PDA

Tüm Versiyonu Göster : Bereket

ADNAN
02-12-2009, 22:06
Dostlar 1990 yılından berı fırsat buldukça tekne ile avlanmaya çalışıyorum, son 2-3 yıldır aksatıyordum ama bu yıl 3 hafta dır yine hareketlenmeye başladım, eskilerde ki gibi bereket geldi denizlerımıze die düşünüyorum bilmıyorum yanılıyormuyum ? çeşmealtında hıç beklenmedık balıklar yakalamaya başlandı çeşmealtından sadece isparoz ve izmaritle dönerdik şimdi kalıte değişmeye başladı gibi geliyor erkek mercan dediğimiz balık da burda bu kadar fazla olacak aklıma gelmezdi, ve lidakıleri görüyorum iri iri mercanları görüyorum bana sanki bereket geldi gibi geliyor yanılıyormuyum ?yoksa bana mı denk gelmıyordu :) mercanı k.burunda bulabiliyorduk sevgi ve saygılarımla.

ibrahimz35
02-12-2009, 22:35
Maşallah diyelim, Adnan Abi...
Yalnız şunu da unutmamak gerekir, balık uzakta değil yerindedir...

discus
03-12-2009, 09:24
Canım abim sen bizim Hasan abiye süründünmü bu yakınlarda kesin etkisi vardır bak...

Taygun KOCABIYIK
03-12-2009, 10:36
Dostlar 1990 yılından berı fırsat buldukça tekne ile avlanmaya çalışıyorum, son 2-3 yıldır aksatıyordum ama bu yıl 3 hafta dır yine hareketlenmeye başladım, eskilerde ki gibi bereket geldi denizlerımıze die düşünüyorum bilmıyorum yanılıyormuyum ? çeşmealtında hıç beklenmedık balıklar yakalamaya başlandı çeşmealtından sadece isparoz ve izmaritle dönerdik şimdi kalıte değişmeye başladı gibi geliyor erkek mercan dediğimiz balık da burda bu kadar fazla olacak aklıma gelmezdi, ve lidakıleri görüyorum iri iri mercanları görüyorum bana sanki bereket geldi gibi geliyor yanılıyormuyum ?yoksa bana mı denk gelmıyordu :) mercanı k.burunda bulabiliyorduk sevgi ve saygılarımla.
Adnan abi gittiğin hocanın adresini ver bakalım sen :P
Kime okuttun üflettin kendini böyle nasibin açıldı. Yada fotoşop falan yapıyorsun bizi kandırıyorsun, seni tanımasam inanırım ama inanasım gelmiyor yahu lidakiler mercanlar iri iri :D
Bu arada bende gelmek istiyorum giderken beni aramadan gitmezdin şimdi aramaz oldun küserim ha ona göre.