Tüm Versiyonu Göster : Yardım
azizoran
04-02-2010, 20:17
S.a ben yeni tekne sahibi olan biriyim teknemi kalabak limanına bağladım ve bu bölgeden balık avlamak istiyorum,bilgi ve birikimlerinizden yararlanmak istiyorum,nerde avlanabilirim,ne tarz malzeme kullanabilirim(olta yem vs)yardımcı olan kişilere şimdiden çok teşekkürler,saygılarımla acemi kaptan aziz
kaptankarabulut
04-02-2010, 20:33
Arkadaşım, bu sıcak hoş sohbet aileye hoş geldin.Umarım kalıcı ve keyifli paylaşımların olur.İmza ayarlarınızı yaparsanız hitapta kusur etmemiş oluruz.Kalabak limanında olduğuna göre, avlak bölgelerimiz pınarlı adası, yassıca adası, çiçek adası cıvarı avlak bölgelerimizdir.yem: sülünez, mamun, mevsim ve balığın yemesine göre sardelye hamsi...
Tekneniz hayırlı olsun.......
Kamil ESEN
04-02-2010, 20:38
Arkadaşım, bu sıcak hoş sohbet aileye hoş geldin.Umarım kalıcı ve keyifli paylaşımların olur.İmza ayarlarınızı yaparsanız hitapta kusur etmemiş oluruz.Kalabak limanında olduğuna göre, avlak bölgelerimiz pınarlı adası, yassıca adası, çiçek adası cıvarı avlak bölgelerimizdir.yem: sülünez, mamun, mevsim ve balığın yemesine göre sardelye hamsi...
Tekneniz hayırlı olsun.......
Tam bende kaptanımız en iyisini bilir diyecektim,hızır gibi yetiştin maşallah.Teşekkürler...
Aziz hoş geldın, bu kadar kerterız aldıktan sonra çıkardığın balıkların videolarını görmek de isterız. hayırlı uğurlu olsun teknenız .
kaptankarabulut
04-02-2010, 21:17
Tam bende kaptanımız en iyisini bilir diyecektim,hızır gibi yetiştin maşallah.Teşekkürler...
Ya kamil, Manisa sendense Güzelbahce de cıvarı bizden sorulur.:D :D :D :D
Tabii ki Adnan'ın dediği gibi Aziz bey den bol bol paylaşım bekleriz, bu kadar tiyoya.....
Anıl ÜNALAN
04-02-2010, 21:18
Aramiza hosgeldin Aziz abi. Suleyman abinin dedigi gibi adalara yakin bolgelerdeki kerterizlerden zamanina gore gercekten guzel baliklar alabilirsin. Tabi ki kerteriz hic bi zaman oyle uzaktan tarifle bulunmaz, Suleyman abimiz boyle seylere aciktir pesine takildiginda seni balik olan yerlere goturecektir :) veya gunu denk geldiginde benimde pesime takilabilirsin...
Saygilar, rastgelsin..
azizoran
04-02-2010, 21:28
SN karabulut üstadım bilgileriniz için çok teşekkür ederim,dediğim gibi teknem kalabak limanında adı AZİZİM 9 mt ahşap eğer denk gelirsek mutlaka sizinle tanışmak isterim,saygılarımla aziz
ibrahimz35
04-02-2010, 21:30
Aziz Bey, aramıza hoş geldiniz...
kaptankarabulut
04-02-2010, 22:34
SN karabulut üstadım bilgileriniz için çok teşekkür ederim,dediğim gibi teknem kalabak limanında adı AZİZİM 9 mt ahşap eğer denk gelirsek mutlaka sizinle tanışmak isterim,saygılarımla aziz
Tabii ki Aziz kardeşim. Yeni yeni dostlar edinmek, beni mutlu eder.Benim tlfonum (kiralık tekne) sayfamızda mevcut. dilersen istediğin zaman arayabilirsin. 7 / 24 açıktır..
BALIKÇIHOROZ
04-02-2010, 22:46
hoşgeldiniz Aziz bey,keyifli paylaşımlar dilerim.
Mehmet BODUROĞLU
04-02-2010, 23:21
Aziz Bey hoşgeldiniz aramıza.
Karabulut kaptanımız zaten konuya ilgi göstermiş ve tecrübelerini paylaşmış.
Birde bir ara tanışıp dostluğunuzu pekiştirdiniz mi :)
Gerisi size kalmış artık.
Belki siz bilinmeyen bir kerteriz edinirsiniz
şöyle bol torfe veren bir yer ?
Bellimi olur.
Şansınız açık olsun,oltalarınız balıkla dolsun inşallah .
Necati ARAT
05-02-2010, 08:33
Aziz bey aramıza hoş geldiniz..
Keyifli ve kalıcı paylaşımlar dilerim..
Teknenizde hayırlı olsun bu arada ..
Allah kaza bela vermesin işallah..
Kontrol paneline girerek İmza ayarlarınızı AD SOYAD MEMLEKET DOĞUMTARİHİ VE KAN GRUBUNU yazarsanız hitapta kusur etmemiş oluruz.
Murat ADAK
05-02-2010, 09:05
Aziz bey aramıza hoşgeldiniz.
Süleyman abi gerekli bilgileri vermiş.
ÜSTAD ne diyosa doğrudur;).
Kalıcı ve keyifli paylaşımlar dilerim
Yağız DEMİR
05-02-2010, 11:15
Aziz bey buyuk aıleye hos geldınız keyıflı ve kalıcı paylasımlar dılerım yenıteknenız hayıtlı olsun v bol balıklı avlar dılerım
seyirsubayi
05-02-2010, 12:41
aramıza hos geldınız balıgınız ve sohbetınız daım olsun
eşkina45
05-02-2010, 16:38
Aziz kaptan aramıza hoşgeldin limanı bilmiyorum ama geçen sizgibi deyerli abilerimizle sohbet sırasında çandarlıda zodyak botla sadece TAVUK göğsüyle 18 parça mercan aldıklarını duydum isterseniz sizde deneyin;)
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.