PDA

Tüm Versiyonu Göster : 22 kasım 2009 çeşmealtı madeni

ADNAN
22-11-2009, 22:29
cumartesi aniden aldığımız kararla çeşmealtına balığa gitmeye karar verdik. İbrahimiz35 kardeşi telefonla aradım beraber olmak için gelemıyeceğini söyledi, ama verdiği bilgilere bu günümüzün bereketli geçmesini sağladı sağ olsun İbrahim kardeşime çok çok teşekkür ederim. Pazar sabahı 06.00 da izmir den yola çıktık kahvaltılıklarımızı ve meşhur helva ekmeğimizi de aldıkdan sonra saat 07.30 civarında denize açıldık tahmini yere doğru yol alırken teknedeki arkadaşlar buranın iyi olabilieceğini düşünüp demir attık, havanın 2-4 olması harikaydı tekneden balık için ideal bir hava saat 16.00 ya kadar demir tekrar çekmeden aradığımız her şeyi bulduk bunların başında çipura,lidaki mercan,mırmır,istavrit,izmarit ve tabiki benım başımın belası kambersiz düğün olmaz maalesef isparoz da :) bol miktarda vardı, uzun yıllardır tekne avına da bu kadar çeşidi bir arada görmemiştim, çok farklı bir gündü ilk defa hanos ve ot balıkları ile görüşmdik akşam üzeri demir alıncaya kadar balık yakaladık boş durmadık desem yeridir, bereketli bir gün yaşadık 200 parça balığı tekneye çekmek nasip oldu, ilk defa 5 lidaki yakalamak nasip oldu bana 5 parçada mercan almak nasip oldu balıkların tamamının resmini alamadım, ama akşam balıkları paylaştığımızda bana kalanların videosunu çektim ekleyebilirsem sizlere aktaracağım, iyi bir gün ve bereketli bir av oldu , İbrahim arkadaşıma çok çok teşekkür ederim .. sevgi ve saygılarımla

delvel
22-11-2009, 22:47
adnan abi çeşit dolu mükemmel bir av yapmışsınız..
anlatım ve paylaşım için teşekkürler..
en kötü avınız böyle olsun:)

ADNAN
22-11-2009, 22:53
Veli kardeşim aynen öyle oldu teşekkür edrim..

Murat ADAK
23-11-2009, 09:04
Daha bereketli avlarınız olur inşallah.
Ellerinize sağlık güzel av olmuş.
Resimleri ve videoyu dört gözle bekliyorum.

Necati ARAT
23-11-2009, 09:34
Adnan abi 4 gözle bekliyoruz vireo ve resimleri..
En güzel avlar sizlerle olsun..

ibrahimz35
23-11-2009, 13:04
Adnan Abi, tebrik ederim güzel bir gün geçirmişsiniz.
Resim ve videoları sabırsızlıkla bekliyorum.

Doğan ÖZCAN
23-11-2009, 18:58
daha bereketlılerı dostlarınızla nasıp olsun ınsallah saglıkla kalın

ADNAN
24-11-2009, 00:18
Hepinize ayrı ayrı ilginizden dolayı teşekkür ederim..video eklemeyi hala öğrenemedim :)

Taygun KOCABIYIK
24-11-2009, 21:20
Adnan abi sitemle ilgili söylenebilecek bütün sözleri söyledim farzet emi :) Bensiz balığa gidersin hemde çupraları, mercanları tutarsın. Ayıp ayıp :D

ADNAN
24-11-2009, 21:23
Tagooo kardeşim bu seferlik kusura bakma, organızasyon yaparız kısmetse biliyorsun sezon yeni başlıyor inşallah çok paylaşımlar yaparız ama bir ara bana video aktarmayıda ayrıntılı anlatırsan sevinirim...

Yağız DEMİR
24-11-2009, 21:41
abi daha bereketlı avlar dılerım umarım bır gun hep beraberde gıtmek nasıp olur

ADNAN
24-11-2009, 21:56
[Only Registered Users Can See Links]

Video yüklemeyi başarabildim mi bakalım görüntüler hoşunuza gidecek mı ?

delvel
24-11-2009, 22:22
adnan abi hasılat tam pazara tezgah acmalık olmuş..
paylaşım için tekrar teşekkürler..

Hasan BALIKÇI
25-11-2009, 21:29
adnan abi sen aradığını buldunmu :Dısparoz tuttunmu :D:Dmükemmel abim keşke bende orda yanında olsaydım ama sağlık olsun başka zaman :)bu arada senin ısparoz çekişini ben seyredemedim :'(ama seyredince tekrar eleştirimi yaparım :D

seni seviyorum adnan abi :)

Taygun KOCABIYIK
26-11-2009, 11:36
Adnan abi ısparoz kaynıyo ben başka balık göremedim :P

Şaka şaka canım abim tebrik ederim bereketli olsun.

MAVİ FENER
26-11-2009, 13:11
cumartesi aniden aldığımız kararla çeşmealtına balığa gitmeye karar verdik. İbrahimiz35 kardeşi telefonla aradım beraber olmak için gelemıyeceğini söyledi, ama verdiği bilgilere bu günümüzün bereketli geçmesini sağladı sağ olsun İbrahim kardeşime çok çok teşekkür ederim. Pazar sabahı 06.00 da izmir den yola çıktık kahvaltılıklarımızı ve meşhur helva ekmeğimizi de aldıkdan sonra saat 07.30 civarında denize açıldık tahmini yere doğru yol alırken teknedeki arkadaşlar buranın iyi olabilieceğini düşünüp demir attık, havanın 2-4 olması harikaydı tekneden balık için ideal bir hava saat 16.00 ya kadar demir tekrar çekmeden aradığımız her şeyi bulduk bunların başında çipura,lidaki mercan,mırmır,istavrit,izmarit ve tabiki benım başımın belası kambersiz düğün olmaz maalesef isparoz da :) bol miktarda vardı, uzun yıllardır tekne avına da bu kadar çeşidi bir arada görmemiştim, çok farklı bir gündü ilk defa hanos ve ot balıkları ile görüşmdik akşam üzeri demir alıncaya kadar balık yakaladık boş durmadık desem yeridir, bereketli bir gün yaşadık 200 parça balığı tekneye çekmek nasip oldu, ilk defa 5 lidaki yakalamak nasip oldu bana 5 parçada mercan almak nasip oldu balıkların tamamının resmini alamadım, ama akşam balıkları paylaştığımızda bana kalanların videosunu çektim ekleyebilirsem sizlere aktaracağım, iyi bir gün ve bereketli bir av oldu , İbrahim arkadaşıma çok çok teşekkür ederim .. sevgi ve saygılarımla

Paylaşımın için teşekkürler

ibrahimz35
26-11-2009, 19:11
Adnan Abi, videoyu izledim maşallah çok güzel balıklar. Paşalara kavuşmuşsun tebrik ederim.

paşalı
26-11-2009, 22:27
Adnan kardeşim tebrikler balıklar mükemmel.Daha nice iri balıklara inşallah.

ADNAN
28-11-2009, 17:55
Adnan Abi, videoyu izledim maşallah çok güzel balıklar. Paşalara kavuşmuşsun tebrik ederim.

İbrahim senin kilerın yanında çırak olmaz ama hoşuma giden olay, sabah demir attık akşam demir aldık pek alışmadığım durum ...