Giriş Yap

Tüm Versiyonu Göster : Merhabalar..

Tanrıdağı
11-11-2009, 12:29
ben izmir göztepeden mustafa. yıllardır sevdalısı olduğum deniz ve buna bağlantılı olarak balık avı konusunda,karşılıklı bilgi alışverişinde bulunabileceğimiz düşüncesiyle aranıza katıldım.aranıza yeni katılan bir balıkçı olarak öncelikle bereketli avlar daha sonrada güzel paylaşımlar temenni ederim.

Necati ARAT
11-11-2009, 13:57
[quote = Tanrıdağı; 65.817] ben izmir göztepeden Mustafa. yıllardır sevdalısı olduğum deniz ve buna bağlantılı olarak balık avı konusunda, karşılıklı bilgi alışverişinde bulunabileceğimiz düşüncesiyle aranıza katıldım.aranıza yeni katılan bir balıkçı olarak öncelikle bereketli avlar daha sonrada güzel paylaşımlar Temenni ederim. [/ quote]

Mustafa bey aramıza hoş geldiniz..
Keyifli ve kalıcı paylaşımlar dilerim..

Kontrol panelinden girip imza ayarlarınızı da ad soyad memleket doğum tarihi ve kan grubu vs. yazarsanız seviniriz..

Tanrıdağı
11-11-2009, 14:36
bende bilgi girişi ingilizce olarak görünüyor. ingilizcem çok zayıf olduğu için herhangi bir müdahalede bulunamıyorum.yardımcı olursanız sevinirim.

Murat ADAK
11-11-2009, 15:02
Aramıza hoş geldiniz
Kalıcı ve keyifli paylaşımlar.

Necati ARAT
11-11-2009, 15:05
bende bilgi girişi ingilizce olarak görünüyor. ingilizcem çok zayıf olduğu için herhangi bir müdahalede bulunamıyorum.yardımcı olursanız sevinirim.

İmza ayarları tamam..;););)

Tanrıdağı
11-11-2009, 15:13
İmza ayarları tamam..;););)

ilginize teşekkür ederim

Fatih OKKA
11-11-2009, 15:14
Mustafa abi aramıza hoşgeldiniz.(acizane yeni bir üyeyim bende :D)

Tanrıdağı
11-11-2009, 15:15
Aramıza hoş geldiniz
Kalıcı ve keyifli paylaşımlar.
teşekkürler murat kardeşim hoşbuldum.

Tanrıdağı
11-11-2009, 15:20
Mustafa abi aramıza hoşgeldiniz.(acizane yeni bir üyeyim bende :D)

bu zararsız ve tam aksine insana sorumluluk, kişilik ve olgunluk kazandıran hobinin eski yada yeni üyesi olmaz kardeşim.sen birkez olta ucundaki balığın ağırlığını hissetmişsin ya sen artık iflah olmaz bir balıkçısın.seni kimse bu hobiden kurtaramaz :).samimiyetin ve misavirperverliğin için teşekkür ederim. hoşbuldum.

Hasan BALIKÇI
11-11-2009, 22:26
ben izmir göztepeden mustafa. yıllardır sevdalısı olduğum deniz ve buna bağlantılı olarak balık avı konusunda,karşılıklı bilgi alışverişinde bulunabileceğimiz düşüncesiyle aranıza katıldım.aranıza yeni katılan bir balıkçı olarak öncelikle bereketli avlar daha sonrada güzel paylaşımlar temenni ederim.

aramıza hoş geldiniz dilerim tüm aradıklarınızı gönlünüzce bulur kalıcı ve katılımcı paylaşımlarla hoş sohbetlerimiz olur :)bereketli avlar rastgelsin diyorum :)

Tanrıdağı
11-11-2009, 23:57
aramıza hoş geldiniz dilerim tüm aradıklarınızı gönlünüzce bulur kalıcı ve katılımcı paylaşımlarla hoş sohbetlerimiz olur :)bereketli avlar rastgelsin diyorum :)

teşekkür ederim. hoşbuldum.

discus
16-11-2009, 18:35
Mustafa abi aramıza hoşgeldin...