Giriş Yap

Tüm Versiyonu Göster : Bu balıklar GDO'suz.Çupra,Mercan,Uskumru,Palamut,Kolyoz,Kopes

BARBAROS.T
14-11-2009, 21:07
[Only Registered Users Can See Links] ([Only Registered Users Can See Links])

Merhaba arkadaşlar

Çok keyif aldığımız 14 Kasım 2009 Cumartesi günkü Kuşadası Balık Avı raporumuzu paylaşıyorum. Hepinize iyi avlar.

AV MEVKİİ : Ahmetbeyli açıkları
HAVA : Poyraz 3-5
DERİNLİK : 51 metre
YEMLER : Sardalya,Mamun,Çimçim,Kalamar
AVLAR : Çupra,Mercan,Uskumru,Kolyoz,İstavrit,Kopes,Palamut

Kuşadasında avlanacak arkadaşlar Çupra için mutlaka Sardalya bulundursunlar.

Sabah saat 8 de Barbaros isimli teknemiz ile Kuşadası Körfezine açıldık. Av mevkiimize demirledik. Telsizden Türk Radyo' nun yaptığı hava durumu anonsu ile birlikte rüzgar hızını arttırarak poyraza çevirdi. Poyraz hava benim av için en çok tercih ettiğim havadır. En iyi avlarımızı poyraz havalarda almamızı buna neden olarak gösterebiliriz.

Biraz akıntı olsada daha ilk oltalarımız dolu dolu çıkmaya başladı.İlk avımız bir tane Uskumru oldu. Hemen ardından bir adet Mercan aldık. Oooo.Bu gün iyi av yapacağız dememize kalmadan Süleyman Demiroğlu arkadaşımız yüzümüzü güldüren Çuprayı teknemize çekti.

Süleyman arkadaşımız yakaldığı Çuprayla Emre Koyunsev arkadaşımızı kıskandırmaya çalışırken Emre'nin yakaladığı Çupra, Süleymanı susturdu:):):)

Hareketlilik giderek artmıştı. Bir Çupra'da teknemizin arkasındaki arkadaşımız Erkan yakalamıştı.:helal:

Ben herkesin resmini çekiyorum ama kimse benim çupralarımı çekmedi:hıııı:

[/URL]

Hayatında ikinci kez balığa giden bir amcamız ilk denemesinde başarısız olmuş ama bu gün yakaladığı uskumruları neşe içerisinde teknemize almayı başardı. Kendi resmini koymamaızı istemedi:) Ama balıkları bunlar:D

[URL="[Only Registered Users Can See Links]"][Only Registered Users Can See Links] ([Only Registered Users Can See Links])

Ali abimiz iki turda denediği fakat başarılı olamadığı ancak bu gün mutlu sona ulaştığı sırtı denemesinde emeğinin karşılığını aldı.:D:D:helal:

Bu günkü av raporumu bu güne kadar çektiğim fotoğraflarımın en iyisi olduğunu düşündüğüm fotoğrafla bitirmek istiyorum.
fazla düşünmeden bu fotoğrafımın ismini buldum.

YİNEMİ ÇUPRA ! :D:D

ADNAN
14-11-2009, 21:23
Vedat kardeş emeğinize sağlık güzel görüntüler, görüntülerın devam etmsi dileğiyle.

BARBAROS.T
14-11-2009, 21:31
Vedat kardeş emeğinize sağlık güzel görüntüler, görüntülerın devam etmsi dileğiyle.

İnşallah Adnan abi, teşekkür ederim. Tek dileğimizde devam etmesi. iyi avlar.

Doğan ÖZCAN
14-11-2009, 21:50
çok güzel bir gün geçirmişsiniz ellerinize sağlık...balık bahane sohbet şahane....

delvel
14-11-2009, 23:24
vedat kaptanım emeğinize sağlık. yakınlarda olsaydım düzenlediğiniz turlarda olmak isterdim. paylaşım için teşekkürler..

Taygun KOCABIYIK
15-11-2009, 13:05
Maşşallah tebrik ederim.
Bugün harika bir hava var. Çeşmeye bir iş için gitmiştim dün. Oltaları mecburen evde bıraktık.
Dönüşte neredeyse ağlayacaktım :)
Eminim bugün güzel bir av yapıp, akşam burda yayınlarsınız.

paşalı
15-11-2009, 17:51
Maşallah Vedatcım GDO suzları toplamışsınız daha iyileri denk gelmesi dileklerimle.

BARBAROS.T
15-11-2009, 18:19
Maşşallah tebrik ederim.
Bugün harika bir hava var. Çeşmeye bir iş için gitmiştim dün. Oltaları mecburen evde bıraktık.
Dönüşte neredeyse ağlayacaktım :)
Eminim bugün güzel bir av yapıp, akşam burda yayınlarsınız.

:D:D:D

Evet abi haklısın. Bende tam oturmuş bugünkü raporumu yazmaya çalışıyordum. Hava bugün burada da mükemmeldi.

BARBAROS.T
15-11-2009, 18:22
Maşallah Vedatcım GDO suzları toplamışsınız daha iyileri denk gelmesi dileklerimle.

Turgay abicim. Konuya birde Güncellik katayım istedim. Şu sıralar gündemdeki kötü haberlerin en iyisidir diye düşündüm:)

zuzu
15-11-2009, 19:18
elinize sağlık vedat abi daha güzellerine rastgele yine birşey dikkatimi çekti güzel paşalardan birisi hırsızdaydı sankı balık demek iyice dipte :)

BARBAROS.T
15-11-2009, 22:27
elinize sağlık vedat abi daha güzellerine rastgele yine birşey dikkatimi çekti güzel paşalardan birisi hırsızdaydı sankı balık demek iyice dipte :)

Evet haklısın. Oltalarımızı yere yatırıyorduk resmen. Ama güzel avdı. Çok keyif aldık. Hepinize iyi avlar nasip olsun inşallah.

Necati ARAT
16-11-2009, 09:56
Vedat abi teşekkürler bu güzel resimler için ..
Emeğine sağlık..
Paylaşım için teşekkürler..

Murat ADAK
16-11-2009, 12:46
Ellerinize sağlık
Paylaşım için teşekkürler.

discus
16-11-2009, 17:23
Vedat abi maşallah merayı iyi tuttun aman sakın bırakayım deme ben daha tatmadım bile;):D