Giriş Yap

Tüm Versiyonu Göster : Doğa dostlarına selam.

23asm
03-02-2010, 02:29
Foruma üye olalı bir kaç ay oldu.Aşağı yukarı geriye dönük bütün paylaşımları bu zaman süresince okudum.Yeni paylaşımları dört gözle bekleyerek.Sizlerinde izni olursa bu güzel ortamda ,bende yarenlik yapmak istiyorum.Bu sıcak ve samimi ortamın oluşmasında katkısı olan herkesede şimdiden teşekkür ederim.
(4.50 fiber teknemle yıllardır Urla Özbek civarında avlanıyorum.Özellikle ekim.kasım ve aralık aylarında geçit çuprası avlamak mümkün oluyor.)

Necati ARAT
03-02-2010, 08:05
Gökhan abim aramıza hoş geldin..
Yarenliğine her zaman kapımız açık..
Slogan bellli BALIK BAHANE SOHBET ŞAHANE..
Senide bu meclisin içinde görmek ve paylaşımlarına ortak olmak bizlerde isteriz..
Keyifli forumlar dilerim..
Tanışmak buluşmak üzere ..
Kal sağlıcakla..

kaptankarabulut
03-02-2010, 09:28
Gökhan kardeşim aramıza hoş geldin. kalıcı ve keyifli paylaşımların olsun.

Murat ADAK
03-02-2010, 09:59
Gökhan abi aramıza hoşgeldiniz .
Kalıcı ve keyifli paylaşımlar dilerim.

seyirsubayi
03-02-2010, 12:04
aramıza hosgeldınız paylaşımınız ve avlarınız bol olsun

eşkina45
03-02-2010, 13:22
Foruma üye olalı bir kaç ay oldu.Aşağı yukarı geriye dönük bütün paylaşımları bu zaman süresince okudum.Yeni paylaşımları dört gözle bekleyerek.Sizlerinde izni olursa bu güzel ortamda ,bende yarenlik yapmak istiyorum.Bu sıcak ve samimi ortamın oluşmasında katkısı olan herkesede şimdiden teşekkür ederim.
(4.50 fiber teknemle yıllardır Urla Özbek civarında avlanıyorum.Özellikle ekim.kasım ve aralık aylarında geçit çuprası avlamak mümkün oluyor.)

gökan abi aramıza hoşgeldin :)

Kamil ESEN
03-02-2010, 15:25
Gökhan kardeşim aramıza hoş geldin.keyifli paylaşımlar dilerim..

Mehmet BODUROĞLU
03-02-2010, 16:09
Gökhan abi aramıza hoşgeldin.
Özbek'inde çuprasına doyum olmaz.
Paylaşımlarınızı sabırsızlıkla bekliyoruz.

23asm
03-02-2010, 16:52
bu sıcak karşılama için hepinize çok teşekkür ediyorum.

adolomorola
03-02-2010, 21:59

Aramıza hoşgeldiniz Gökhan abi
Keyifli paylaşımlar dilerim..;)

ibrahimz35
03-02-2010, 22:00
Gökhan Abi, aramıza hoş geldin.

santor
03-02-2010, 22:04

ne güzel ......bir çipuracı daha geldi...:)
hoşgeldiniz

orka
03-02-2010, 22:16
merhaba göhkan abi ramıza hoşgeldin hoş paylaşımlar dilerim .

Anıl ÜNALAN
03-02-2010, 23:26
Aramiza hosgeldin Gokhan abi. Bir gun beraber av yapabilmek dilegiyle ;)

Yağız DEMİR
04-02-2010, 09:42

gokhan abı aıleye hos geldın keyıflı ve kalıcı paylasımlardılerım.
bu arada bende bostanlıda oturuyorum umarın tanısmak nasıp olur

23asm
04-02-2010, 12:44
inşallah tanışırız Yağız kardeşim.Çünkü ortak paydamız çok.İnşallah o dediğinde olur Anılcım.

ocakçı
05-02-2010, 00:13
aramıza hoşgeldi gökan kardeşim