Tüm Versiyonu Göster : İzmir Tirede Dostluk ve Kardeşlik
Necati ARAT
11-11-2009, 12:51
[Only Registered Users Can See Links]
Sevgili dostlar 10/11/2009 tarihinde Tireye görevli olarak gitmişken orada bulunan üç kardeşimizide ziyaret etmek istedim ..
Sağolsun Sitemiz üyelerinden Ümit kardeşim,
Bu gün itiribari ile sitemize üye olan Fatih kardeşim ki daha önce tanışmışlığımız vardır ve Erhan kardeşim bizleri sıcak bir şekilde karşılamış ve onlara yakışır şekilde ağırlamışlardır ..
Onlara sizlerin huzurunda sonsuz teşekkür ederim ..
Allah, herşeyi gönüllerince versin ..
Gördüğünüz gibi Slogan her zaman doğrulanıyor ..
BALIK BAHANE SOHBET ŞAHANE
NOT : Resimlerde sağ taraf aşağıdan yukarıya doğru Ümit, Fatih ve Erhan ..
Sol taraf aşağıdan yukarıya doğru memur arkadaşım, memur arkadaşım ve bendeniz ..
Fatih OKKA
11-11-2009, 13:01
Necati abi asıl ziyaretinizden biz memnun kaldık biz teşekkür ederiz...
İnş.daha güzel organizasyonlarda karşılaşacağız...
Necati ARAT
11-11-2009, 13:12
Necati abi asıl ziyaretinizden biz memnun kaldık biz teşekkür ederiz...
İnş.daha güzel organizasyonlarda karşılaşacağız...
Fatihim ben her daim her yere sizlerle varım..
Anladın sen onu ..:);););)
Fatih OKKA
11-11-2009, 13:24
Fatihim ben her daim her yere sizlerle varım..
Anladın sen onu ..:);););)
Eyvallah abi inş. bi gün beraber gideriz ;);)
Necati ARAT
11-11-2009, 13:28
Eyvallah abi inş. bi gün beraber gideriz ;);)
İşallah beraber araba ile piknik yapa yapa ..;);)
Takımı hazırla 5 kişi kurtarır değil mi :confused: :D:D:D
Fatih OKKA
11-11-2009, 13:30
İdeal 5 kişi abi:D:D
İyi olur tabi abi piknik yapa yapa gitmek :D:D
Salih Reis
11-11-2009, 13:59
Necaticim yemekler masaya geldiğinde bir resimleseydin
iyi giderdi.
:)
Necati ARAT
11-11-2009, 14:01
[quote = Salih Reis; 65.836] Necaticim yemekler masaya geldiğinde bir resimleseydin
iyi giderdi. :)[/ quote]
Abi Tire kebabının büyüsü ile kaptırmışız kendimizi ancak bittikten sonra Resim çektirmek aklımıza geldi..:deli::deli:
Sende bunu anlayışla karşıla artıkın..:D:D:D
Murat ADAK
11-11-2009, 15:00
Oh götürmüşsün abi kebapları afiyet olsun.
Çok güzel görüntüler bunlar
ALLA(C.C.) muhabbetinizi arttırsın
Dostluğunuz daim olsu inşallah
Necati ARAT
11-11-2009, 15:04
Eyvallah Muratım..:)
Götürdük kebapları kardeşlerimiz sağ olsun..;)
Hala gelmemi istiyormusun..:soru:
Bak gittiğim yerlerde götürüyorum malları ..:)
Haberin ola....:D:D
Şaka bir yana işaallah allah dostluğumuzu Muhabbetimizi bozmaz..;)
Çok teşekkür ederim..;)
:helal: :helal: :helal: :helal:
Fatih OKKA
11-11-2009, 15:12
Amin abi Allah razı olsun...
Murat abi senide bekleriz abi....
Hasan BALIKÇI
11-11-2009, 22:16
öncelikle tiredeki sevgili kardeşlerim fatih ,ümit ve erhan kardeşlerimi sıcak misafirperverliklerinden kutlarım :)harika kişiliğe sahipsiniz bunun içinde takdir ediyorum :)sizler gerçek dostsunuz sanaldan çıkıp realde görüşmüş en azından bir kahve içmişsiniz biliyorsunuz bir fincan kahvenin kırk yıl hatrı vardır diyebilen dostlarımızdansınız ;)dilerim lafta kalmaz kırk yıl deyil yüzkırk yıl sürsün
dostluk adına yapılacak herşeye ve her yere seve seve varım
o güzel karelerde bende olmak isterdim başka zaman inşallah olacaktır
herkesi tekrar yürekten kutlarım :)necati kardeşim sanada ayrıca teşekkür ederim böyle güzel bir paylaşımda bulunmandan ötürü
sevgi ve saygılarımla
Abi dediğin gibi muhabbet harika ama keşke tire kebabındanda bir parça olsa görseydik:)))Bizim sitemizin en büyük özelliği bu sadece sanal olarak bir beraberlik yok ortada fizikende bir araya gelebiliyoruz!!!!!
Necati ARAT
12-11-2009, 08:11
öncelikle tiredeki sevgili kardeşlerim fatih ,ümit ve erhan kardeşlerimi sıcak misafirperverliklerinden kutlarım :)harika kişiliğe sahipsiniz bunun içinde takdir ediyorum :)sizler gerçek dostsunuz sanaldan çıkıp realde görüşmüş en azından bir kahve içmişsiniz biliyorsunuz bir fincan kahvenin kırk yıl hatrı vardır diyebilen dostlarımızdansınız ;)dilerim lafta kalmaz kırk yıl deyil yüzkırk yıl sürsün
herkesi tekrar yürekten kutlarım :)necati kardeşim sanada ayrıca teşekkür ederim böyle güzel bir paylaşımda bulunmandan ötürü
sevgi ve saygılarımla
Hasan abim ben teşekkür ederim..
Kardeşlerimle beraber Sadece kahve içmedik..
Tire kebabıda yedik..
Kahvenin Kırk yıl hatırı varsa kebabın Seksen yıl hatırı var ..
Etti 120 yıl..
Ömrümüz kafi gelirse elbet borcumuzu öderiz yetmezse Ahirette ödeşiriz işaalah..
Necati ARAT
12-11-2009, 08:15
Abi dediğin gibi muhabbet harika ama keşke tire kebabındanda bir parça olsa görseydik:)))Bizim sitemizin en büyük özelliği bu sadece sanal olarak bir beraberlik yok ortada fizikende bir araya gelebiliyoruz!!!!!
Ufuk kardeşim aynı saruyu Salih abimde sordu ama Kabapları görünce Foto aklımızdan çıktı ..
Ancak karnımız doyunca jeton düştü ..
Ama söz birdahaki sefere Kebabıda çekeriz..
Katılım için teşekkür eder..
Beraberce kebapları yemek ümidi ile..
Yağız DEMİR
12-11-2009, 10:19
Sevgili dostlar 10/11/2009 tarihinde Tireye görevli olarak gitmişken orada bulunan üç kardeşimizide ziyaret etmek istedim ..
Sağolsun Sitemiz üyelerinden Ümit kardeşim,
Bu gün itiribari ile sitemize üye olan Fatih kardeşim ki daha önce tanışmışlığımız vardır ve Erhan kardeşim bizleri sıcak bir şekilde karşılamış ve onlara yakışır şekilde ağırlamışlardır ..
Onlara sizlerin huzurunda sonsuz teşekkür ederim ..
Allah, herşeyi gönüllerince versin ..
Gördüğünüz gibi Slogan her zaman doğrulanıyor ..
BALIK BAHANE SOHBET ŞAHANE
NOT : Resimlerde sağ taraf aşağıdan yukarıya doğru Ümit, Fatih ve Erhan ..
Sol taraf aşağıdan yukarıya doğru memur arkadaşım, memur arkadaşım ve bendeniz ..
ahh ahhh orada olup sozlerle Tasımak vardı ınsallah bırdahakı sefere :D:D:D
valla ben bıraz agır mısafırımdır solımmm o masadakı kebaplar yetmey bilir bana :P:P:P
tabıkı saka bır yana sızlerle tanısıp ıı muhabbetın belını kırmak ısterım sloganımızda da oldugu gıbı balık(yemek :D) bahane sohbet sahane
Taygun KOCABIYIK
12-11-2009, 10:28
Necati abi hem ziyaret hem ticaret olmuş Tire gezin.
Dostlarla birlikte yenilen bir yemek, içilen bir bardak çay çok şey ifade ediyor.
Böyle güzel manzaraları görmek çok mutlu ediyor beni.
Umarım böyle aynı karede 10 larca kişi olacağız yakında ailemiz büyüyor :)
Fatih OKKA
12-11-2009, 10:50
sevgi ve saygılarımla
Hasan abim bu güzel sözlerin için teşekkür ederiz abi sağolasın...
Bizler sanal ortamda tanışmış ve bunu her fırsatta gerçeğe dönüştürmeye çalışan kişileriz ve bu anlayışı gördüğümüz heryerde gerçek dostluk adına bu kareler çıkacaktır.
Senide bekleriz abi ne demek başımızın üstünde yerin var...
Fatih OKKA
12-11-2009, 10:52
Hasan abim ben teşekkür ederim..
Kardeşlerimle beraber Sadece kahve içmedik..
Tire kebabıda yedik..
Kahvenin Kırk yıl hatırı varsa kebabın Seksen yıl hatırı var ..
Etti 120 yıl..
Ömrümüz kafi gelirse elbet borcumuzu öderiz yetmezse Ahirette ödeşiriz işaalah..
Abi biz seninle dünyevi ve uhrevi bir kardeşliği seçmişiz bir kebabın lafımı olacak aramızda:D
Ayrıca piknik yapa yapa giderken daha ne kabablar yer ve kebab yanığının kokusu gibi kalplerde ne muhabbetler yakarız :) (anladın sen onu :D)
Fatih OKKA
12-11-2009, 10:54
ahh ahhh orada olup sozlerle nasımak vardı ınsallah bırdahakı sefere :D:D:D
valla ben bıraz agır mısafırımdır solımmm o masadakı kebaplar yetmey bilir bana :P:P:P
tabıkı saka bır yana sızlerle tanısıp ıı muhabbetı nbelını kırmak ısterım sloganımızda da oldugu gıbı balık(yemek :D) bahane sohbet sahane
Abi herzaman tanışır ve kaynaşırız sen yeterki geliyorum de ve buyur gel mekan bizim nede olsa ağırlarız evvelallah senide :D
Fatih OKKA
12-11-2009, 10:57
Dostlarla birlikte yenilen bir yemek, içilen bir bardak çay çok şey ifade ediyor.
Umarım böyle aynı karede 10larca kişi olacağız yakında ailemiz büyüyor :)
Taygun bey daha yolun başındayız yeni yeni tanışıp kaynaşıyoruz...
Hele birde ısınma devremizi atlatalım arkası gelecektir.
Yeterki aile ortamı sıcaklığında samimi duygu ve düşüncede olalım gerisi gelecektir.
Necati ARAT
12-11-2009, 10:59
ahh ahhh orada olup sozlerle Tasımak vardı ınsallah bırdahakı sefere :D:D:D
tabıkı saka bır yana sızlerle tanısıp ıı muhabbetın belını kırmak ısterım sloganımızda da oldugu gıbı balık(yemek :D) bahane sohbet sahane
Yağızım bir ara yine grv çıktığında senide götüreyim..;)
Sen benim korumam deel misin zate..
Neden beni yanlız kodun ki sen..:):)
Necati ARAT
12-11-2009, 11:01
Umarım böyle aynı karede 10 larca kişi olacağız yakında ailemiz büyüyor :)
Taygunum daha dur..
Yeni başladık turlara ..
Bu aile nasıl olacak bir gör...
Ne abilerimiz ne kardeşlerimiz var bu alemde ama hepsi dostluğa önem veren insanlar..
Bizim herzamanki sloganımızı biliyorsun..
Tekrar etmemize gerek yok ..
Az olsun Öz olsun..;)
Necati ARAT
12-11-2009, 11:03
Abi biz seninle dünyevi ve uhrevi bir kardeşliği seçmişiz bir kebabın lafımı olacak aramızda:D
Ayrıca piknik yapa yapa giderken daha ne kabablar yer ve kebab yanığının kokusu gibi kalplerde ne muhabbetler yakarız :) (anladın sen onu :D)
Anladım anladım kardeşim...;)
Sen hiç merak etme ..:helal:
Lavaşlar benden :D:D:D
Doğan ÖZCAN
12-11-2009, 15:15
Dostluklar hep böyle daim olsun Necati abim...
Daha güzel muhabbetleri yaşamak dileğiyle..
Sağlıkla kal abi..
Necati ARAT
12-11-2009, 15:39
Dostluklar hep böyle daim olsun Necati abim...
Daha güzel muhabbetleri yaşamak dileğiyle..
Sağlıkla kal abi..
Eyvallah kardeşim işaalah Hep beraber..
Hey maşallah, Allah muhabbetinizi eksik etmesin. Paylaşım için teşekkürler.
Necati ARAT
13-11-2009, 08:12
Hey maşallah, Allah muhabbetinizi eksik etmesin. Paylaşım için teşekkürler.
Amin abi ..
Hep beraber işaallah..
tüm dostlarımı kutlarım adına yakışır bu davranışlarından dolayı...
en kısa zamanda görüşmek dileğiyle...
ibrahimz35
16-11-2009, 19:42
Böyle güzel birlikteliklerin devamını dilerim...
Necati ARAT
17-11-2009, 08:43
[quote = discus; 66.315] tüm dostlarımı kutlarım adına yakışır bu davranışlarından dolayı ...
en kısa zamanda görüşmek dileğiyle ...[/ quote]
[quote = ibrahimz35; 66.323] Böyle güzel birlikteliklerin devamını dilerim ...[/ quote]
Teşkkürler arkadaşlar..
İşallah hep birlikte hep beraber oluruz..
ümit albayrak
17-11-2009, 20:37
Selamun aleyküm,
Yazılanları okumaya anca fırsatım oldu malum dünya hayatının koşuşturmacası içinde kaybolup gidiyoruz,Saolsun Necati kardeşim,bizi ziyaret ederek mutlu etti,daha önce yanlızca bir kere reeelde görüşmüş olsakta sebebini anlayamadığım bir şekilde içimde ona karşı bir sıcaklık vardı,nedenini çok sonra anladım;).Daha önce yaşadığım acı tecrübelerden yola çıkan ben,sanal alemdeki kurulan dostlukların nasılda sahteleştiğini çok acı bir şekilde gördüğümden işin aslı,herkese mesafeli durmaya çalışıyorum.Ama tanıdığım insanların bu şekilde içi dışı bir oluşu beni ziyadesiyle mutlu etti.Umarım bu dostluk ve arkadaşlıklarımız reeldede her daim devam eder,bu arkadaşlığa ve kardeşliğe buradan mesajlarıyla destek olan tüm forumdaşlarıma çok teşekkür ederim,umarım en kısa zamanda birliklte olabileceğimiz günlerde buluşmak dileğiyle,herkese en derin sevgilerimle....
Necati ARAT
18-11-2009, 08:31
Selamun aleyküm,
Yazılanları okumaya anca fırsatım oldu malum dünya hayatının koşuşturmacası içinde kaybolup gidiyoruz,Saolsun Necati kardeşim,bizi ziyaret ederek mutlu etti,daha önce yanlızca bir kere reeelde görüşmüş olsakta sebebini anlayamadığım bir şekilde içimde ona karşı bir sıcaklık vardı,nedenini çok sonra anladım;).Daha önce yaşadığım acı tecrübelerden yola çıkan ben,sanal alemdeki kurulan dostlukların nasılda sahteleştiğini çok acı bir şekilde gördüğümden işin aslı,herkese mesafeli durmaya çalışıyorum.Ama tanıdığım insanların bu şekilde içi dışı bir oluşu beni ziyadesiyle mutlu etti.Umarım bu dostluk ve arkadaşlıklarımız reeldede her daim devam eder,bu arkadaşlığa ve kardeşliğe buradan mesajlarıyla destek olan tüm forumdaşlarıma çok teşekkür ederim,umarım en kısa zamanda birliklte olabileceğimiz günlerde buluşmak dileğiyle,herkese en derin sevgilerimle....
AleykümSelam..
Ümit kardeşim bu yazdıklarınla beni Ziyadesiyle Mutlu ettin..
Senin dediğin gibi senin ve Fatih kardaşimle aramızda bir bağlantı olması gerektiğini bende düsünüyordum ama aklımıza gelmezdi ..Küçük emarelerle de sonuca kavuşmamıziyi oldu..
Fatihe dedim gidelim bir gün diye..
Tire kebabınıda yolda yaparız mangal yaka yaka gideriz dediydim .
kişi yeter. hemde gidiş gelişi anca kurtarır ..
Yapın bir organizasyon da gidelim Kurban.....;):)
çok sevınıyorum boyle guzel dostlukların kurulmasına cookkk
Necati ARAT
23-11-2009, 08:39
çok sevınıyorum boyle guzel dostlukların kurulmasına cookkk
Eyvallah Fatihim..
Seninle ne zaman tanışacağız..
Buyur gel yanıma Her daim müsaitim ..;)
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.