PDA

Tüm Versiyonu Göster : Yeni Tekneyi Denedik.

Mehmet Özarslan
28-12-2009, 10:44
Cumartesi 26/12/2009 ADB belgesini almadım diye suya açılmayacaktım ama duramadım da eskiden Miçoluk yapmış arkadaşın Akan la cuma akşamından konuşmuştuk cumartesi dolaşalım diye, çocuklarda benden çok hevesliler cumartesi saat 11:30 da çıktık önce tekneyi nereden indirsek tartışmaları ırmaktan girmeyi kararlaştırdık ve indirk ırmağın denize birleştiği yer biraz çalkantılı idi çocuklar ve hanım epey tedirgin oldular ama açıklara çıkınca rahatladık hepimizde. Önce amatörce bir sırtı denemesi ve avımız :) hemen geri iade edildi.

[Only Registered Users Can See Links]

Sonrasında 2 saat süre zarfında vuruşunu bile hissetmediğimiz ama gelince herkese acaip gaz veren misafir küçük olanı suya iadae edecektik ama iğneyi çıkarana kadar ölmüş olduğunu gördük.

Herkese bir anda avlanma hırsı geldi eşim çocuklar hepsi :)

Acaip bir dip akıntısı vardı oltaları yerinde tutmak imkansız o arada hepimizide biraz deniz tuttu sanırım ufak ufak mide bulantıları başlayınca dönme kararı alındı, çocuklar ırmaktan çıkmaya korkunca onları deniz kenarına bırakıp
ırmaktan arabanın yanına geldik tekneyi karaya aldık bu sefr araba gömüldü rezillik diz boyu ama olsun hepsine değer bir gün oldu Rastgele

Necati ARAT
28-12-2009, 11:21
Mehmet abim hayırlı olsun..
Güzel görüntüler..
Paylaşım için teşekkürler..
Herzaman RASTGELSİN..

Anıl ÜNALAN
28-12-2009, 11:42
Gerçekten çok güzel bir aile tablosu :) bu güzelliklerin devamını dilerim :)

kaptankarabulut
28-12-2009, 14:29
Mehmet bey gerçekten harika bir tablo..ama eğer yenge bir balık tutarsa vay haline. senden önce teknede alır soluğu..çünkü kendimden biliyorum.benim hanım da olta hastası oldu..Avlarınızın devamını dilerim...

seyirsubayi
28-12-2009, 15:34
aıle ıle bırlıkte balık keyfı muhtesem olmustur emınım.. avınız daım olsun

Salih Reis
28-12-2009, 16:12
Teknenizin hayırlısı olsun,
kazasız, belasız nice iyi avlar yapmanız temennisiyle güle güle kullanın :)

delvel
28-12-2009, 17:52
mehmet abi tüm aileyi kutlarım..

The Lunatic
28-12-2009, 17:57
Tebrikler ve hayırlı olsun. Bu arada; resimdeki balığın türü nedir?

paşalı
28-12-2009, 19:00
Mehmetcim teknen hayırlı olsun.Kazasız belasız kullanman dileklerimle.

ibrahimz35
28-12-2009, 20:37
Tekneniz hayırlı olsun.
İnşallah birdaki sefere güzel avlarda yaparsınız.
Aile'cek güzel bir geçirmişsiniz.
Her daim rastgelsin...

mehmetulas
28-12-2009, 22:48
tekneniz hayırlı olsun umarım daha güzel ve daha neşeli avlar geçirirsiniz
maaile

Mehmet Özarslan
29-12-2009, 08:14
Güzel yorumlar için teşekkür ederim kara avına alıştıramadım bari deniz avına alışsın hanım ilk seferde biraz mide bulantısı yapsada hepsinin hoşuna gitti

Resimdeki balık Grida imiş benim çok bilgim yok ama eti mükemmeldi :)

Hasan BALIKÇI
29-12-2009, 22:22
Herzaman böyle hoş güzel günler dilerim:)tam bir aile birliği :)birde araba batmamış olsaydı harika olurdu:)ama her keyfin bir cefasıda oluyor.bundan sonrakilerde sadece bereket ve mutluluk olsun paylaşımın için teşekkürler mehmet biladerim :)

Mehmet Özarslan
30-12-2009, 09:03
Herzaman böyle hoş güzel günler dilerim:)tam bir aile birliği :)birde araba batmamış olsaydı harika olurdu:)ama her keyfin bir cefasıda oluyor.bundan sonrakilerde sadece bereket ve mutluluk olsun paylaşımın için teşekkürler mehmet biladerim :)

Teşekkürler Hasan Abi Mutlu yıllar

Murat ADAK
30-12-2009, 10:42
Paylaşım için teşekkürler.

Taygun KOCABIYIK
30-12-2009, 15:24
Tebrik ederim harika bir tablo :)
Balıkta müthiş. Bu aslında lahos veya lagos ismiyla anılır.
Grida aynı familyadan başka bir balığın adıdır ama isimler yöreye göre farklı adlar alıyor.
Özellikle şu taş balıklarında :)

ADNAN
30-12-2009, 23:19
Tebrik ederim harika bir tablo :)
Balıkta müthiş. Bu aslında lahos veya lagos ismiyla anılır.
Grida aynı familyadan başka bir balığın adıdır ama isimler yöreye göre farklı adlar alıyor.
Özellikle şu taş balıklarında :)

tago cuğum bu grida antalya ve yöresinin balığı die duymuştum fangri ye grida dediklerını duymuştum yanlış mı ? bilemıyorum, ayrıca yakadığınız balık 10 numara harika, hadi hayırlısı olsun aman dikkat kötü havalarda sizin saklanacağınız adalarda yok :) bol şanslar..

griff
31-12-2009, 00:28
Slmlar ben yenıyım devamını dılerım Mehmet abi

Mehmet Özarslan
31-12-2009, 10:43
Murat,Taygun, Adnan ve Özgür Beyler hepinize ayrı ayrı teekkür ederim iyi dilekleriniz için Mutlu Yıllar dilerim selam ve saygılarımla