PDA

Tüm Versiyonu Göster : İsraildeki avım

Bornovalı
13-02-2010, 19:45
Selam dostlar,
havaların balık avına müsade etmediği şu günlerde evde can sıkıntısıyla oturuyordum.
geçmişte yaptığım gezilere ve avlara bakarken İsrail serüvenimi sizlerle paylaşıp renk katmak istedim.
2008 yılında israilin tiberiyas şehrinde,israilin en büyük ve tek sayıla bilecek bu güzel gölünde israil sazanından başka balık göremedim.
avlanan bu gençleri görünce rica edip kısa bir çay kamışını elime aldım, almaz olaydım :):) çocuklar yakamı bırakmadılar bir türlü.
onlar hamurla avlanırlarken ben hemen dönerim deyip,parktaki saksıları boşaltmaya gitmiştim :):),geri geldiğimde elimde sihirli yem solucan vardı :) ama kimseye göstermedim ,veeee şohow üstüne şohow. sonradan solucanları çocuklara gösterdim ve parkta sağlam saksı kalmad:):)
umarım hoşunuza gider.

[Only Registered Users Can See Links] ([Only Registered Users Can See Links])

Murat ADAK
13-02-2010, 20:08
Rıdvan abi maşşallah gittiğin heryerde ava devam:helal::helal::helal:.
Balıkçı ruhu bu olsa gerek;).
Paylaşım için teşekkürler.

Mehmet BODUROĞLU
13-02-2010, 21:49
Paylaşım için teşekkürler.
Her zaman her yerde ... :)

Bornovalı
13-02-2010, 22:04
sağolun arkadaşlar,insanın memleketi gibi olmuyor ama görünce dayanamıyorum.
tatlı su avını normalde sevmem ama koyunun olmadığı yerde keçi hesabı benimkisi....:D:D:D

Anıl ÜNALAN
14-02-2010, 00:58
Eline sağlık abi israilliye sazan tutmayı öğretmişsin denebilir :)
Güzel paylaşımın için teşekkür ederiz :)

Bornovalı
14-02-2010, 07:45
Eline sağlık abi israilliye sazan tutmayı öğretmişsin denebilir :)
Güzel paylaşımın için teşekkür ederiz :)

sağolasın kardeşim eksik olma,
israilliler hemen önümden onlardan daha büyük sazanları nasıl aldığımı çok merak etmişlerdi, hatta bir ara onlar yanımdayken fırlamalık olsun diye iğneye yem takmadan oltayı suya sallayınca çocuklar balıkları yemsiz yakaladığımı sandılar:D:D:D gözleri yerinden fırladı gariplerin:D:D:D neyse snra acıyıp onlarada solucan verdim. yukarıda resimlerimi çeken arkadaşım yerlere yatıyo:D ''bırak çocukları uğraşma diye bağrınıp duruyordu.işte böyle.

BALIKÇIHOROZ
14-02-2010, 09:28
ben de israillileri çok şey biliyor sanıyordum,meğer solucandan bile haberleri yokmuş:D:D.çocuklar sana çok dua etmiştir Rıdvan kardeşim::),güzel bir hatıra teşekkürler.

Bornovalı
14-02-2010, 10:10
ben de israillileri çok şey biliyor sanıyordum,meğer solucandan bile haberleri yokmuş:D:D.çocuklar sana çok dua etmiştir Rıdvan kardeşim::),güzel bir hatıra teşekkürler.

mutlaka bilenler vardır,bana denk gelenler balıklardan daha alıktı galiba:D

Yağız DEMİR
14-02-2010, 10:13
paylasım ıcın tesekkurler

Kamil ESEN
14-02-2010, 10:53
İsrailde bile hobiye devam.Bravo vallahi.Sazanları naptınız peki.Çünkü bu israil sazanını yemek için çok sabır lazım.Her birinde 2347937600 tane kılçık var da..:)

Bornovalı
14-02-2010, 11:33
paylasım ıcın tesekkurler

rica ederim mutlu oldum.

Bornovalı
14-02-2010, 11:35
İsrailde bile hobiye devam.Bravo vallahi.Sazanları naptınız peki.Çünkü bu israil sazanını yemek için çok sabır lazım.Her birinde 2347937600 tane kılçık var da..:)

:D:D:D vallahi ben değil israil sazanı yerli sazanı bile yiyemiyorum,yakaladığım balıkların tamamını kamış kirası olarak çocuklara verdim.:D

İrfanavcı
14-02-2010, 12:41
paylaşım için teşekkürler.

ofturkol
14-02-2010, 15:47
çok güzel bir av olmuş

delvel
14-02-2010, 16:52
rıdvan abi helal olsun valla israillerede sazan tutmayı öğretmişsin:D
paylaşım için teşekkürler:)

Bornovalı
14-02-2010, 16:58
ben teşekkür edrim,güzellikler paylaşılınca daha güzel oluyor.

discus
14-02-2010, 21:26
rıdvan abim taktiği vermişsin çocuklara.:D
ne güzel bir anı kalmış.
paylaşım için teşekkürler...

Necati ARAT
15-02-2010, 08:45
Rıdvan abi paylaşım için teşekkürler..
İsrailliler balıkcı görsünler.. İşte bu......
Emeklerine sağlık..

Taygun KOCABIYIK
15-02-2010, 09:57
Rıdvan abi tebrik ederim, güzel av olmuş.
Gençlere solucanları gösterdiğinde yüzlerinin halini görmeyi çok isterdim :D

Bornovalı
15-02-2010, 15:15
rıdvan abim taktiği vermişsin çocuklara.:D
ne güzel bir anı kalmış.
paylaşım için teşekkürler...

:D olsun kardeşim öğrensinler,ben daha çok yarın bir gün israilin bize solucan ithal etmesinden kjorkuyorum.:D:D:D olurmu olur.

Bornovalı
15-02-2010, 15:16
Rıdvan abi paylaşım için teşekkürler..
İsrailliler balıkcı görsünler.. İşte bu......
Emeklerine sağlık..

eyvallah Necati kardeşim sağolasın...

Bornovalı
15-02-2010, 15:18
Rıdvan abi tebrik ederim, güzel av olmuş.
Gençlere solucanları gösterdiğinde yüzlerinin halini görmeyi çok isterdim :D

:D:D:D ben asıl parkın halini görmenizi isterdim:D birdahaki ava herhalde bel gürekleriyle giderler.:D:D:D

Hasan BALIKÇI
15-02-2010, 16:53
rıdvan biladerim bubalık tutma hevesi bir başka oluyorda :)esas PAŞA tutması keyif veriyor bana göre :D

herneysede senin PAŞA TEAM üyesi olduğunu bilmiyorlardır o çocuklar birdahakine onuda anlatırsın ;):D:D

paylaşımın için çok sağol :)

Bornovalı
16-02-2010, 07:25
rıdvan biladerim bubalık tutma hevesi bir başka oluyorda :)esas PAŞA tutması keyif veriyor bana göre :D

herneysede senin PAŞA TEAM üyesi olduğunu bilmiyorlardır o çocuklar birdahakine onuda anlatırsın ;):D:D

paylaşımın için çok sağol :)

:D 21 haziranda Telavivde bir haftalık tatil hakkım var Hasan abi,plajları mükemmel,orda çıkan paşalarda çok iri oluyor,işte ozaman onlara paşa nasıl tutulur onun dersini veririm.:D o günü sabırsızlıkla bekliyorum ustacım.
kocaman birtanede pankart gerdimmi PAŞA TEAM diye ozaman daha iyi tanırlar:)

Taygun KOCABIYIK
16-02-2010, 12:54
:D 21 haziranda Telavivde bir haftalık tatil hakkım var Hasan abi,plajları mükemmel,orda çıkan paşalarda çok iri oluyor,işte ozaman onlara paşa nasıl tutulur onun dersini veririm.:D o günü sabırsızlıkla bekliyorum ustacım.

İşte Paşa Team bu uluslar arası araneya çıkıyor...
Coming Soon :D

Hasan BALIKÇI
16-02-2010, 22:00

Rıdvan biladerim çok sağol :)bende sana PAŞA TEAM tişörtünü ayarlayayım :);)hoş olmazmı ;)