Tüm Versiyonu Göster : İzmir Seferihisardan Selam herkese
RASTGELE AV
22-01-2010, 09:28
[Only Registered Users Can See Links]
Adım Gürsel. Seferihisarda amatör balık avı yapmaktaym. Ayrıca av malzemeleri ticareti balık avı ve kara avı malzemeleri ticareti yapıyorum. Olta avcılığı yapıyorum ağırlıklı olarak fakat arasıra zıpkınla da ava çıkabiliyorum havasını yakalarsam.
Size avlarımdan birkaç örnek göstereyim:
By kadir1 ([Only Registered Users Can See Links]), shot with K750i ([Only Registered Users Can See Links]) at 2010-01-22
TEKNEM
By kadir1 ([Only Registered Users Can See Links]) at 2010-01-22
sinari avım
By kadir1 ([Only Registered Users Can See Links]), shot with K750i ([Only Registered Users Can See Links]) at 2010-01-22
Ben ve Bay sinari :)
izmir seferihisara yolu düşen arkadaşlara balık tutma konusunda yardımcı olabilirim.
Sevgiler..
Necati ARAT
22-01-2010, 09:43
Gürsel abi aramıza hoş geldin..
Gelir gelmez bombayı patlattın..
Eline emeğine sağlık..
Harika balıklar.(hele o Sino yakmu??)
Paylaşım için teşekkürler..
Taygun KOCABIYIK
22-01-2010, 09:43
Recep abim hoşgeldin aramıza.
Avların içinde tebrik ederim gerçekten özellikle sinarit harika görünüyor.
Devamını dilerim, rastgelsin...
Murat ADAK
22-01-2010, 09:48
Aramıza hoşgeldiniz.Avlar süper görünüyor.
Kalıcı ve keyifli paylaşımlar dilerim.
RASTGELE AV
22-01-2010, 12:07
necati arkadaş ismim cift isim recep gürsel ama genelde gürseli kullanıyorum karışıklık icin özür dilerim
Necati ARAT
22-01-2010, 12:20
necati arkadaş ismim cift isim recep gürsel ama genelde gürseli kullanıyorum karışıklık icin özür dilerim
Abim konu anlaşılmıştır..
tekrar aramıza hoş geldin..
Keyeifli ve kalıcı Forumlar dilerim..
The Lunatic
22-01-2010, 13:58
Hoşgeldiniz. Balıklar harika gözüküyor. Seferihisar'da karadan balık avcılığı için nereleri tavsiye edersiniz?
MAVİ FENER
22-01-2010, 16:09
Seferihisarlı Recep arkadaşımısa selam ,Bol balık avına devam...
İyi avlar,,rast gelsin...
kaptankarabulut
22-01-2010, 17:03
Gürsel aramıza hoş geldin. Bir Seferihisar'lı olarak seni kutluyorum. paylaşımın bir harika. Avlarının ve paylaşımlarının devamlılığını dilerim.
Gürsel aramıza hoş geldin.Keyif dolu forumlar dilerim.
mehmetulas
22-01-2010, 20:31
aramıza hoş geldiniz
bu arada balıklar harika gözüküyor
ibrahimz35
22-01-2010, 20:45
Gürsel Abi, aramıza hoş geldin.
Abi, sinarit'e hayran kaldım...
Hasan BALIKÇI
22-01-2010, 20:52
Recep Gürsel abi aramıza hoş geldin:)harika bir paylaşımla bizlerle oldunuz teşekkürler devamlarını dört gözle bekleyeceğimizden kuşkun olmasın;)
RASTGELE AV
23-01-2010, 09:17
ugur kardeş seferihisarda kıyı balıkçılığı yapılabilecek yerler akarca mevki eski liman,cicek adası yolu yanları tek gıdaiş sendikası dinlenme tesisleri önü bahadır adası yanları.sığacık kale arkası akkum ada burnu civarı killik burnu bölgesi buraları kıyı avcılığına müsaittir tutabileceğiniz balık ceşitleri ise mevsimsel olarak cıpra,levrek,sargoz,sinarit türleri ayrıca sığacık azmak mevki,ve mezarlık mevki de kıyı balıkçılığına uygun bölgelerdir.
Yağız DEMİR
23-01-2010, 09:24
gursel abı aıleye hos geldın paylasımların ıcın tesekkurler hepsı bır bırınden guzel bır av olmus
The Lunatic
23-01-2010, 14:17
ugur kardeş seferihisarda kıyı balıkçılığı yapılabilecek yerler akarca mevki eski liman,cicek adası yolu yanları tek gıdaiş sendikası dinlenme tesisleri önü bahadır adası yanları.sığacık kale arkası akkum ada burnu civarı killik burnu bölgesi buraları kıyı avcılığına müsaittir tutabileceğiniz balık ceşitleri ise mevsimsel olarak cıpra,levrek,sargoz,sinarit türleri ayrıca sığacık azmak mevki,ve mezarlık mevki de kıyı balıkçılığına uygun bölgelerdir.
Teşekkürler Gürsel Abi bu değerli bilgiler için
gürsel abi aramızahoş geldin.
Yarın seferihisar tarafında kıyıdan avlanmak için program yapıyoruz. akarca tarafında rüzgardan korunabileceğimiz iyi av alabileceğimiz bir yer tarif edermisin.
BARBAROS.T
23-01-2010, 18:36
Gürsel abi öncelikle aramıza hoşgeldin.
Balıklar mükemmel. Özellikle sinarit. Devamı dileklerimle...
RASTGELE AV
24-01-2010, 10:06
tüm arkadaşlara teşekkür ederim hoş bulduk hepinizin şansı bol olsun.
adolomorola
24-01-2010, 14:29
Gürsel abi öncelikle aramıza hoşgeldin.
Keyifli paylaşımlar dilerim,ayrıca işlerinde bol kazançlı günler hayırlı müşterilerin olmasını dilerim...;)
Recep abim selamlar valla bir girmişsin pir girmişsin be abi gözüm şenlendi doğrusu rastgele...
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.