekkür ederim haso, sana tekne ters düşer karaların ustasısın sen ... bu alemde karadan senin üzerine tanımam .. seni her yerde görmek isterim no problem sevgiler..
Bol ve iri antenli yakalamanız dileklerimle.
Allah razı olsun sizlerın bu iyi dileklerınıze laik olmaya çalışacağım ilgi ve alakana teşekkürler turgay kardeşş sevgiler..
Ah be abim keşke yanınızda olabilsem sınavlarımda başladı kıpırdayamıyorum. Ama antenlilere benden selam söyleyin onlar tanır bizi :) en bol şekilde rastgelsin size Adnan abim :)
Anıl senin antenlerden evvel bu sene kulaklarını aç derslerını dinle :) kardeşim o antenlerden o çanaklardan tutmak o havayı teneffüz etmek her zaman bize nasip olur başarılarını devamını n diliyorum kardeşim antenler selamı unutmıyacağım :) sevgiler ..
Necati ARAT
12-11-2009, 08:42
Kardeşim anten dedim ya meraklılar hepsi kulakları açtı :) 29 ekim videosunu hayranlıkla izledim, aranızda bulunamak büyük kayıp, uygun olduğumuz her fırsaat bana uyar tşkler . sevgiler..
Adnan abi antenli için çıkar..
Paşamızı alırız..
Arada antenlide gelirse seviniriz..
Videoyuda beğendiğinize sevindim..
işaalah beraber bir kıyı avında buluşuruz..
Şimdiden Rastgelsin..
Hadi bakalım hayırlısı...
Seni buralarda tekrar görmek güzel Adnan abi.
Umarım organizasyonlar sürekli olur.
BARBAROS.T
12-11-2009, 19:32
Benim içinde tutun. Katılacak herkese şimdiden rastgele.
Hepinizi heycanlandıracağını düşündüğüm av bu hafta kaldı, sanırım bayram tatilinde fırsatı yakalamak nasip olur belkide sitedemızden kardeşlerimizle beraber olmak nasip olur, sevgi ve saygılarımla..
Hadi bakalım hayırlısı...
Seni buralarda tekrar görmek güzel Adnan abi.
Umarım organizasyonlar sürekli olur.
KIvanç kardeşim ilgine teşekkür ederim, gönüller bir olsun hadi bakalım bayramda fırsatı yakalayalım mı ?
merhaba herkese . aranızda yeniyimm eger kabul görürse yapılan.org bende katılmak isterim bunun için neler gerekli dir acaba tşk.
herkese rasgelee...
merhaba herkese . aranızda yeniyimm eger kabul görürse yapılan.org bende katılmak isterim bunun için neler gerekli dir acaba tşk.
herkese rasgelee...Aramıza hoş geldiniz, öncelikle bize adınızı ve bulunduğunuz şehiri imza kısmını doldurmanız gerekiyor olta ve yemınız olsun yeter.
teşekkür ederim hoş bulduk hoş gördük...
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.