Tüm Versiyonu Göster : selamlar..
ToLga Karabulut
31-01-2010, 17:46
Abilerim selamlar.. ben Tolga Karabulut. Foruma İzmir'den katılıyorum. Süleyman Karabulut (kaptankarabulut) 'un oğluyum. Bundan sonra ben de ava çıkmayı düşünüyorum. Süleyman Karabulut'a balık avlamayı öğretmem gerek :)
Herkese bol şanslar.. Rastgelsin... :):)
Tolga hoşgeldin kardeşim.
kaptankarabulut
31-01-2010, 17:50
Evlat aramıza hoşgeldin , zaten balık tutmayı da sizlerin sayesinde öğrendim. çünkü siz küçükken sizin ağlama sesinizden kaçmak için oltaları kaptığım gibi kendimi deniz kenarında bulurdum.:D :D :D :D :D
ToLga Karabulut
31-01-2010, 17:51
Tolga hoşgeldin kardeşim.
sağolun hocam hoşbulduk
ToLga Karabulut
31-01-2010, 17:54
Evlat aramıza hoşgeldin , zaten balık tutmayı da sizlerin sayesinde öğrendim. çünkü siz küçükken sizin ağlama sesinizden kaçmak için oltaları kaptığım gibi kendimi deniz kenarında bulurdum.:D :D :D :D :D
Hoşbulduk kaptanım sağolun. birlikte güzel bir ekip olmak dileğiyle... :)
adolomorola
31-01-2010, 17:58
Abilerim selamlar.. ben Tolga Karabulut. Foruma İzmir'den katılıyorum. Süleyman Karabulut (kaptankarabulut) 'un oğluyum. Bundan sonra ben de ava çıkmayı düşünüyorum. Süleyman Karabulut'a balık avlamayı öğretmem gerek :)
Hoşgeldin Tolga
Keyifli paylaşımlar dilerim...;)
Doğan ÖZCAN
31-01-2010, 18:03
tolga kardeş ailemize hoş geldin...sağlıkla kalman temennim....:):):)
Hasan BALIKÇI
31-01-2010, 18:07
Tolga aramıza hoşgeldin yeğenim :)ava çık tabide süleyman abiye (babana)balık tutmayı öğreteyim deme bence kaybedersin:Dçünkü pehlivan her oyununu çırağına öğretmezmiş :Daman yeğenim koskaca üstadımıza bence sakın derim :)
hoşgelin yeğenim :)
imza ayarlarınıda bir an önce yap yoksa üstad kızar
ToLga Karabulut
31-01-2010, 18:21
tolga kardeş ailemize hoş geldin...sağlıkla kalman temennim....:):):)
hoşbulduk hocam güzel temeniniz için çok teşekkürler :)
ToLga Karabulut
31-01-2010, 18:22
Tolga aramıza hoşgeldin yeğenim :)ava çık tabide süleyman abiye (babana)balık tutmayı öğreteyim deme bence kaybedersin:Dçünkü pehlivan her oyununu çırağına öğretmezmiş :Daman yeğenim koskaca üstadımıza bence sakın derim :)
hoşgelin yeğenim :)
imza ayarlarınıda bir an önce yap yoksa üstad kızar
doğru söylüyorsun hasan abi biz şansımızı fazla zorlamayalım :) hoş bulduk, çok sağolasın :) imza ayarlarını da hallediyorum hemen :)
ToLga Karabulut
31-01-2010, 18:23
Hoşgeldin Tolga
Keyifli paylaşımlar dilerim...;)
hoşbulduk abi çok sağolasın :)
Kardeşim aileye hoşgeldin bakalım...
ToLga Karabulut
31-01-2010, 19:02
Kardeşim aileye hoşgeldin bakalım...
hoşbulduk abi çok sağolasın
serkanust
31-01-2010, 22:09
hoşgeldin tolga kardeş ama büyük lokma ye büyük söz ................deniz dönüşünü merakla bekliyorum.
Mehmet BODUROĞLU
31-01-2010, 22:29
Aramıza hoşgeldin genç kaptan ( Öner'in arabasında da yazar bu :) )
ToLga Karabulut
31-01-2010, 22:47
hoşgeldin tolga kardeş ama büyük lokma ye büyük söz ................deniz dönüşünü merakla bekliyorum.
serkan abim sağol hoşbulduk. deniz dönüşü fotolarla devrim yapmayı düşünüyorum.. beni bekleyin.. :D :D :D
ToLga Karabulut
31-01-2010, 22:48
Aramıza hoşgeldin genç kaptan ( Öner'in arabasında da yazar bu :) )
sağolun hocam hoşbulduk :D :D :D
Anıl ÜNALAN
31-01-2010, 22:53
Aramıza hoşgeldin Tolga kardeşim. Hadi bakalım boynuz kulağı geçermiş ama kulağın işlevini görmezmiş atasözünün terse çıkışını bize yaşattır :)
İrfanavcı
31-01-2010, 23:11
Tolga yeğenim,aramıza hoş geldin.
bol trofeli avlar dilerim. şansın bol,
iğnelerin keskin olsun.:)
cagdas balık
01-02-2010, 09:07
tolga aramıza hos geldin babanla tanısıyoruz ben cagdas balık dede derler seninle tanıstıkmı bilmiyorum düdkana ugrarsan tanısırız uzakta deyilsin
Murat ADAK
01-02-2010, 09:16
Tolga kardeşim aramıza hoşgeldin.
Seni aramızda görmek ne güzel.
Kalıcı ve keyifli paylaşımlar dilerim.
Süleyman abiyle birlikte bekliyorum en kısa zamanda.
Baban yeri biliyor.
Necati ARAT
01-02-2010, 10:05
Tolga kardeşim aramıza hoş geldin..
Seninde paylaşımlarını bekleriz..
Kalıcı ve keyifli forumlar..
ToLga Karabulut
01-02-2010, 13:21
Aramıza hoşgeldin Tolga kardeşim. Hadi bakalım boynuz kulağı geçermiş ama kulağın işlevini görmezmiş atasözünün terse çıkışını bize yaşattır :)
inşallah abi inşallah :=) hoşbulduk çok sağolasın
ToLga Karabulut
01-02-2010, 13:23
Tolga yeğenim,aramıza hoş geldin.
bol trofeli avlar dilerim. şansın bol,
iğnelerin keskin olsun.:)
hoşbulduk irfan hocam sağolun :)
ToLga Karabulut
01-02-2010, 13:24
tolga aramıza hos geldin babanla tanısıyoruz ben cagdas balık dede derler seninle tanıstıkmı bilmiyorum düdkana ugrarsan tanısırız uzakta deyilsin
evet dede gelmiştik babamla bi kere :) hatırlıyorum. çok sağolun. en kısa zamanda görüşmek üzere :) kolay gelsin :)
ToLga Karabulut
01-02-2010, 13:26
Tolga kardeşim aramıza hoşgeldin.
Seni aramızda görmek ne güzel.
Kalıcı ve keyifli paylaşımlar dilerim.
Süleyman abiyle birlikte bekliyorum en kısa zamanda.
Baban yeri biliyor.
Murat abi çok teşekkürler. Babamla dün tanışmışsınız galiba. Biz de en kısa zamanda tanışırız inşallah :) çok sağolasın, rastgele.. :)
ToLga Karabulut
01-02-2010, 13:27
Tolga kardeşim aramıza hoş geldin..
Seninde paylaşımlarını bekleriz..
Kalıcı ve keyifli forumlar..
Necati hocam sağolun.. Havalar düzelsin paylaşımlara başlıcaz inşallah, size de keyifli forumlar dilerim :)
Murat ADAK
01-02-2010, 13:52
Murat abi çok teşekkürler. Babamla dün tanışmışsınız galiba. Biz de en kısa zamanda tanışırız inşallah :) çok sağolasın, rastgele.. :)
Herzaman beklerim kardeşim başım üstüne.
İzin bitmeden uğrayın;)
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.