Giriş Yap

Tüm Versiyonu Göster : Süleyman Karabulutla Keyıflı Neselı Bır Av Gunu..

Yağız DEMİR
18-01-2010, 15:05
[Only Registered Users Can See Links]

Degerlı Rastgelsın aılesı..
Gecen hafta cuma sabahı kaptan suleyman karabulutla zeytın alanı 2. lımanda bulustuk balıka gıtmek ıcın ama benımde uzunnn yıllar sonra tekneyle acılacagım gundu nerden baksanızz 1993 senesınden berı tekneyle balık avlamaya gıtmemıstım denız tutması nedenıyle..
Suleyman abım davet ettı gel gıdelım balığa dıye ızınlı gunum olmasıda buna engel olamadı tabı tek korkum denız tutmasıydı.
Gelelım konumuza sabah suleyman abımle 2 ncı lımanda bulustuk ama ne bulusma sankı ruzgar benı beklıyormus hava o kadar cok kotuydu kı denıze acılmak ımkansız ve delılıktı..
Hemen Necati abımız geldı aklımıza..;
Saat 9 du ısyerıne varmıstı bıle ve bılgısayar basındaydı kesınnn:):)
Hemen suleyman abıyle aradık Necatı abımı hemen hava durumu raporu denız raporu aldık oglene dogru havanın yatacagını soledı bıze eee bızde bekleyelım dedık sonra kahveye cay ıcmeye gecelım dedım bır baktık oguz abımde orada havanın kotu olması nedenıyle arkadaslarıyla fırsat bu fırsattır dıyıp eglencelı sen sakrak bır ıhale oyunu oynamaya basladılar..

Saat 10-11 gıdı hava Necatı abımın dedıgı gıbı yatmaya baslamıstı hemen yem almaya gıttık yemler alındıktan sonra hemennnnnn tekneye tabı ben hapımı yuttum..;)
Denız tutmasına karsı yanlıs anlamayın heee 40-50 dk lık bır yolculuktan sonra suleyman abımle hemen oltalar suya vakıt gecırmedenılk balık tabı kaptandan bır kırmızı..;)
Hemen arkasından benden bır kırmızı dedık yerımızı buldukkk :helal:
keske demeseydım arkasından izmaritler sardı her tarafımızı asagıya olta ınmeden hopppp tekneye ızmarıt gelıyordu lakın suleyman abımle eglencelı keyıflı ve bol kahkahalı bır av yaptık ;):helal::helal:
Deniz ana bızı elı bos gondermedı. suleymen abım tabı bır kalamarda yakaladı;) ama kacırdıgımız kalamarlar cok ırıydı olsun suleyman abım bana uzun zamandır yasayamadıgım tekne avını yasatmıs oldu muhabbetımız senlendı
SULEYMAN ABI sana cokkk ama cok tesekkur ederım daha bereketlı avlara gıtmek ınsallah nasıp olur..

discus
18-01-2010, 15:09
Hey maşallah kardeşim.
Raporun güzelliğine bakın valla.demek sen tekneyede çıkıyodun ha hadi hayırlısı bakalım.o balıkları senmi tuttun acemi yoksa kaptanım sana kıyakmı geçti.:deli::deli:

Necati ARAT
18-01-2010, 15:10
:helal: :helal: Vay vay vay......... :helal: :helal:
Kardeşime bakkk...
Tekneyle çıkarmış..
Balıkta yakalarmış..
Ama bize izmarit getirmezmiş..:hıııı::D:D:D

Kardeşim paylaşım için teşekkürler..
Ellerinize emeklerinize sağlık..
Harika bir paylaşım..
Her daim avlarınız böyle güzel geçsin işaallah..

Yağız DEMİR
18-01-2010, 15:12
Hey maşallah kardeşim.
Raporun güzelliğine bakın valla.demek sen tekneyede çıkıyodun ha hadi hayırlısı bakalım.o balıkları senmi tuttun acemi yoksa kaptanım sana kıyakmı geçti.:deli::deli:

kardsım karanın keyfı ap ayrı yaww o kesın alıstık bır kere klaraya ne yapalım ssüleyman abı bır hap verdı derde care denız tutması falan fıssss sende dene derım kardesımmm suleymana bıyle beraber tuttuk serkanım balıkalrı

Yağız DEMİR
18-01-2010, 15:14
:helal: :helal: Vay vay vay......... :helal: :helal:
Kardeşime bakkk...
Tekneyle çıkarmış..
Balıkta yakalarmış..
Ama bize izmarit getirmezmiş..:hıııı::D:D:D

Kardeşim paylaşım için teşekkürler..
Ellerinize emeklerinize sağlık..
Harika bir paylaşım..
Her daim avlarınız böyle güzel geçsin işaallah..

abı sana ayrılan balılar bendeydı valla suleymana bı bana teslkım ettı daha dogrusu kedıye teslım ettı bende eve getırdım ertesı gun annede mısafırlere ıkram etmıs valla :D:D:D bır dahakıne daha buyuklerını getırecem sana hatta beraber hep beraber gıderız garantıye alırsın bak hem:P:P:P:P

Necati ARAT
Hey maşallah kardeşim.

Kardeşim hiç sorma ..
Bu kadar balık tutmuş hiç koklatmadı iyimi ..:hıııı:
Birdaha hava durumunu sorarsa söylemiyeceğim bak görürsün..:):)

Murat ADAK
Akıcı ve keyifli anlatımın için çok teşekkürler.;)
Süleymen abimi ve seni tebrik ederim güzel ve bereketli bir av olmuş ellerinize sağlık.:helal:
ALLAH(C.C.) neşenizi bozmasın
Ha bu arada bu balıklardan hangileri Necati abinin ben seçemedimde:confused:
Yağız balık ların hepsini yedinmi yoksa:D:D:D

Yağız DEMİR
18-01-2010, 15:15
Süleymen abimi ve seni tebrik ederim güzel ve bereketli bir av olmuş ellerinize sağlık.:helal:

valla necatı abıye kalmadı yolda satı verdım muratım :D:D:D

Necati ARAT
18-01-2010, 15:16

Muradım hiç sorma ..
Şimdi kimbilir kimlerin midesinde benim balıklar..:hıııı::)

Sahi yağız hangileri benimkilerdi :confused::confused: :D:D

Murat ADAK
18-01-2010, 15:17
valla necatı abıye kalmadı yolda satı verdım muratım :D:D:D

Yapma be yav ama Necati abi bunun acısını fene çıkartır sana söyleyeyim:D:D:D

Necati ARAT
18-01-2010, 15:19

Kesin çıkarırrım..
Beraber gider ..
Elinden hepsini alırım..

Not ...: dolaptaki stoklar sıfırı tüketti ..
1 tane kiloluk paşa dışında..:D:D

Yağız DEMİR
18-01-2010, 15:20
Muradım hiç sorma ..
Şimdi kimbilir kimlerin midesinde benim balıklar..:hıııı::)

Sahi yağız hangileri benimkilerdi :confused::confused: :D:D

necati abımın canı sag olsun be muradım ona butun balıklar feda olsun o ıstesın ben yakalar getırırım abıme benım yakaladıgım onun onun yakaladıgı benım ne farkeder gonuller bır olsun :helal::helal::helal:

Necati ARAT
18-01-2010, 15:21
necati abımın canı sag olsun be muradım ona butun balıklar feda olsun o ıstesın ben yakalar getırırım abıme benım yakaladıgım onun onun yakaladıgı benım ne farkeder gonuller bır olsun :helal::helal::helal:

:helal: :helal: :helal: :helal: :helal:

Eyvallah kardeşim..
İşte bütün mesele bu..
GÖNÜLLER BİR OLSUN..

BALIK BAHANE SOHBET ŞAHANE..
Yine slogan iş yaptı bak..:helal:

Yağız DEMİR
18-01-2010, 15:22
Kesin çıkarırrım..
Beraber gider ..
Elinden hepsini alırım..

Not ...: dolaptaki stoklar sıfırı tüketti ..
1 tane kiloluk paşa dışında..:D:D

abı sende stokta yıne 1 tane kalmıs bende o bıle yok:D:D:D

bu arada o balıkların yarısı necatı abı senındı valla suleyman abı bana teslım ettııı :D:D:D:D

Murat ADAK
18-01-2010, 15:22

Öle diyosun ama götürmüşsün balıkları:D:D:D:D:D

Necati ARAT
18-01-2010, 15:23
abı sende stokta yıne 1 tane kalmıs bende o bıle yok:D:D:D

bu arada o balıkların yarısı necatı abı senındı valla suleyman abı bana teslım ettııı :D:D:D:D

Ok.. süleyman abiyede söyleyeceğim..
Zaten okur konuyu ..
Sana bir daha teslim etmez..
Kargo ile yllar abim bana ..:):)

Murat ADAK
18-01-2010, 15:24
Kedidir o kedi:D:D:D

Necati ARAT
18-01-2010, 15:24

Yaa Muradım sende deşme yaramı artık..:hıııı:
Durrr ......
Bak kabak senin başına patlayacak sonra..:D:D

Yağız DEMİR
18-01-2010, 15:25

ahh sırf ben gotursem o balıkları ıcım gam yemeyecekte annemın marıfetı balıkı cok gormus zıyan olmasın demıs bende de hata var anneme solemeyı unuttum yarısı necatı abının dıye cunku gece nobeınden cıktım balıka gıttım eve geldım perısannnn :D uyuyup kaldım vallaaa

Necati ARAT
18-01-2010, 15:25
Kedidir o kedi:D:D:D

evet zaten bir kedi damarı var onda..
İspatlı hemde 29 ekim videosunda mevcuttur ..
Dileyen bakabilir..

Yağız DEMİR
18-01-2010, 15:26
Yaa Muradım sende deşme yaramı artık..:hıııı:
Durrr ......
Bak kabak senin başına patlayacak sonra..:D:D

he valla muradım o kadar tutuyon edıyon neden getırmıyon necatı abıme bakem haaa hobaaaa kabak patladı muradımaaa :D:D:D :P:P:P

Necati ARAT
18-01-2010, 15:27
he valla muradım o kadar tutuyon edıyon neden getırmıyon necatı abıme bakem haaa hobaaaa kabak patladı muradımaaa :D:D:D :P:P:P

Al işte al birini vur ötekine ,...
Hadi bakalım Muradım cevap ver..

Yağız DEMİR
18-01-2010, 15:27
evet zaten bir kedi damarı var onda..
İspatlı hemde 29 ekim videosunda mevcuttur ..
Dileyen bakabilir..

valla o vıdeodakı gıbı kedı gıbı atlamasaydım hem oltalar hemde balık ellden gıdıyordu :D:D:D

Murat ADAK
18-01-2010, 15:28

Getiririz be yav Necati abime feda olsun o balıklar.;)

Murat ADAK
18-01-2010, 15:29
Nasipse gelsin evimde pişireyim ona kendi ellerimle;)

Necati ARAT
18-01-2010, 15:29
valla o vıdeodakı gıbı kedı gıbı atlamasaydım hem oltalar hemde balık ellden gıdıyordu :D:D:D

Şu videoda bir yerlerdeydi değil mi??

9. dakika 34. saniyesine bakmanızı rica ederim..
xb0dz9_paya-team-hep-bunu-yapiyor_sport

Necati ARAT
18-01-2010, 15:30

Nasipse gelsin evimde pişireyim ona kendi ellerimle;)

EYVALLAH MURADIM..
İşaallah oda olur..

Yağız DEMİR
18-01-2010, 15:30

yok yok ne yapalım bılıyonmu murat :D:D:D
ıkımız gıdelım necatı abıye yakalayalım :D:D :D
sende bana teslım edersın ben necatı abıye verırım balıkları :D:D:D:D

Necati ARAT
18-01-2010, 15:32

Yürü git len ..
Da daaaaaa..
50 cm lik cetvelle döverim seni..;):D:D

Yağız DEMİR
18-01-2010, 15:32

necati abııı bu vıdeoyu koydun yaramı destın ahhhh takımmm nerdesınız takımmm gıdek balıkaaaa oyyy oyyyyyyyyyy :D:D:D:D

Necati ARAT
18-01-2010, 15:33
necati abııı bu vıdeoyu koydun yaramı destın ahhhh takımmm nerdesınız takımmm gıdek balıkaaaa oyyy oyyyyyyyyyy :D:D:D:D

Nere lenn..
Giden gitti kardeşşşşşşşş
mart a sakla hevesini ..

Yağız DEMİR
18-01-2010, 15:37

abı bakım 09:35 te vıdeoda necatı abı serkana nedııı serkanım ne solıı :D:D:D

Necati ARAT
18-01-2010, 15:39
abı bakım 09:35 te vıdeoda necatı abı serkana nedııı serkanım ne solıı :D:D:D

Serkan buralarda ona sorsana ne söyliyyy:D:D:D

Murat ADAK
18-01-2010, 15:39

Saolasın kardeşim ama ben kendi ellerimle teslim edeyim.
Sonra kedi falan kapar neme lazım:D:D:D

Necati ARAT
18-01-2010, 15:40

Effrin Muradım..
ÇÖzdün sen Yağızı ..
:helal::helal:;):D:D

Yağız DEMİR
18-01-2010, 15:41

he yawww zaten mart ayıda yaklastı kedıler ıyıce artacak neme lazımmm

discus
18-01-2010, 15:43
kim nerde ne söylii bana yaa

hem bu konu online rekoru kırdı sandım ilk mesajı ben yazdım kafamı çevirdim dedim bune yanlışmı hatırlıyom ben nezaman dedim açıldı bu konuda 30 u geçkin mesaj var meğer kel kendi kendine takılıyomuş aynı süleyman abimle takıldığı gibi.orada balıkları süleyman abi veriyo burada alkışları biz.ayıptır sorması kardeşim sen ne işe yarıyon:D:D:D

Necati ARAT
18-01-2010, 15:44

hem bu konu online rekoru kırdı sandım ilk mesajı ben yazdım kafamı çevirdim dedim bune yanlışmı hatırlıyom ben nezaman dedim açıldı bu konuda 30 u geçkin mesaj var meğer kel kendi kendine takılıyomuş aynı süleyman abimle takıldığı gibi.orada balıkları süleyman abi veriyo burada alkışları biz.ayıptır sorması kardeşim sen ne işe yarıyon:D:D:D

Serkanım Bu Yağız kardeşimin ilk konusu yaa.....
Rekor yapıp konuyu sabitliyeceğim..:):):):)

Yağız DEMİR
18-01-2010, 15:46

uleee serkanımmm nerdeee suleyman abıyle beraber yakaladık be kankaaa sorarsın bak aksama suleymana bıme sana nedıcek uleee sende geleydın super olurdu heeeee

Yağız DEMİR
18-01-2010, 15:47
Serkanım Bu Yağız kardeşimin ilk konusu yaa.....
Rekor yapıp konuyu sabitliyeceğim..:):):):)

allah razı olsun abımmm zaten gece nobetıne gıdecem yarına cevapları yazmaya devam ederım ben :D:D:D

discus
18-01-2010, 15:50
sahtekar balıkçı kankam sen o balıklardan yakalasan yakalasan anca izmaritleri yakalarsın sen nerde yakalacan paşaları kırmızıları.:D:D:D:deli:

Yağız DEMİR
18-01-2010, 15:51
sahtekar balıkçı kankam sen o balıklardan yakalasan yakalasan anca izmaritleri yakalarsın sen nerde yakalacan paşaları kırmızıları.:D:D:D:deli:

bak yaaa dıyene bak leynn senın yanında yakaladıklarımız neydı hamsımı vıdeoda da var bak bakemm kankaaaa :D:D:D

mehmetulas
18-01-2010, 16:12
yağız kardeşim çok güzel bir av olmuş kaptanım benide davet etmişti o gün ama
götürecek kimse olmadığım için gelemedim ama fotoları görünce çok şey kaçırdığımı görüp
dahada üzüldüm insanın yürüyememesi başkalarına muhtaç olması çok kötü allah hepinize sağlık esenlik versin

Anıl ÜNALAN
18-01-2010, 16:53
Pasını silmiş bu av senin belli ki Yağız abi :) Teknenin keyfini biraz daha alırsan karayı unutursun benden söylemesi ;) Güzel av olmuş abi geçte olsa birşeyler tutabilmişsiniz..

Süleyman abiyi selamlarım :)

The Lunatic
18-01-2010, 16:59

Oy oy oyy ne gün olmuş. Paşa team coşmuş. Üstelik video da çok güzel hazırlanmış. Yapımda ve yayında emeği geçen herkesi tebrik ediyorum

The Lunatic
18-01-2010, 17:02
götürecek kimse olmadığım için gelemedim ama fotoları görünce çok şey kaçırdığımı görüp
dahada üzüldüm insanın yürüyememesi başkalarına muhtaç olması çok kötü allah hepinize sağlık esenlik versin

Mehmet Abi üzme kendini. Allah daha büyük dertler vermesin. İnşallah bir daha ki sefere gidersin ve çok güzel balıklarla dönersin

The Lunatic
18-01-2010, 17:03
Süleyman kaptana ve avda emeği geçen herkese selamlar. Bu arada rapor süper olmuş. Ellerine sağlık Yağız abi

Hasan BALIKÇI
18-01-2010, 18:35
KARDEŞİM YAĞIZ :)

HARİKA BİR PAYLAŞIM HELAL OLSUN :):helal::helal::helal:

yağız bu güzel avı tekne tutmasına rağmen bu kadar hoş ve güzel tamamlaman senin ne kadar azimli biri olduğunu gösteriyor :)eee tabi yanında yılların usta balıkçı süleyman abinin olması senin için ayrı bir şans ;)süleyman abi ile balığa çıkarsan boş gelmeyeceğin güneşin doğuşu kadar açık ve nettir.süleyman abimizin kıymetini bilelim ;)çünkü tekneden balık avı dedinmi süleyman abiyi tanırım abimizde herşey mevcut kerteriz desen bol keyif desen süper muhabbet desen gırla :)eeee başka ne denir ?

bence ikinizide :helal::helal::helal::helal::helal:

bu böyle kalmıcak yağız daha bereketlileride olur kardeşim ben sana güveniyorum ;)

paşalı
18-01-2010, 18:53
Yağızcım paylaşımdan dolayı teşekkürler.

serkanust
18-01-2010, 18:56
yağızcım kırmızılar süper daha iyileri inşallah.

kaptankarabulut
18-01-2010, 21:05
Ya Yağız sen ne yaptın, o balıkların dışında bir kova balık necati kardeşime gönderdim vermedin mi yoksa...??????:hıııı::soru::D:D

Necati ARAT
19-01-2010, 08:20
Ya Yağız sen ne yaptın, o balıkların dışında bir kova balık necati kardeşime gönderdim vermedin mi yoksa...??????:hıııı::soru::D:D

Ahh Ah Sülyman abi deşme yaramı ..
Gör bak yağız ne yapmış balığı..
BALIK KEDİYE EMANET EDİLİR Mİ HİÇ?????

Yağız DEMİR
19-01-2010, 09:03

mehmet abım cok tesekkurler ınsallah bırdahakı sefere sende aramızda c olursun bol sohbetlı bır av yaparız

Yağız DEMİR
19-01-2010, 09:05
Pasını silmiş bu av senin belli ki Yağız abi :) Teknenin keyfini biraz daha alırsan karayı unutursun benden söylemesi ;) Güzel av olmuş abi geçte olsa birşeyler tutabilmişsiniz..

Süleyman abiyi selamlarım :)

anılım karanın tadını unutmak ımkansız teknenınde keyfı baska ama ayaklar topraga bastımı ben daha rahat oluyom :D:D:D

Yağız DEMİR
19-01-2010, 09:06
Süleyman kaptana ve avda emeği geçen herkese selamlar. Bu arada rapor süper olmuş. Ellerine sağlık Yağız abi

sagolasın ugur kardes elımden geldıgınce bırseyler yazmaya calıstım ıste :D

Yağız DEMİR
19-01-2010, 09:08
KARDEŞİM YAĞIZ :)

HARİKA BİR PAYLAŞIM HELAL OLSUN :):helal::helal::helal:

yağız bu güzel avı tekne tutmasına rağmen bu kadar hoş ve güzel tamamlaman senin ne kadar azimli biri olduğunu gösteriyor :)eee tabi yanında yılların usta balıkçı süleyman abinin olması senin için ayrı bir şans ;)süleyman abi ile balığa çıkarsan boş gelmeyeceğin güneşin doğuşu kadar açık ve nettir.süleyman abimizin kıymetini bilelim ;)çünkü tekneden balık avı dedinmi süleyman abiyi tanırım abimizde herşey mevcut kerteriz desen bol keyif desen süper muhabbet desen gırla :)eeee başka ne denir ?

bence ikinizide :helal::helal::helal::helal::helal:

bu böyle kalmıcak yağız daha bereketlileride olur kardeşim ben sana güveniyorum ;)

eeee hasan abı nedemısler ustanı bılecen ole gıdecen denızde suleyman abıyle ogrenmeye basladık karada da ustadım sensın bılıyon :D:D senden cok seyler ogrendım teknede uyguladık:D ama karadan vazgecmem bunu bılıyon abı dahaaa ogrenecek uygulayacak cok sey var abı

Yağız DEMİR
19-01-2010, 09:10
Yağızcım paylaşımdan dolayı teşekkürler.

tesekkurler turgay abı

Yağız DEMİR
19-01-2010, 09:11
yağızcım kırmızılar süper daha iyileri inşallah.

Tesekkurler serkan Abı ışallah hep beraber yakalarız bu kırmızılardan

Yağız DEMİR
19-01-2010, 09:12

:D:D:D:D suleyman abı yaww bır yandan yengeyı dusundum sımdııı o kadar balıkı ayıklayacak yorulacak kızartacak ev kokacak dedım yengem yorulmasın evde kokmasın ben halledeyım dedım :D:D:D:D

valla necatı abım benden dunyaları ıstesın canım feda olsun ona

kaptankarabulut
19-01-2010, 16:34
:D:D:D:D suleyman abı yaww bır yandan yengeyı dusundum sımdııı o kadar balıkı ayıklayacak yorulacak kızartacak ev kokacak dedım yengem yorulmasın evde kokmasın ben halledeyım dedım :D:D:D:D

valla necatı abım benden dunyaları ıstesın canım feda olsun ona

Ya Yağız çok düşüncelisin.senin bu kadar nazik ve centilmen olduğunu bilmezdim.Sen eminim Necati abinin çenesi yorulmasın diye de onun yerine oturdun kendin yedin..:helal: :helal: :helal: :D :D :D :D :D :D :D

Doğan ÖZCAN
19-01-2010, 20:12
Abi ellerinize emeğinize sağlık .... bu aralar hem zaman hem de bazı engellerden dolayı istesemde bir yere çıkamıyorum...inşallah yakın zamanda paşa team olarak güzel bir show a imzamızı atarız ....sağlıkla kalın

ibrahimz35
19-01-2010, 22:37
Kardeşim, ellerine sağlık çok güzel bir av olmuş...

bucalı ferdi
19-01-2010, 23:54
yağız bey tebrikelr çok iyi av olmuş bizde böyle tekne avı isteriz:helal:hasret kaldık valla balığa.

Yağız DEMİR
20-01-2010, 11:34
Abi ellerinize emeğinize sağlık .... bu aralar hem zaman hem de bazı engellerden dolayı istesemde bir yere çıkamıyorum...inşallah yakın zamanda paşa team olarak güzel bir show a imzamızı atarız ....sağlıkla kalın

doganım sagolasın kardesım valla bende haber beklıyom takımca bır av yapak nesemızı sacak :D

Yağız DEMİR
20-01-2010, 11:35
Kardeşim, ellerine sağlık çok güzel bir av olmuş...

tesekkurler ıbrahım abı

Yağız DEMİR
20-01-2010, 11:36
yağız bey tebrikelr çok iyi av olmuş bizde böyle tekne avı isteriz:helal:hasret kaldık valla balığa.

ferdı abı tekne avı ıcın hemen kaptanla ırtıbata gec derım valla benıde suleyman abı goturdu tekneyle ava

ibrahimsepetçi
21-01-2010, 15:44
hepinizi tebrik ederim.herdaim rastgele.

ADNAN
21-01-2010, 21:41
Necati kardeş 29 ekım videosunu, cimbomun uefa finalı maçını izler gibi zilemıştım :) tekrar gözümün önüne getirdiniz , yine gaza geldim Yaa :)Haso bizi karadan balığa götür :)

Necati ARAT
22-01-2010, 08:55
Necati kardeş 29 ekım videosunu, cimbomun uefa finalı maçını izler gibi zilemıştım :) tekrar gözümün önüne getirdiniz , yine gaza geldim Yaa :)Haso bizi karadan balığa götür :)

Adnan abi zamanını kollayalım, Beraber bir operasyon yapalım..
Zaten acemilikleride attık üzerimizden..
Bundan sonra dahada prof yapacağım o filimleri..
O zaman Türkiyeyi Dünya Kupasını alırkmış gibi seyredeceksin videolarımı..;):D:D

serhatengin
03-01-2011, 22:42
tebrik ederim yağız abim süper av olmuş