Giriş Yap

Tüm Versiyonu Göster : Kerem çupra avcısı

Kerem YAMAN
01-02-2010, 20:48
bu pazar hasan abimin tavsiyesi üzerine gerence koylarına gittik ve iykide gittik bu havada hiç umutlu değildim ama mucize gerçekleşti bukadar kötü havada öğle güzel balıklar aldıkki günümüz muhteşem geçti dört kişiydik toplam 9 adet çupra 4 adette mırmır aldık ele bir mırmırı görmeye değer beş litre şişe boyundaydı böyle mevsimde böyle balık almak çok güzel hasan abime teşekkür ediyorum böyle güzel avlakları bize tarif ettiği için fotolarınıda çektim fotoları eklemeyi başarırsam sizlerle paylaşıcam

kaptankarabulut
01-02-2010, 20:53
Kerem kardeşim paylaşım için teşekkürler... fotolarını umarım bir an önce koyarsın.Hasan kardeşimin tavsiye ettiği her yer mutlaka verimlidir.Ama bir tek beni götürmez...:D :D :D :D

Kerem YAMAN
01-02-2010, 21:01
abi birgün inşallah hep bereber güzel avlaklar yaparız

adolomorola
01-02-2010, 21:19
bu pazar hasan abimin tavsiyesi üzerine gerence koylarına gittik ve iykide gittik bu havada hiç umutlu değildim ama mucize gerçekleşti bukadar kötü havada öğle güzel balıklar aldıkki günümüz muhteşem geçti dört kişiydik toplam 9 adet çupra 4 adette mırmır aldık ele bir mırmırı görmeye değer beş litre şişe boyundaydı böyle mevsimde böyle balık almak çok güzel hasan abime teşekkür ediyorum böyle güzel avlakları bize tarif ettiği için fotolarınıda çektim fotoları eklemeyi başarırsam sizlerle paylaşıcam

Afiyet bal şeker olsun Kerem ...;)

Sende fotoları bir an önce yayınlaki bizimde gönlümüz doysun Kerem...

Hasan abi bu işi gerçekten biliyor be...;)

Kerem YAMAN
01-02-2010, 21:26
evet abi doğru söylüyorsun

Hasan BALIKÇI
01-02-2010, 22:23
kerem kardeşim en az senin kadar bende mutlu oldum :)eğer memnun olmasaydın bende üzülürdüm :)
dediğin gibi fotolarınıda yükle yapamıyorsan yardımcı olabiliriz ;)

Yağız DEMİR
01-02-2010, 22:25
Kerem kardes paylasım ıcın tesekkurler resımlerı dort gozle beklıyorum bereketlı bır av olmus tebrık ederım ekıbı

kturkol
01-02-2010, 23:10
Hadin afiyet olsun, ellerinize sağlık
Aman temiz turmayı unutmayalım bu avlakta sakinler mevcut. Temizlik sorunu nedeniyle geçtiğimiz sene benim yüzüm baya kızarmıştı sakinlerine karşı!

Necati ARAT
02-02-2010, 12:40
Kerem hasan abim yer tavsiyesinde bulunmuş balığı bulmuşsun unutmaki
Paşa yakalamakta bir ustalıktır..
Balık bulupta yakalayamayan çok insanlar var..

Senin adına sevindim..
Resimlerini 4 gözle bekliyoruz..
Herzaman balıksız kalma..

Murat ADAK
02-02-2010, 15:29
Kerem kardeşim paylaşım için teşekkürler.
Resimleri dört gözle bekliyorum.

Doğan ÖZCAN
02-02-2010, 19:29

Kerem kardeş fotoları merakla bekliyoruz.....ALLAH daha güzellerini nasp eylesin...sağlıkla kal kardeş....tebrik ederim...şu mırmırı merak ettim....maşalllah maşallah:helal::helal::helal:

Mehmet BODUROĞLU
02-02-2010, 21:07
Haydi Kerem haydiii
ekle şu resimleri gayriiii :D

ibrahimz35
02-02-2010, 21:22
Kerem Kardeşim, anlattığına göre çok güzel bir av olmuş.
Hasan Abi'ye katkılarından dolayı teşekkür ederiz.
Sayesinde güzel bir gün olmuş...

Kerem YAMAN
02-02-2010, 21:25
:)herkese merhaba bu mevsimde balık bulmak çok zor bu mevsimde ve bu kötü hava şartlarında böyle balık yakalamak beni çok mutlu etti fotolarıda koymaya çalıştım ama olmadı bilgisayar ortamından bugüne kadar uzak durduğumdan olsa gerek ama en kısa zamanda tecrübeli birinden yardım alarak forma koyacam bu arada mırmır 3,030 gr geldi çupralar 500 750 gr cıvarı yem madya ve bir gün önceden inciraltından çıkardığım tekeler 5 adet çupra ile büyük mırmırı teke ile aldım gerisi madya küçük balık olmadığından tekeleri rahatsız etmedi bütün balıklarıda gündüz 11 ile 03,00 arasında aldım onun harici tık yok

Mehmet BODUROĞLU
02-02-2010, 22:10
Kerem
yaklaşık 8 yada 9 mause darbesi ile fotolar burada oluyor.
Cok basit .
Özel mesajlarını kontrol edersen belki başarabiliriz :)

eşkina45
02-02-2010, 22:18

kerem kardeş paylaşımın için teşekkürler fotoları enkısa zaman da yayınlarsan bizim de merakımızı gideriirsin :helal:

levroz
04-02-2010, 09:20
kerem kardeş şimdidem tebrikler yakaladığın balıklar için ama biran önce fotolarıda atsan hiç fena olmaz.sabırsızlıkla bekliyoruz paşaların ve mırmıroviçin fotolarını.

delvel
06-02-2010, 16:46
kerem kardeş kötü havada güzel balıklar almışsınız..
tavsiye de sağlam kanaldan gelmiş:)
tebrık ederim

yenal45
07-02-2010, 11:29
:helal:kerem abi tebrikler fotoları yükle görelim şubalıklarını bizimde gözümüz gönlümüz açılsın gidemiyorum şuaralar :'(balığa sıkılyor arkadaşlarımızı mutlu görüyorum ya ben den mulusu yok afiyet bal şeker olsun kerem abicim hep rasgelesana:helal:

Hüseyin ŞENER
21-02-2010, 17:28
yaktın beni Kerem :-) , hadi yükle artık şu fotoları.......

Bornovalı
21-02-2010, 19:00
Öncelikle tebrik ederim.
Bilmeyen için zor olabilir fakat yardımcı olabiliriz isterseniz.
bende çok merak ettim doğrusu,yardıma açık olduğumu belirtmek isterim.

Kerem YAMAN
21-02-2010, 21:52
Mırmırı profil resmine koymayı başardık,
diğerlerinide yükledik ama ekranda birtürlü göremedik .
Durmadan ingilizce hata veriyor,
bende pek anlamadığımdan çözemedim ama enkısa zamanda hallettircem.
fotodaki eniştem ben değilim
telefonla çektiğimiz için en net foto buydu o yüzden bunu koyduk
fotoları yükleyemediğim için herkesden özür dilerim

delvel
21-02-2010, 22:41
Mırmırı profil resmine koymayı başardık,
diğerlerinide yükledik ama ekranda birtürlü göremedik .
Durmadan ingilizce hata veriyor,
bende pek anlamadığımdan çözemedim ama enkısa zamanda hallettircem.
fotodaki eniştem ben değilim
telefonla çektiğimiz için en net foto buydu o yüzden bunu koyduk
fotoları yükleyemediğim için herkesden özür dilerim

kerem biladerim avatardaki mırmırın maşallahı varmış..