Tüm Versiyonu Göster : Dto eğitim toplantısı
TUNCAY ŞEKER
02-02-2010, 09:03
Dün dto da ist.tüm koop.ların katılımı ile türkiye genelinde eğitim programı projesi için start verilmiştir.balıkçılığın tüm alanlarında deniz ve cevresinin temizliği ön pilanda olmak kaydı ile mükemmel bir oluşuma allah ın izniyle imza koyduk çalışmalar bu gün itibari ile başlamış yakın bir zaman da inşallah hayata geçecektir.
Bunun yanı sıra,denizin kirlenmesi,kirletilmesi,kirletici unsurlar,yapılan kirlilik antlaşmaları ve en son batan kilyostaki gemilerin de zarar tespit raporları hazırlandıktan sonra da denizi kirleten unsurlarla o unsurları yaratanlarla da mücadelemiz başlayacaktır.bu çalışmada tüm sivil toplum derneklerini ve amatör balıkçılarıda aramızda görmekten onur duyacağımızı bildirir hepinize saygı ve sevgiler sunarım.
Necati ARAT
02-02-2010, 09:17
Tuncay abim çok güzel bir girişim..
Allah Muhaffak eder işallah..
Çevre ve deniz temizliği tarafımızdan çok önemsenmekte ..
Sanırım bu çalışmalarınıza TURMEPA da destek olacaktır..
Keşke istanbulda olsak bizlerinde bir ölçüde yerdımımız olsa..
Şimdilerde İzmirdede Havaların düzelmesine takip bizlerde kıyı avlarına başlayacağız..
İnannın 2-3 Haftamız avlaklardaki kirlilikle mücadele ederek geçiyor ..
İnsanların kıyıdaki çöp ve atıkları ..
Kışın geçmesiyle denizlerden kıyılara vuran yine çöp ve pislikler..
Elimizden geldiğince çevreyi temizlemeye çalışıyoruz..
Tabiiki
BİR ELİN NESİ VAR İKİ ELİN SESİ VAR ata sözü ile olaya bakarsak birlik ve beraberlikle bu çöp ve atıkları ortadan kaldırabiliriz..
Tabiiki diğer insanlarında çevreyi kirletmemeleri şartı ile..
Paylaşım için teşekkürler..
TUNCAY ŞEKER
02-02-2010, 09:57
Necati kardeşim
izmirde de dto var ve orada da balıkçılık faaliyetlerini yürütüyoruz,şayet sizlerler de bizlerle beraber olmak isterseniz sizleri dto ya yönlendirebilirim.elbetteki turmepa nın desteğini alacağız ki zaten turmepa dto birlikte hareket ediyor.asıl olan dünya devletlerindeki sivil toplum örgütlerinin desteğini almaktır.sanırım da alacağız ilgine ve desteğine tşk ederim.
Necati ARAT
02-02-2010, 10:01
Necati kardeşim
izmirde de dto var ve orada da balıkçılık faaliyetlerini yürütüyoruz,şayet sizlerler de bizlerle beraber olmak isterseniz sizleri dto ya yönlendirebilirim.elbetteki turmepa nın desteğini alacağız ki zaten turmepa dto birlikte hareket ediyor.asıl olan dünya devletlerindeki sivil toplum örgütlerinin desteğini almaktır.sanırım da alacağız ilgine ve desteğine tşk ederim.
Abi o zaman Bizim içinde İZMİR DTO ile bir iletişime geçer,
Biz Amatör balık avcılarının yapacağımız birşey varsa öğrenip bunu bizimle buradan paylaşabilirseniz seviniriz..
Destek olmaya çalışırız..
TUNCAY ŞEKER
02-02-2010, 10:19
Başım üstüne kardeşim.
Sizlere tlf vereyim herzaman arayabilirsiniz
0532 216 69 25
kaptankarabulut
02-02-2010, 12:40
Tuncay kardeşim bilgi ve anlatımların için çok teşekkürler.Biz amatör balıkcılar, her zaman denizimizin temizliği için mücadele veriyoruz ve vermeye de devam edeceğiz.Necati kardeşimin de dediği gibi bir elin nesi var iki elin sesi var.Amacımız bu çalışmayı daha geniş kitlelere yaymak...
Murat ADAK
02-02-2010, 15:23
Tuncay abi herzaman desteklemeye hazırız.
Paylaşım için teşekkürler.
Yağız DEMİR
02-02-2010, 18:19
bu destege bende katılmak isterım
bucalı ferdi
02-02-2010, 18:34
tuncay bey alkışlıyorum sizi sizingibi insanlar olursa denizlerimiz daha güzel olucaktır birde ben bazan konakta gezerken bisürü insan kordonda avlanıyor bunların önüne geçemezmiyiz acaba nereye şikayet edebilirim bunları teşekürler şi,mdiden
Doğan ÖZCAN
02-02-2010, 19:21
Birlikten kuvvet doğar deyimiyle yaklaşımlar gelişirse yararlı olacağı kanaatindeyim.... bizler kıyı avlarına giden kişiler olarak necati abiminde söylediği üzere avlak alanlarında gerek kişisel gerek denizin kıyıya getirdiklerini ancak kendi çabalarımızla yoketmeye çalışıyoruz.... ümit ederim bu ortak girişime herkes duyarlı olur....sağlıkla kalın..ayrıca bu çalışmalar için teşekkür eder ve tebrik ederim...
TUNCAY ŞEKER
03-02-2010, 06:57
bildiğiniz üzere amatör balıkçılık kanunları var ve bunlarla ilgili de sirküler çıkıyor.istanbul da da her iki yakadan denize binlerce olta sallanıyor,bu konuyla ilgili ankara yla temasa geçtik ve amatör balıkçılık kanunlarının hayata geçmesini istedik.kimse balık tutmasın demedik ama nasılki kara avcısı olabilmeniz için bazı kıriterleri yerine getirmeniz gerekiyorsa amatör bir şekilde karadan da balık tutacaksan gidip gerekli evraklarını alacak neyi nezaman ne kadar tutacağını bileceksin.kısaca konunu takipçisiyiz.
ayrıca sizlerle bir çok konuda birlikte hareket etmek istemekteyim,gerekirse sizlerle izmir dto da oradaki balıkçılarımızın da katılımıyla veya sadece sizlerle bir toplantı yapmak sizlerinde desteğini arkamıza almak istiyoruz.
bu denli hassasiyet göstermeniz de beni fevkalade mutlu etmiştir.tşk ederim.
Necati ARAT
03-02-2010, 08:01
ayrıca sizlerle bir çok konuda birlikte hareket etmek istemekteyim,gerekirse sizlerle izmir dto da oradaki balıkçılarımızın da katılımıyla veya sadece sizlerle bir toplantı yapmak sizlerinde desteğini arkamıza almak istiyoruz.
Tuncay abi ne zaman istersen izmir dto da toplanırız..
Sadece 5-10 gün önceden forumda günü saati ve yeri duyurulursa katılmaya gayret gösteririz..
Bizler amatör balık avcıları olarak profosyonel bir ruha sahibiz..
Şimdiye kadar hep kendi imkanlarımızla birşeyler yapmakta iken bundan sonra sizler gibi meslek örgütleri ve diğer sivil toplum kuruluşları ile bağlantıda olmak ve birlikte hareket etmek bizleride mutlu edecektir..
Taygun KOCABIYIK
03-02-2010, 10:18
Sadece 5-10 gün önceden forumda günü saati ve yeri duyurulursa katılmaya gayret gösteririz..
Şimdiye kadar hep kendi imkanlarımızla birşeyler yapmakta iken bundan sonra sizler gibi meslek örgütleri ve diğer sivil toplum kuruluşları ile bağlantıda olmak ve birlikte hareket etmek bizleride mutlu edecektir..
Aynı fikirdeyim Necati abiyle.
Ve bence bu işten ekmek yiyen insanlarla birlikte toplantı yapılmalı diye düşünüyorum.
Anıl ÜNALAN
03-02-2010, 20:55
Ayni fikire bende katiliyorum abi. Duyuru gerceklestirildigi takdirde izmir dto da toplanabiliriz. Hem bizim icin iyi bi seminer olur diye dusunuyorum.
adolomorola
03-02-2010, 21:50
bildiğiniz üzere amatör balıkçılık kanunları var ve bunlarla ilgili de sirküler çıkıyor.istanbul da da her iki yakadan denize binlerce olta sallanıyor,bu konuyla ilgili ankara yla temasa geçtik ve amatör balıkçılık kanunlarının hayata geçmesini istedik.kimse balık tutmasın demedik ama nasılki kara avcısı olabilmeniz için bazı kıriterleri yerine getirmeniz gerekiyorsa amatör bir şekilde karadan da balık tutacaksan gidip gerekli evraklarını alacak neyi nezaman ne kadar tutacağını bileceksin.kısaca konunu takipçisiyiz.
Bizde Manisalılar olarak tüm faliyetlere elimizden geldiğince katılmayı ve desteğimizide esirgemeyeceğimizi bilmenizi isterim Tuncay abi...
TUNCAY ŞEKER
04-02-2010, 04:37
nekadar güzel sizin bu destek msj larınızı okudukça işte biz bu işleri hallederiz diyor sevinçten uçuyorum desem doğru söylemiş olurum.bugün dto sekreteryasına ve şubelerle ilgilenen gn.sekreter yardımcısına talimat vererek izmir dto da bir toplantı tarihi belirleyeceğiz.sizler harikasınız sağolun çok tşk ederim.
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.