Tüm Versiyonu Göster : Manisa`da 9 gölete 55 bin pullu sazan bırakıldı
Manisa`da 9 gölete 55 bin pullu sazan bırakıldı :helal:
Manisa`da bulunan 9 gölete, Tarım İl Müdürlüğü tarafından 55 bin pullu sazan balığı bırakıldı.
Akdeniz Su Ürünleri Araştırma, Üretim ve Eğitim Enstitüsü Müdürlüğü`ne bağlı Antalya-Kepez Su Ürünleri Üretim İstasyonu`ndan getirilen balıklar, Tarım İl Müdürlüğü yetkileri tarafından göletlerin büyüklüğüne göre bırakıldı. Konu ile ilgili bilgi veren Tarım İl Müdürü Ömer Çelik, `Antalya`dan gelen pullu sazan balığı yavrularından 6 bini Selendi ilçesindeki Havvaoğlu Göleti`ne, bini Saruhanlı İlçesi`ndeki Yeniosmaniye Göleti`ne, 11 bini Gördes İlçesi`ndeki Kobaklar Göleti`ne, 4 bini Malaz Göleti`ne, 2 bini Kırkağaç Işıklar Göleti`ne, 10 bini Dualar-Ardıçlı Göleti`ne, bini Manisa Merkez Tepegöl` e, 7 bini Maldan Göleti`ne ve 13 bini de Köseler Göleti`ne bırakıldığını söyledi. :helal:
Kamil ESEN
28-01-2010, 21:01
Çapakçılar yaşadı.Biz tutmadan biter onlar...
Anıl ÜNALAN
29-01-2010, 00:07
Umarim buyumelerine izin verirlerde bizlerde faydasini gorururuz.
Paylasim icin tesekkurler abi.
Necati ARAT
29-01-2010, 09:27
Erdoğan abim bilgi paylaşımın için teşekkür ederim..
Umarım Kamil Hocamın dediği gibi olmaz..
Üstadım değerli paylaşım için teşekkürler.İnşallah bilinçsizce avlanmasıda engellenirde ileride çok güzel avlar yapma imkanı olur...
Kamil ESEN
29-01-2010, 16:56
Bu yavruları tutan,kendini balıkçı sanan adamlarla(!) sohbet ettiğinizde çok acaip,gıcık cevaplar alıyorsunuz.Mesela:Şimdi varken tutalımda sonrasını düşünürüz. yada :Ben bununla yarım ekmeği yerim. gibi cevaplar veriyorlar.Allah akıl fikir versin.Cahillik zor.Ama birde şu var.Bir nusubet,bin nasihatten iyidir deyip,yapıştıracaksın cezayı,bak bakalım bir daha tutacakmı.:)
Hasan BALIKÇI
29-01-2010, 19:22
tertibim bilgi paylaşım olarak güzel bir paylaşım :)sağol daaaa ya kamil biladerin dediği olursa acaba sizler trofe sazan tutabilecekmisiniz?
galiba bence ilk önce balık tutmanın cana kıymak olmadığını, yetenini tutmayı bilmek, fazlasının kimseye fayda vermeyeceğini öğretmek ve öğrenmek gerektiğini vurgulasak daha iyi olur en azından baraj ve göletlerde bunu yapabilsek sanırım çok güzel olur.
adolomorola
29-01-2010, 23:15
Manisa`da 9 gölete 55 bin pullu sazan bırakıldı :helal:
Manisa`da bulunan 9 gölete, Tarım İl Müdürlüğü tarafından 55 bin pullu sazan balığı bırakıldı.
Akdeniz Su Ürünleri Araştırma, Üretim ve Eğitim Enstitüsü Müdürlüğü`ne bağlı Antalya-Kepez Su Ürünleri Üretim İstasyonu`ndan getirilen balıklar, Tarım İl Müdürlüğü yetkileri tarafından göletlerin büyüklüğüne göre bırakıldı. Konu ile ilgili bilgi veren Tarım İl Müdürü Ömer Çelik, `Antalya`dan gelen pullu sazan balığı yavrularından 6 bini Selendi ilçesindeki Havvaoğlu Göleti`ne, bini Saruhanlı İlçesi`ndeki Yeniosmaniye Göleti`ne, 11 bini Gördes İlçesi`ndeki Kobaklar Göleti`ne, 4 bini Malaz Göleti`ne, 2 bini Kırkağaç Işıklar Göleti`ne, 10 bini Dualar-Ardıçlı Göleti`ne, bini Manisa Merkez Tepegöl` e, 7 bini Maldan Göleti`ne ve 13 bini de Köseler Göleti`ne bırakıldığını söyledi. :helal:
Paylaşım için teşekkürler erdoğan abi...;)
Murat ADAK
30-01-2010, 13:04
Paylaşım için teşekkürler.
İrfanavcı
31-01-2010, 11:57
Üstadım bu güzel paylaşımın için teşekürler.:)
Herkez sirkülere uygun avlanırsa balıksız kalmayız.
kaptankarabulut
31-01-2010, 21:09
Erdoğan kardeşim paylaşım için teşekkürler..Acaba bi elli yüz bin paşa yavrusuda bizim körfeze bıraksalar da Hasan kardeşim de taaa Karareislere kadar gitmese...:D :D :D :D
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.