PDA

Tüm Versiyonu Göster : Kuşadası Raporumuz

BARBAROS.T
15-12-2009, 21:44
[Only Registered Users Can See Links] ([Only Registered Users Can See Links])

15 Aralık 2009 Kuşadası Raporumuz

Bu günkü avımızı Kuşadası / Kuştur mevkii açıklarında 33 metrede, sardalya ve mamun kullanarak gerçekleştirdik.

Sabah saatlerinde sakin olan deniz ve hava saat 11 civarı yerini şiddetli rüzgar ve iri soluganlara bıraktı. Bu durumda çapamızı kaldırarak biraz daha iç tarafa doğru demirledik. Burası daha sakindi. Zaten böyle bir havada Kuşadasında gidilecek başka yerde olamazdı.

Günümüz keyifli geçmişti. Fakat yakalamayı umduğumuz balıkları bugün avlayamadık. Oltamıza takılan bir adet iri Barbun dikkat çekti. Saat 17.30 da avımızı tamamladık. İşte bugünkü avlarımız.

Saygılarımla.
Vedat KAZANCIOĞLU

dilki
15-12-2009, 22:08
Vedat hocam tebrik ederim!!Uzun zamandır avlarınızı takip ediyorum!!!Özellikle gece kalmalı muhabbetler çok hoş!!!Teknemiz kaç kişilik,sadece kalmalımı yoksa günübirlikmi gidiyorsunuz ve fiyat olarak bana bilgi verebilirmisiniz??İsterseniz özel mesaj olarakta cevaplayabilirsiniz şimdiden teşekkür ederim!!

mehmetulas
15-12-2009, 22:34
vedat kaptan bende avlarınızı heyecanla takip etmekteyim
ufuk arkadaşımızın dediği gibi bu gece kalmalı balık avı bana çok heyecan verici geliyor
bununla ilgili detay bilgi verebilirmisiniz acaba(illa grupmu olacak tek yada iki kişi olurmu fiyat vs...)

suat sert
15-12-2009, 22:51
abi maşallah ortaya karışık bir av sepeti yapmışsın avınız daim olsun rastgele

BARBAROS.T
15-12-2009, 23:53
Vedat hocam tebrik ederim!!Uzun zamandır avlarınızı takip ediyorum!!!Özellikle gece kalmalı muhabbetler çok hoş!!!Teknemiz kaç kişilik,sadece kalmalımı yoksa günübirlikmi gidiyorsunuz ve fiyat olarak bana bilgi verebilirmisiniz??İsterseniz özel mesaj olarakta cevaplayabilirsiniz şimdiden teşekkür ederim!!

vedat kaptan bende avlarınızı heyecanla takip etmekteyim
ufuk arkadaşımızın dediği gibi bu gece kalmalı balık avı bana çok heyecan verici geliyor
bununla ilgili detay bilgi verebilirmisiniz acaba(illa grupmu olacak tek yada iki kişi olurmu fiyat vs...)

abi maşallah ortaya karışık bir av sepeti yapmışsın avınız daim olsun rastgele

Değerli yorumlarınız için teşekkür ediyorum. Sorularınıza buradan yanıt verip,veremeyeceğimi bilmediğim için herhangi birşey söyleyemiyorum. Herkese iyi avlar diliyorum. Saygılarımla.

Vedat KAZANCIOĞLU

Necati ARAT
16-12-2009, 08:30
Vedat Abi paylaşım için teşekkürler ..

lidakin
16-12-2009, 08:43
Tebrikler,balıklarda kaliteli imiş,

Murat ADAK
16-12-2009, 09:24
Maşşallah diyelim abi coşmuşsunuz yine.:helal::helal::helal:
Paylaşım için teşekkürler.

BARBAROS.T
16-12-2009, 09:43
Tebrikler,balıklarda kaliteli imiş,

Maşşallah diyelim abi coşmuşsunuz yine.:helal::helal::helal:
Paylaşım için teşekkürler.

Az ama lezzetli balıklar aldık. İnşallah daha iyi avlarımızı paylaşırız. Herkese sağlık ve iyi avlar diliyorum.

discus
16-12-2009, 12:10
Vedat abi paylaşım için çok teşekkürler.Yine mükemmel bir av raporu seyri yaşattın bizlere.

Size sorulan sorulara özelden mesaj atabilirsiniz.

lebedos
16-12-2009, 14:26
Her çeşit var balık pazarı gibi olmuş tebrikler. :)

Taygun KOCABIYIK
17-12-2009, 18:49
Abicim bereketli olsun, barbunda kaldı aklım ağlatmayın o yavrucağı :)

BARBAROS.T
17-12-2009, 22:55
Abicim bereketli olsun, barbunda kaldı aklım ağlatmayın o yavrucağı :)

Teşekkürler. Barbun ! evet ilginçti. Kesinlikle atmadık, yedik:D:D:D

mehmetulas
18-12-2009, 22:09
Değerli yorumlarınız için teşekkür ediyorum. Sorularınıza buradan yanıt verip,veremeyeceğimi bilmediğim için herhangi birşey söyleyemiyorum. Herkese iyi avlar diliyorum. Saygılarımla.

Vedat KAZANCIOĞLU
vedet kardeşim nasıl yani anlayamadığım mesajınızı gecelik tur düzenlemiyormusunuz sadece arkadaşlarınızlamı kalmalı gidiyorsunuz

ibrahimz35
18-12-2009, 23:14
Her zaman olduğu gibi, yine çok güzel bir av yapmışsınız.
Tüm ekibi kutlarım.

seyirsubayi
19-12-2009, 08:59
bu avları gördukçe ınsanın canı nasıl çekmez avlanmayı ya :))) ıskence bu kesınlıkle ıskence.... en kısa surede ırtıbata gececegım sızınle

delvel
19-12-2009, 18:17
herzaman ki gibi cok güzel av yapmışsınız.
tüm ekibi tebrık ederim.

BARBAROS.T
19-12-2009, 20:59
Her zaman olduğu gibi, yine çok güzel bir av yapmışsınız.
Tüm ekibi kutlarım.

bu avları gördukçe ınsanın canı nasıl çekmez avlanmayı ya :))) ıskence bu kesınlıkle ıskence.... en kısa surede ırtıbata gececegım sızınle

herzaman ki gibi cok güzel av yapmışsınız.
tüm ekibi tebrık ederim.

Evet av güzel ve kyifliydi. Bu hafta sonu ne yazıkki balığa çıkamadık. Malum hava şartları. İnşallah bu hafta içi güzel raporlar sunarım. İyi avlar.:D

BARBAROS.T
21-12-2009, 20:59
vedet kardeşim nasıl yani anlayamadığım mesajınızı gecelik tur düzenlemiyormusunuz sadece arkadaşlarınızlamı kalmalı gidiyorsunuz

Gece kaldığımız tur düzenliyoruz :D

mehmetulas
21-12-2009, 21:14
Gece kaldığımız tur düzenliyoruz :D

eh işte kaptanım biz iki kişiyiz gece turuna katılabilirmiyiz ücreti nedir
hangi güzler tur düzenliyonuz bana özelden msj atarsan sevinirim:P:P