PDA

Tüm Versiyonu Göster : herkese merhaba

kingdiver
31-01-2010, 20:24
Ben Ersin Çavuş 18 senedir amatör ve profosyenel olarak dalış hayatımı sürdürmekteyim .8 senedir dalış eğitmeni ve rehber balıkadam olarak son 2 senedirde yaz sezonunda antalya tekirova bölgesinde kendi dalış okulumda hem iş hemde hobby olarak dalış hayatıma devam ediyorum.Bu siteyede Süleyman Karabulut abimizle yaptığımız sohbetlerde siteye üye olmamı sualtı dünyası ve dalış ilgili elimizden geldiği kadar fotoğraflarla videolarla ve diğer bilgilerle kadar herkese yardımcı olmaya çalışmak.Amacımız sualtının güzelliklerinin tanınması ve değer verilmesi en iyi şekilde koruyarak geleceğe aktarmak.

kaptankarabulut
31-01-2010, 20:32
Ersin kardeşim. bu sıcak hoş sohbet aileye hoş geldin.bizim bir dalgıca daha doğrusu bizlere deniz altını anlatacak bir arkadaşa ihtiyacımız vardı . boşluğu doldurdun sağolasın keyifli paylaşımlar.

kingdiver
31-01-2010, 20:38
Hoşbulduk abi elimizden geldiği kadar sualtının güzeliklerle dolu dünyasını anlatmaya çalışacağız

Kamil ESEN
31-01-2010, 20:43
Hoşgeldin kardeşim.Keyifli paylaşımlar dilerim...

Hasan BALIKÇI
31-01-2010, 20:44
Ben Ersin Çavuş 18 senedir amatör ve profosyenel olarak dalış hayatımı sürdürmekteyim .8 senedir dalış eğitmeni ve rehber balıkadam olarak son 2 senedirde yaz sezonunda antalya tekirova bölgesinde kendi dalış okulumda hem iş hemde hobby olarak dalış hayatıma devam ediyorum.Bu siteyede Süleyman Karabulut abimizle yaptığımız sohbetlerde siteye üye olmamı sualtı dünyası ve dalış ilgili elimizden geldiği kadar fotoğraflarla videolarla ve diğer bilgilerle kadar herkese yardımcı olmaya çalışmak.Amacımız sualtının güzelliklerinin tanınması ve değer verilmesi en iyi şekilde koruyarak geleceğe aktarmak.

ersin bilederim aramıza hoşgeldin :)
değerli bilgilerini ve sadece üstünden gördüğümüz denizin derinliklerini birinci elden paylaşmak gerçekten keyif verecektir :)

bu arada imza ayarlarınızıda tamamlarsanız hitap şeklinde dostlarımız hata yapmaz ;)

teşekkürler hoş geldin

discus
31-01-2010, 20:47
Ersin abi aileye hoşgeldin değerli paylaşımlarını engin tecrübelerini bekliyor olucağız...

kingdiver
31-01-2010, 21:05
herkese teşekkür ederim aranıza katılmak onur duydum

Anıl ÜNALAN
31-01-2010, 21:20
Aramıza hoşgeldin Ersin abi. Her daim bizimle olmanızı diliyorum.

serkanust
31-01-2010, 21:37
hoşgeldin ersin kardeş su altının güzelliklerini sabırsızlıkla bekliyorum.

adolomorola
31-01-2010, 21:44

Aramıza hoşgeldiniz
Keyifli paylaşımlarınızı sabırsızlıkla bekliyoruz.;)

Mehmet BODUROĞLU
31-01-2010, 22:45
Evet biz üstünü görerek sevdalıyız denize.
sizinde yardımınızla altınıda öğrenirsek.
oh oh :)
Aramıza hoşgeldiniz.
Bilgi ve tecrübe paylaşımı için şimdiden çok teşekkürler .

İrfanavcı
31-01-2010, 23:19
Ersin kardeşim aramıza hoş geldin,
keyifli paylaşımlar dilerim.

Murat ADAK
01-02-2010, 08:52
Aramıza hoşgeldiniz kalıcı ve keyifli paylaşımlar dilerim.

BALIKÇIHOROZ
01-02-2010, 09:48
hoş geldin Ersin kardeşim,keyifli paylaşımlar dilerim.

Yağız DEMİR
01-02-2010, 09:49
ersin abi bu degerli buyuk aileye hos geldın sımdıden keyıflı paylasımlar dılerım

Necati ARAT
01-02-2010, 09:52

Ersin bey aramıza hoş geldiniz..
Tecrübelerinizden yararlanmak bize onur verir..
Keyifli ve kalıcı paylaşımlar dilerim..
Kalın sağlıcakla ..