Tüm Versiyonu Göster : Ayyüzlümle birlikte.
kaptankarabulut
27-01-2010, 18:51
Evet arkadaşlar, bizler havalardan fırsat buldukca kendimizi denize atıyoruz.İşte bu günde öyle oldu.;) ;) ;)
Bu sabah limanda, Oğuz (ayyüzlüm) kardeşi Nejdet (Anıl'ın babası) ve ağbisi (Ankara'dan misafir) hep birlikte açıldık.:helal: :helal:
Hava soğuk ama deniz sakindi.bizimde aradığımız denizin sakinliğiydi. Avlak yerimize vardığımızda saat on cıvarı olmuştu.İlk oltamda ilk merrcanımı çektim :helal: :helal:, hepimiz heveslendik günümüz iyi geçeceğini düşündük, ama maalesef izmaritlerle ve arada gelen beş altı tane kırlangıç balığıyla avımızı noktaladık.:hıııı: :hıııı: :hıııı:
Aradığımızı bulamasakta bir haftalık, denize olan özlemimizi giderdik.Ve bizim için güzel bir gündü. Darısı çıkamıyanların başına..:D :D :D
[Only Registered Users Can See Links]
adolomorola
27-01-2010, 19:00
Evet arkadaşlar, bizler havalardan fırsat buldukca kendimizi denize atıyoruz.İşte bu günde öyle oldu.;) ;) ;)
Bu sabah limanda, Oğuz (ayyüzlüm) kardeşi Nejdet (Anıl'ın babası) ve ağbisi (Ankara'dan misafir) hep birlikte açıldık.:helal: :helal:
Hava soğuk ama deniz sakindi.bizimde aradığımız denizin sakinliğiydi. Avlak yerimize vardığımızda saat on cıvarı olmuştu.İlk oltamda ilk merrcanımı çektim :helal: :helal:, hepimiz heveslendik günümüz iyi geçeceğini düşündük, ama maalesef izmaritlerle ve arada gelen beş altı tane kırlangıç balığıyla avımızı noktaladık.:hıııı: :hıııı: :hıııı:
Aradığımızı bulamasakta bir haftalık, denize olan özlemimizi giderdik.Ve bizim için güzel bir gündü. Darısı çıkamıyanların başına..:D :D :D
Paylaşım için teşekkürler Süleyman abi :helal:
İstediginiz balıkları yakalamayışınıza üzüldüm ama siz en azından kurtları dökmüşsünüz ya biz ne yapalım bir aydır kurtlar iyice büyüdü :D
Bundan sonraki ilk avınızda istediginiz balıkları yakalamanız dileğiyle..;)
Anıl ÜNALAN
27-01-2010, 19:01
Umdugunuzu bulamasanizda yine denizle bulusmussunuz abi :) az da olsa tutulan baliklari tebrik ediyorum amcamlar fotografta gayet iyi cikmis :D
kaptankarabulut
27-01-2010, 19:13
Paylaşım için teşekkürler Süleyman abi :helal:
İstediginiz balıkları yakalamayışınıza üzüldüm ama siz en azından kurtları dökmüşsünüz ya biz ne yapalım bir aydır kurtlar iyice büyüdü :D
Bundan sonraki ilk avınızda istediginiz balıkları yakalamanız dileğiyle..;)
Evet Öner kardeşim dediğin gibi biz fırsat buldukca kurtlarımızı döküyoruz..:helal: :helal: Ama hafta sonu çıkmak isteyipte çıkamıyanlara üzülüyorum.:hıııı: :hıııı:
kaptankarabulut
27-01-2010, 19:15
Umdugunuzu bulamasanizda yine denizle bulusmussunuz abi :) az da olsa tutulan baliklari tebrik ediyorum amcamlar fotografta gayet iyi cikmis :D
Anıl'cım makinalar aslını çeker... Amcanlar zaten fotojenlik...
Hasan BALIKÇI
27-01-2010, 20:19
ne diyelim süleyman abi :)hava buz kesiyorken bile balığa çıkıyorsun helal olsun.ben oğuz abi ile tanışamadım ama nasipse birgün tanışırız :)
dostlarla yapılan herşey güzel olur :)
kaptankarabulut
27-01-2010, 20:25
ne diyelim süleyman abi :)hava buz kesiyorken bile balığa çıkıyorsun helal olsun.ben oğuz abi ile tanışamadım ama nasipse birgün tanışırız :)
dostlarla yapılan herşey güzel olur :)
Sağol Hasan kardeşim bizi soğuk değil rüzgar bozuyo.. kardeşim soğuk vız gelir :D :D :D.
Yağız DEMİR
27-01-2010, 20:37
suleyman abı varya baktıkca ıcım gıdıyooo gelecem valla bır gun yıne yanına hepınızı tebrık ederım paylasım ıcın tesekkurler abımmmm
kaptankarabulut
27-01-2010, 20:44
Sağol yağız'cım beklerim her zaman....
Taygun KOCABIYIK
27-01-2010, 21:06
Tebrik ederim ekip harika aklıma bir soru takıldı yalnız Nejdet amca balık tutamadı mı? Onun niye fotoğrafı yok :)
mehmetulas
27-01-2010, 21:56
bu soğukta balığa çıkmak
iyi cesaret doğrusu ama işte balık tutma sevdası
hiçbirşey dinlemiyor:):)
ekibi tebrik ederim
Necati ARAT
28-01-2010, 08:01
Evet abim..
Bir usta üstad olunması kolay değil..
Soğuk buz anlamadan balığa gider..
Sizde öyle yapmışsınız ve çook iyi yapmışsınız..
Allah muhabbetinizi bozmasın..
Harika kareler..
Paylaşım için teşekkürler..
Murat ADAK
28-01-2010, 09:31
:helal: Süleyman abi ekibi kutlarım ellerinize sağlık:helal:
Ama abi yapılırmu bu nasıl sabretcez şimdi.:hıııı::D
Kurtlarda büyüdükçe büyüdü:D:D:D
Gerçi sen davet ettin canım abim ben müsait değilim;).
Paylaşım için teşekkürler.
Kamil ESEN
28-01-2010, 14:17
Çok güzel bir gün olmuş.En azından kurtları dökmüşsünüz ya biz ne yapalım ..:)
Kaptan,balık olmasada denizin verdiği keyif bir başka oluyor,mutlaka o keyifin tadına varmışsınızdır.O keyifin bol balıklarla güzelleştiği maceralar dilerim.
üstadım paylaşımın için TEŞEKKÜR EDERİM:helal:
Tüm ekibi kutluyorum.Balık olmasada güzel bir gün geçirmişsiniz.
İrfanavcı
28-01-2010, 19:37
Süleyman kardeşim paylaşım için teşekkürler.
kaptankarabulut
28-01-2010, 20:15
Tebrik ederim ekip harika aklıma bir soru takıldı yalnız Nejdet amca balık tutamadı mı? Onun niye fotoğrafı yok :)
Taygun, biz Nejdet amcanı bizim çay servisini yapsınş fotoları cekme görevi vermiştik onun için o arka planda kaldı...:D :D :D :D :D
kaptankarabulut
28-01-2010, 20:21
bu soğukta balığa çıkmak
iyi cesaret doğrusu ama işte balık tutma sevdası
hiçbirşey dinlemiyor:):)
ekibi tebrik ederim
Sağol mehmet kardeşim,bizi soğuk değil ancak rüzgar durduruyo..oda doğanın kanunu.:hıııı: :hıııı:
kaptankarabulut
28-01-2010, 20:25
Evet abim..
Bir usta üstad olunması kolay değil..
Soğuk buz anlamadan balığa gider..
Sizde öyle yapmışsınız ve çook iyi yapmışsınız..
Allah muhabbetinizi bozmasın..
Harika kareler..
Paylaşım için teşekkürler..
Necati kardeşim, şu havalar bi düzelsin var ya... tüm paşa timi tekne timi yapacam bak sen o zaman şamataya..:D :D :D
ibrahimz35
28-01-2010, 20:27
Süleyman Abi, bir aydır balığa çıkamıyoruz.
Senin resimleri görünce hafta sonunu dört gözle bekliyoruz.
Ama her nedense her seferinde hüsran oluyor.
Tüm ekibi kutlarım.
İnşallah bir gün hep beraber balığa çıkmak nasip olur.
kaptankarabulut
28-01-2010, 20:32
:helal: Süleyman abi ekibi kutlarım ellerinize sağlık:helal:
Ama abi yapılırmu bu nasıl sabretcez şimdi.:hıııı::D
Kurtlarda büyüdükçe büyüdü:D:D:D
Gerçi sen davet ettin canım abim ben müsait değilim;).
Paylaşım için teşekkürler.
Murat kardeşim, o duyguları çok iyi anlıyorum. Bende çalışıken o duyguları çok yaşadım ve hep hayal kurardım.Emekli olunca ilk işim bi tekne almak ve denizden çıkmamak olurdu hayalim. ALLAH (CC) hayallerimi gerçekleştirdi.Sizlerede nasip etsin..
kaptankarabulut
28-01-2010, 20:37
Çok güzel bir gün olmuş.En azından kurtları dökmüşsünüz ya biz ne yapalım ..:)
Kamil kardeşim,gün gercekten güzeldi, zaten balık bahane, sohbet şahaneydi... Umarım sizde bir gün dökersiniz kurtları..
kaptankarabulut
28-01-2010, 20:39
Kaptan,balık olmasada denizin verdiği keyif bir başka oluyor,mutlaka o keyifin tadına varmışsınızdır.O keyifin bol balıklarla güzelleştiği maceralar dilerim.
Sağolun Nevzat kaptan aynı dilekler sizlerlede olsun..
kaptankarabulut
28-01-2010, 20:42
üstadım paylaşımın için TEŞEKKÜR EDERİM:helal:
Sağolasın Erdoğan kardeşim.......
kaptankarabulut
28-01-2010, 20:45
Tüm ekibi kutluyorum.Balık olmasada güzel bir gün geçirmişsiniz.
Sağolasın Turgay kaptan,gercekten hoş sohbet bir gündü...........
kaptankarabulut
28-01-2010, 20:47
Süleyman kardeşim paylaşım için teşekkürler.
Sağolasın İrfan biladerim......................
Tebrikler süleyman abi ekipçek harika bir iş daha çıkarmışsınız.Şansınız her daim bol ola...:helal::helal::helal:
Taygun KOCABIYIK
29-01-2010, 12:38
Taygun, biz Nejdet amcanı bizim çay servisini yapsınş fotoları cekme görevi vermiştik onun için o arka planda kaldı...:D :D :D :D :D
En balıkçı adamı çaycı yapmışsınız Kaptanım olur mu :)
kaptankarabulut
29-01-2010, 16:37
Tebrikler süleyman abi ekipçek harika bir iş daha çıkarmışsınız.Şansınız her daim bol ola...:helal::helal::helal:
Serkan bir gün mutlaka senide tekneci yapcam unutma.:D :D :D :D :D
Anıl ÜNALAN
29-01-2010, 17:24
Serkan bir gün mutlaka senide tekneci yapcam unutma.:D :D :D :D :D
Birak abi mico denize cikar serkan abi denize cikmaz :D tekneden kosarak kacan insani denizci mi yapacaz biz yeteriz denize :P saka bi yana pasa teami de komple teknede gormek istiyoruz ilgili makamlara duyurulur ;)
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.