Tüm Versiyonu Göster : Çeşme-Ilıca açıkları,mercan ve karagöze devam
[Only Registered Users Can See Links] ([Only Registered Users Can See Links])
Yer:çeşme-ılıca açıkları
Derinlik:47mt
Hava:2 bfr-lodos
Katılımcı sayımız:2
Hedef balık:mercan ve karagöz
Tarih:22.12.2009
Gerçi bir gün öncesinden gece dısarı çıktığımda,çiğin yağmadığını gördüm,bu iyi değildi,mercan avında çiğ olmassa geceden,balık avı keyifsiz gecer,eskiden beri bu böyle bilinir,eski yaşlı balıkçı büyüklerimizden öyle gördük,ve daha olması gereken yada olmaması gereken,bir çok hava durumuda var tabiiki,onlarıda ancak denize açıldığınızda,demir attıktan sonra farkedersiniz,evet her zaman olduğu gibi,teknemin son kontrollerini yaptıktan sonra,ben ve adem abimle beraber,avlak yerimize doğru yola koyulduk,gps me kayıtlı büyük bir alana sahip taşlık bölgede,demirimizi attık,işte ne yazıkki olmaması gereken diğer bir deniz olayına bir kere dahi şahit olmustuk,koyun nerdeyse tamamında deniz dibinden çok kuvvetli akıntı vardı,ve 100 gr kursunumuz nerdeyse dibi bulmakta zorlanıyordu,korkumda yanılmamısım,balık son derece keyifsiz,nerdeyse yeme çok nazlı vurmaktaydı,böyle durumlarda son derece elinizin çok hassas olması gerekir,balık daha yemle oynar oynamaz,hafif bir tasmalama ister,5 sn uyudunuzmu geçmişola,adem abimde bir türlü balığa kendini verememişti,artık nerdeyse bana sarmaya basladı:Pvay efendim ben balıkları nasıl çekiyormusum vs, bende ona kızıyorum bi taraftan, abi kusura bakma ama sen balık yakalamayı hakkat bilmiyorsun diye artık bende mecburen söylenmiştim:Po istiyor balık yemi yutsun takım ağırlassın,oohh ne ala diyorum istersen bide sen balığı çekme o kendi kendine tekneye gelsin diye söylüyorum,:Pve işte yinede güzelbir günün ardından her ne kadar umduğumuz avı yapamasakta,temiz hava yanımıza kar kaldı.
Rasgele ailesine sevgi ve saygılarımla...
En alttaki resimdede gopez,istavrit ve erkek mercanlar
özdemir abi öncelikle cok güzel bir tekneniz var.
ava gelince mükemmel av yapmışsınız ve güzel bir gün geçirmişsiniz.
tüm ekibi tebrık ederim.
not: Teşekkürler:)
tüm ekibi tebrık ederim.
çok teşekkür ederim,az önceki msjınıda silmeniz iyi olmus,gerçekten ben zaten bu işin öyle ticaretini falan yapmıyorum,sadece tanıdık bildik arkadaslarla av yapıyorum,tekrar teşekkürler:)
tüm ekibi tebrık ederim.
birde az önce avatarıma bir resmimi gönderdim,almadı herhalde,yardımcı olursanız sevinirim,tekrar teşekkürler
The Lunatic
06-01-2010, 23:29
Tekneniz çok güzelmiş. Hep daim keyifli günlerde kullanın. Av da bence çok güzel. Tebrikler
The Lunatic
06-01-2010, 23:39
birde az önce avatarıma bir resmimi gönderdim,almadı herhalde,yardımcı olursanız sevinirim,tekrar teşekkürler
Gönderdiğiniz resmin dosya boyutu büyük olabilir. Resmi imageshach e yükleyip dosya linkini kontrol panelinde profil resmi düzenleme bölümünün birinci seçeneğine (Option 1 - Enter the URL to the Image on Another Website) yapıştırırsanız sorun çözülür gibime geliyor
Gönderdiğiniz resmin dosya boyutu büyük olabilir. Resmi imageshach e yükleyip dosya linkini kontrol panelinde profil resmi düzenleme bölümünün birinci seçeneğine (Option 1 - Enter the URL to the Image on Another Website) yapıştırırsanız sorun çözülür gibime geliyor
teşekkür ederim uğur bey,bi bakayım olucakmı
mehmetulas
07-01-2010, 03:07
genede çok güzel balıklar almışsınız tebrik ederim sizi özdemir abi
kaptankarabulut
07-01-2010, 06:01
Özdemir kardeşim anlatımın harika, balıklar deseniz dahada harika.İnşallah bi dahaki sefere akıntısız bir av dileğiyle.....
Necati ARAT
07-01-2010, 08:15
Özdemir abim ellerine ve yüreğine sağlık..:)
Uzun zamandır böyle bir paylaşım görmemiştim..:oha:
Maaşallah avının her bir evresini tek tek anlatmışsın..:helal:
Olay budur işte..;);):helal:
Herşey çok güzel..;)
Tekneniz, Resimler, balıklar en Önemliside açılan konu..:helal:
Şansında bahtında açık olsun ..;)
Kal sağlıcakla..;)
genede çok güzel balıklar almışsınız tebrik ederim sizi özdemir abi
teşekkürler mehmet kardesim,daha iyileri sizlere nasip olsun:)
Özdemir kardeşim anlatımın harika, balıklar deseniz dahada harika.İnşallah bi dahaki sefere akıntısız bir av dileğiyle.....
teşekkürler kaptan,havaları güzel gördümmü gidiyorum,hele şu ay karanlığı baslasın,toriklere baslayacağız,gerçi havalarda bir türlü soğumadı ya,azda olsa tek tük alıyoruz,sizlerede bol ve güzel avlar dilerim
Özdemir abim ellerine ve yüreğine sağlık..:)
Uzun zamandır böyle bir paylaşım görmemiştim..:oha:
Maaşallah avının her bir evresini tek tek anlatmışsın..:helal:
Olay budur işte..;);):helal:
Herşey çok güzel..;)
Tekneniz, Resimler, balıklar en Önemliside açılan konu..:helal:
Şansında bahtında açık olsun ..;)
Kal sağlıcakla..;)
teşekkürler necati bey,bizler amatör ruhlu insanlar olarak,boş zamanlarımızda her fırsatta balık yakalamayı seviyoruz,teknem var diye demiyorum,ama tekne ile avın keyfi ve çeşitli av yapmak açısındanda çok farklı,mesela şimdi eğer havalarda soğumaya baslarsa siz torikleri görün o zaman,her biri,2-3 kg arası,sitenizde harika olmus bu arada çok beğendim,düzeyli arkadaslıklar paylasımcılık harika,ve kısa zamandada çok daha kalabalık kitle olacağımızdan hiç şüphem yok,basarılarınızın devamı dileğiyle,rasgele ailesine sonsuz sevgi ve saygılarımla,
Murat ADAK
07-01-2010, 16:31
Özdemir abi güzel av ellerinize sağlık.
Paylaşım için teşekkürler.
Taygun KOCABIYIK
07-01-2010, 18:40
Özdemir abi harika bir anlatım olmuş :) akşam akşam neşem yerine geldi.
Balıklarda şartların elverişsiz olmasına rağmen çok iyi tebrik ederim.
Hasan BALIKÇI
07-01-2010, 19:34
ÖZDEMİR abi çok güzel bir anlatım güzel bir paylaşım veee harika bir av olmuş :)bu avınızı karelerle ve anlatımınızla bizlerle paylaşmışsınız çok teşekkürler :)herzaman daha iyileri denk gelmesi dileğimle avlarınızın herzaman neşeli keyifli geçmesini dilerim :helal:afiyet olsun :)
saygılar
ibrahimz35
07-01-2010, 19:44
Özdemir Abi, maşallah çok güzel bir anlatım ve balık avı olmuş.
Akıntıya rağmen yinede eliniz boş dönmemişsiniz.
Daha güzel avlarda buluşmak dileğiyle.
Özdemir abi güzel av ellerinize sağlık.
Paylaşım için teşekkürler.
teşekkürler murat,sizlerede keyifli avlar dilerim
Özdemir abi harika bir anlatım olmuş :) akşam akşam neşem yerine geldi.
Balıklarda şartların elverişsiz olmasına rağmen çok iyi tebrik ederim.
teşekkürler imbat,akıntı her yerdeydi,olmasaydı o bölgede gps me kayıtlı en az 20 yerim vardı ama,evet yinede bi seyler yaptık:)
Özdemir bey tebrıkler, karagözlerın boyutları harika akıntıya rağmen karagöz çekerken kendını belli etmiştır Her balığın oltayla gelişi farkıl ama şimdiye kadar bana en farklı ve hiç yanılmamışımdır karagöz de . katılım ve paylaşımlarınız harika devamını beklıyoruz sevgı ve saygılar..
ÖZDEMİR abi çok güzel bir anlatım güzel bir paylaşım veee harika bir av olmuş :)bu avınızı karelerle ve anlatımınızla bizlerle paylaşmışsınız çok teşekkürler :)herzaman daha iyileri denk gelmesi dileğimle avlarınızın herzaman neşeli keyifli geçmesini dilerim :helal:afiyet olsun :)
saygılar
teşekkürler hasan kardesim,her zaman yaptığımız olay,ben asla balık satmam,daima keyif için çıkarım,böyle güzel siteye üye olacağımı bilseydim,yada eskiden böyle siteler olsaydı ne balıklar yakalamıstık,sayfalara sığmazdı:)
Özdemir Abi, maşallah çok güzel bir anlatım ve balık avı olmuş.
Akıntıya rağmen yinede eliniz boş dönmemişsiniz.
Daha güzel avlarda buluşmak dileğiyle.
teşekkürler ibrahim kadesim,kendimi övmeyi asla sevmem ama,şu kadarını söylemem gerekirse çok çok olağanüstü durum olmadıkça,denizde balıksız dönmem,tabiiki bilgi birikimi,tecrübeler ve en önemlisi gps olayı,sevgiyle kal:)
Hasan BALIKÇI
07-01-2010, 23:08
teşekkürler hasan kardesim,her zaman yaptığımız olay,ben asla balık satmam,daima keyif için çıkarım,böyle güzel siteye üye olacağımı bilseydim,yada eskiden böyle siteler olsaydı ne balıklar yakalamıstık,sayfalara sığmazdı:)
geç sayılmaz özdemir abi bizlerde yeni tanıştık :)bundan sonrasına bakalım biz :)önemli olan birşeyler paylaşabilmek ve bu güzel hobiyi en iyi şekilde doğaya saygılı biçimde yapmak yaparkende birşeyler öğretip öğrenelim :)
paylaşmak herzaman güzeldir ;)
özdemir abi jiging grubunu ne zaman kuruyorsun hazırlıklara başlayalım mı
BALIKÇIHOROZ
21-02-2010, 11:23
tebrikler Özdemir abi,güzel bir av olmuş afiyet olsun.
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.