Tüm Versiyonu Göster : Selam
Bornovalı
11-02-2010, 10:13
Selam gönül dostları,
uzun süren bir Rusya gezisinden dün dönebildim,bu süre zarfında mahrumiyet bölgesinde olmamdan dolayı aranızda olamadım.
güzel paylaşımlarınızı özlemiş olarak tekrar aranızdayım,hepinizi saygı ve sevgi ile selamlıyorum.
Mehmet BODUROĞLU
11-02-2010, 10:16
Hoşgeldin Rıdvan.
Memleketimize de ailemizede.
Bizden de sevgiler selamlar olsun ...
Kamil ESEN
11-02-2010, 10:16
Hoş geldin arkadaşım...
Bornovalı
11-02-2010, 10:18
Hoşgeldin Rıdvan.
Memleketimize de ailemizede.
Bizden de sevgiler selamlar olsun ...
hoşbulduk Mehmet Kardeş sağolasın.
Necati ARAT
11-02-2010, 10:18
Rıdvan Abi memlekete ve buraya Tekrar hoş geldin..
Paylaşımları bekleyeceğiz..
Rastgelsin..
Bornovalı
11-02-2010, 10:19
Hoş geldin arkadaşım...
Hoşbulduk Kamil abi sağolasın.
Bornovalı
11-02-2010, 10:22
Rıdvan Abi memlekete ve buraya Tekrar hoş geldin..
Paylaşımları bekleyeceğiz..
Rastgelsin..
Sağolasın Necati kardeş,baya bir resim çektim fakat okadar fırsat olmasına ramen bir türlü balık avına gitmek nasip olmadı.
zaten olta attığım suda paşa yoksa gelecek balık beni çokta heycanlandırmıyor.:)
resimleri ilk fırsatta sizlerle paylaşacağım.
Necati ARAT
11-02-2010, 10:24
Sağolasın Necati kardeş,baya bir resim çektim fakat okadar fırsat olmasına ramen bir türlü balık avına gitmek nasip olmadı.
zaten olta attığım suda paşa yoksa gelecek balık beni çokta heycanlandırmıyor.:)
:D:D:D:D
Evet abi Paşa konusunda Hemfikirim seninle;) :D:D
ama diğer resimleride görmet-k isterim tabiiki..;)
Bornovalı
11-02-2010, 10:29
:D:D:D:D
Evet abi Paşa konusunda Hemfikirim seninle;) :D:D
ama diğer resimleride görmet-k isterim tabiiki..;)
en kısa sürede hazır etmeye çalışacağım Necati,ancak resimlerimde hep kar var, malesef sıcak resimlerim yok ;) inşallah bir ay içerisinde tekrar gideceğim ozaman daha güzel renkli resimler hazırlarım sizler için.
Necati ARAT
11-02-2010, 10:33
en kısa sürede hazır etmeye çalışacağım Necati,ancak resimlerimde hep kar var, malesef sıcak resimlerim yok ;) inşallah bir ay içerisinde tekrar gideceğim ozaman daha güzel renkli resimler hazırlarım sizler için.
Abi bırak kar olsun..;)
Oradakiler kardan bıkmış, bense hasret kaldım..:'(
Kaç defa Sipile çıkayım dedim haftasonları hep eridi göremedim..:hıııı:
Kamil abim iyi bilir.:);)
4 gözle bekleyeceğim Karlı Fotolarını..;)
Yağız DEMİR
11-02-2010, 11:34
Selam gönül dostları,
uzun süren bir Rusya gezisinden dün dönebildim,bu süre zarfında mahrumiyet bölgesinde olmamdan dolayı aranızda olamadım.
güzel paylaşımlarınızı özlemiş olarak tekrar aranızdayım,hepinizi saygı ve sevgi ile selamlıyorum.
rıdvan abı tekrar guzelım yurduma hosgeldınnn :D:D:D
Kamil ESEN
11-02-2010, 11:36
Abi bırak kar olsun..;)
Oradakiler kardan bıkmış, bense hasret kaldım..:'(
Kaç defa Sipile çıkayım dedim haftasonları hep eridi göremedim..:hıııı:
Kamil abim iyi bilir.:);)
4 gözle bekleyeceğim Karlı Fotolarını..;)
Sen yanlış yerde yaşıyorsun bence..:)
HasanSenerdi
11-02-2010, 12:09
Selam gönül dostları,
Ooo piriviyet bırat kaktilla? Tı ribalka?
Taygun KOCABIYIK
11-02-2010, 12:11
Abicim rusyada kefal meşhur, rus kefali onlardan avlasaydın ya :)
Hasan BALIKÇI
11-02-2010, 16:35
rıdvan biladerim tekrar hoş geldin :)bende merak ediyordum uzun zamandır yoktun :)eee paşa zamanıda geldi :)nasip olursa hem avlar hem tanışırız :)
Bornovalı
11-02-2010, 18:57
rıdvan abı tekrar guzelım yurduma hosgeldınnn :D:D:D
Sağolasın Yağız,dediğin gibi yurdumuz bir harika,bunu ancak ben gibi dışarıda gezenler bilir.
yurdumuzun kıymeti bilmeliyiz bence.
Bornovalı
11-02-2010, 19:02
Abicim rusyada kefal meşhur, rus kefali onlardan avlasaydın ya :)
Taygunucum aslında tam yerindeydim, kaldığım pansiyonla nehir arasında sadece 50m. mesafe vardı,ancak hava çok soğuktu ve benim malzemem yoktu.
sağlık olsun,yakında romanyaya gideceğim sonra tekrar rusyadayım inşallah bu gidişlerde avlanma şansım olur.
sevgilerle.....
Bornovalı
11-02-2010, 19:08
rıdvan biladerim tekrar hoş geldin :)bende merak ediyordum uzun zamandır yoktun :)eee paşa zamanıda geldi :)nasip olursa hem avlar hem tanışırız :)
Hoşbulduk Hasan abi sağolasın,
sizlerle tanışmayı inanın bende çok isterim ,ilk fırsatta birlikte olmak,olta atmak ve birbirimizi yakından tanımak dileğiyle abicim.
sözkonusu paşaysa gerisi teferruattır.:D:D:D yanlışmıyım ustacım.
Bornovalı
11-02-2010, 19:23
Ooo piriviyet bırat kaktilla? Tı ribalka?
Ah be Hasan abi, çok uğraştım ne sorduğunu bulmak için fakat yazılımdaki harfler rus harfi değil,buyüzden tercüme edemedim.
merakta bırakmadan bana türkçe sorarsan sevinirim abi.
saygılarımla.
İrfanavcı
11-02-2010, 19:51
Rıdvan kardeşim aramıza hoş geldin,
kaptankarabulut
11-02-2010, 20:17
Rıdvan kardeşim o soğuk memleketten bu sımsıcacık ortama HOŞ GELDİN. Umarım kalacağın kısa sürede güzel paylaşımların da olur..
Anıl ÜNALAN
11-02-2010, 20:23
Hoşgeldin abi. Umarım rusyanın soğundan sonra aramızdaki sıcak ortamı daha sıcak hissedersin :)
adolomorola
11-02-2010, 20:25
Vatana Hoşgeldin Rıdvan...;)
HasanSenerdi
12-02-2010, 07:31
Rıdvan kardeşim benimde biraz oralarda kalmışlıgım vardıda sende oaralardan geldim deyince;)
Ooo piviyet bırat kaktila = Ooo bırader selam nasılsın.
Tı ribalka= Sendemi balıkçısın [/COLOR]
Hasan BALIKÇI
12-02-2010, 12:51
Hoşbulduk Hasan abi sağolasın,
sizlerle tanışmayı inanın bende çok isterim ,ilk fırsatta birlikte olmak,olta atmak ve birbirimizi yakından tanımak dileğiyle abicim.
sözkonusu paşaysa gerisi teferruattır.:D:D:D yanlışmıyım ustacım.
hiç yanlış deyilsin rıdvan kardeşim :)SÖZ KONUSU PAŞA İSE GERİSİ TEFARUATTIR :)sence olduğu gibi bencede :)
inşallah en kısa zamanda görüşmek tanışmak hatta ve hatta aynı ortamda olta atma dileğimle :)
Bornovalı
12-02-2010, 22:44
Rıdvan kardeşim aramıza hoş geldin,
Hoşbulduk İrfan abi sağolasın.
Bornovalı
12-02-2010, 22:47
Hoşgeldin abi. Umarım rusyanın soğundan sonra aramızdaki sıcak ortamı daha sıcak hissedersin :)
Sağolasın kardeşim,bizim insanımız yaz kış sıcaktır,ısınmak için vatanımızda olmak yetiyor,hele birde insanın sizler gibi dostları varsa işte bu insanın kanını kaynatıyor.
teşekkürler hepinize.
Bornovalı
12-02-2010, 22:51
Rıdvan kardeşim o soğuk memleketten bu sımsıcacık ortama HOŞ GELDİN. Umarım kalacağın kısa sürede güzel paylaşımların da olur..
sağolasın Süleyman abi,vallahi ben leyleği havada görmüşüm heran bir yere gitme ihtimalim var,aranızda olduğum müddetçe paylaşımlarım devam edecektir.
saygılarımla.
Bornovalı
12-02-2010, 22:53
hiç yanlış deyilsin rıdvan kardeşim :)SÖZ KONUSU PAŞA İSE GERİSİ TEFARUATTIR :)sence olduğu gibi bencede :)
inşallah en kısa zamanda görüşmek tanışmak hatta ve hatta aynı ortamda olta atma dileğimle :)
eyvallah Hasan abi :) en yakın zamanda ,lk fırsatta söz abi.
ibrahimz35
12-02-2010, 22:55
Rıdvan, tekrardan aramıza hoş geldin...
Bornovalı
12-02-2010, 22:56
Rıdvan kardeşim benimde biraz oralarda kalmışlıgım vardıda sende oaralardan geldim deyince;)
Ooo piviyet bırat kaktila = Ooo bırader selam nasılsın.
Tı ribalka= Sendemi balıkçısın [/COLOR]
tercüme için teşekkürler ustacım,ben pek kalıcı olamıyorum (şükür) göçmen kuş misali gelip geçiyorum :)
balıkçılık konusuna gelince daha ustalarımızdan öğrenilecek çok şey var bence.
saygılarımla.
rıdvan abi aileye tekrardan hoşgeldin...
BALIKÇIHOROZ
14-02-2010, 22:18
hoşgeldin Rıdvan kardeş.
Murat ADAK
21-02-2010, 13:12
Rıdvan abi aramıza tekrar hoşgeldin.
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.