PDA

Tüm Versiyonu Göster : kerem çupra avcısı

Kerem YAMAN
29-01-2010, 21:52
arkadaşlar ilginize teşekkür ederim pazar günü kara reise balığa gitmeye karar verdik arkadaşlarla kıyıdan balık alabileceğim güzel bir koy varsa isim ve yer tarifi olarak verirseniz çok sevinirim ilk defa kara reise gideceğim

discus
29-01-2010, 21:55
arkadaşlar ilginize teşekkür ederim pazar günü kara reise balığa gitmeye karar verdik arkadaşlarla kıyıdan balık alabileceğim güzel bir koy varsa isim ve yer tarifi olarak verirseniz çok sevinirim ilk defa kara reise gideceğim

kardeşim bana sorarsan bu havada direk vazgeç derim gel görki sen illa gidecem diyorsan Hasan abimin sitede bunla ilgili bir tanıtım konusu var onu incelersen yardımcı olur sanırım...

Kerem YAMAN
29-01-2010, 22:12
valla doğru söylüyorsun ama arkadaşlar illahki gidelim diyolar tabi bende uzun zamandan beri gitmemenin verdiği özlemle bi deneyelim diyorum

Hasan BALIKÇI
29-01-2010, 22:45
valla doğru söylüyorsun ama arkadaşlar illahki gidelim diyolar tabi bende uzun zamandan beri gitmemenin verdiği özlemle bi deneyelim diyorum

kerem o taraflar poyraz havada güzel olur ;)hava hiç poyraza benzemiyo onun için gerence koylarını deneyin mesela yılanlı burun yada balıklıovadan karareis yoluna girer girmez hemen sağda toprak yol var ordan denize kadar araba ile inebilirsiniz ;)

Kerem YAMAN
29-01-2010, 22:49
abi çok iyi olur hava yağmura benziyor araba yanımızda olursa iyi olur abi senin tecrübelerine göre bu havada balık alabilirmiyiz

Hasan BALIKÇI
29-01-2010, 23:32
abi çok iyi olur hava yağmura benziyor araba yanımızda olursa iyi olur abi senin tecrübelerine göre bu havada balık alabilirmiyiz

nasip abim :)inşallah alırsınız bizlerinde gözlerinin pası silinir ;)