Giriş Yap

Tüm Versiyonu Göster : çupra,mercan...

BARBAROS.T
18-11-2009, 21:54
[Only Registered Users Can See Links] ([Only Registered Users Can See Links])

Merhaba arkadaşlar,

Çarşamba günü kuşadası av raporumuz...

Balık avı öncesi hazırlıklara, balık avı ve gecesinde de rapor yazmak da artık bir görev oldu. Zevkle yazdığım raporlardan bir tanesini daha sunuyor ve hepinize iyi avlar diliyorum.

YER Kuşadası
MEVKİ Ahmetbeyli açıkları
HAVA Poyraz'dan 2
DERİNLİK 50-51 metreler
YEMLER Sardalya,Mamun,Çimçim,

Her zamanki gibi saat 8 de marinadan ayrıldık. Av mevkiimiz olan ahmetbeyli açıkları 50 mt ye geldik ve çapamızı attık. Teknemizin uygun pozisyonu almasının ardından oltalarımızı yemleyerek avımıza başladık.

Avımız tatsız başlamıştı. Yoğun bir akıntı vardı ve oltalarımız teknenin altına doğru gidiyordu. Vuruş hissedemiyorduk çünkü yoktu. Yaklaşık 15-20 dakika sonra hava Poyraz 'a iyice döndü. Akıntı sıfırdı. Daha iyi av şartları oluşmuş ve vuruşlar başlamıştı.

Özellikle sardalya iyi iş çıkardı. Çupra ve mercanlar nedense bugün hep sardalya ya vurdu. Öğle saatleri hava yaz günüymüş gibi bir hal aldı. BARBAROS isimli teknem ve 5 arkadaşımla çok keyif aldığımız avımızda piknik tüpünü, tavayı, yeşillikler ve balıkları güvertede yapmaya karar verdim. Ayaklarımı uzattım, sağ elimle aganta yapıp sol elimle tavadaki balıkları kızarttım:D:D:D çok zevkliydi. Yüzlerce kez çıktığım balık avlarından ilk kez bu kadar keyf aldım.

Sonuçta resimlerde gördüğünüz balıklarla güzel bir gün geçirerek avımızı tamamladık. Hepinize aynı güzellikte avlar diliyorum. RASTGELSİN;)

delvel
18-11-2009, 22:31
güzel bir gün geçirmişsiniz.. paylaşım için teşekkürler..

Hasan BALIKÇI
18-11-2009, 22:35
vedat bey gerçekten keyif alınmayacak gibi görünmüyor :)bizler anlatımınla sanırım sizlerle beraber olduk burdan bakarken bile keyif alabiliyoruz çok sağol :)

dilerim bu güzel avlarınızın devamı daha bereketli olurda bizleri bu keyiften mahrum etmezsin en azından güzel teknenize bu şekilde misafir olabiliyoruz:)çok sağol vedat bey

sevgilerimle rastgele:)

BARBAROS.T
18-11-2009, 22:36

Ben teşekkür ederim.;)

JOKER-X
19-11-2009, 02:20
ellerinize sağlık daha niceleri rastgelsin , av raporunuz ayrıntılı ve ayrı bi güzel keyifle okudum ... darısı başımıza.

Necati ARAT
19-11-2009, 08:14
Vedat bey yine harika bir rapor..
Adı gibi Çipura Mercan..
Gözümüz gönlümüz açıldı vesselam..
Ellerine emeklerine sağlık..
Paylaşım için teşekkürler..

Taygun KOCABIYIK
19-11-2009, 12:04
Vay vay vay keyife bakın :) Ağzımızın suları akıyor ekran başında tebrikler.

Murat ADAK
19-11-2009, 12:58
Paylaşım için teşekkürler.

Engin Bahce
19-11-2009, 17:21
vedat bey harikasınız keyifalınmıycak gibi degil ortam ve balıklar harika herdayim ratgele

ibrahimz35
19-11-2009, 19:22
Vedat Bey, maşallah çok güzel bir av olmuş. Balıklar oltadan tavaya oh ne güzel...

BARBAROS.T
19-11-2009, 21:50

vedat bey gerçekten keyif alınmayacak gibi görünmüyor :)bizler anlatımınla sanırım sizlerle beraber olduk burdan bakarken bile keyif alabiliyoruz çok sağol :)

dilerim bu güzel avlarınızın devamı daha bereketli olurda bizleri bu keyiften mahrum etmezsin en azından güzel teknenize bu şekilde misafir olabiliyoruz:)çok sağol vedat bey

sevgilerimle rastgele:)

Ben teşekkür ederim.;)

ellerinize sağlık daha niceleri rastgelsin , av raporunuz ayrıntılı ve ayrı bi güzel keyifle okudum ... darısı başımıza.

Vedat bey yine harika bir rapor..
Adı gibi Çipura Mercan..
Gözümüz gönlümüz açıldı vesselam..
Ellerine emeklerine sağlık..
Paylaşım için teşekkürler..

Vay vay vay keyife bakın :) Ağzımızın suları akıyor ekran başında tebrikler.

Paylaşım için teşekkürler.

vedat bey harikasınız keyifalınmıycak gibi degil ortam ve balıklar harika herdayim ratgele

Vedat Bey, maşallah çok güzel bir av olmuş. Balıklar oltadan tavaya oh ne güzel...

Daha iyi avlarımızı paylaşmak dileği ile ...herkese teşekkürler.

Yağız DEMİR
19-11-2009, 23:10
vedat bey guzel bır av olmus ahmeybeylı yı bılırım bızımde orada yazlık var bu ahmetbeylı sahılının acıgımı yoksa ahmet beylı maydonoz koyunun acıklarımı :)

BARBAROS.T
20-11-2009, 21:37
vedat bey guzel bır av olmus ahmeybeylı yı bılırım bızımde orada yazlık var bu ahmetbeylı sahılının acıgımı yoksa ahmet beylı maydonoz koyunun acıklarımı :)

Merhaba,

Ahmetbeyli-Maydanoz ile Baradan Koylarının ortasının açığı diyelim.:)

Balıkçıl
20-11-2009, 22:39
Bende balık turuna katılmak istiyorum..Şu an uygun fiyata Çeşme yada Kuşadasına turlar varmı..Birde benim izin günüm Cuma..Cumaları tur varmı?