PDA

Tüm Versiyonu Göster : Deniz haritalı Garmin Nüvi 200w

levrek
14-02-2010, 23:48
Merhaba Arkadaşlar,
sadece üç kez kullanmış olduğum Garmin Nüvi 200 w içindeki haritaları ile birlikte 600 TL ye satıyorum.Beraberinde vantuzlu tutacak,12V araç çakmak adaptörü ve 4 Gb.lık Kingston micro SD hafıza kartı vardır.Yurtdışından iki üst modeli geldiğinden dolayı ihtiyaç fazlasından bu modeli satıyorum.
Ürünle ilgili teknik bilgiyi [Only Registered Users Can See Links] linki de bulabilirsiniz.İçinde Güncel yol,deniz ve izohips haritaları mevcuttur.İster Karayollarında,ister Denizde,isterseniz de Kara avında dağlarda kullanabilirsiniz.

kaptankarabulut
15-02-2010, 06:59
Erol kardeşim, o fiata o garmin çok hesaplı...inşallah site içinden ihtiyacı olan bir arkadaşımıza nasip olur..

Necati ARAT
15-02-2010, 08:28
Erol abi ihtiyacı olan biri kesinlikle çıkacaktır..
Fiyat açısından da çok ekonomik..
Paylaşım için teşekkürler..

Murat ADAK
15-02-2010, 08:42
Paylaşım için teşekkürler.

discus
15-02-2010, 10:26
hayırlısı olsun abi...

Denizkızı35
02-04-2010, 19:47
Erol bey sizin cihazın haritasıyla ilgili bazı noktalar işaretledim bunlar ne oluyor bilgi verirseniz sevinirim
[Only Registered Users Can See Links] ([Only Registered Users Can See Links])

levrek
03-04-2010, 23:06
Sorunuzu yeni gördüm, gecikmeden dolayı özür dilerim.
Ekranda görünen 42 rakamı o koordinatın metre cinsinden derinliğidir.Urla F7 ise bir avlak bölgesine vermiş olduğum yer adıdır.

musty
28-04-2010, 09:28
Merhaba Arkadaşlar,
sadece üç kez kullanmış olduğum Garmin Nüvi 200 w içindeki haritaları ile birlikte 600 TL ye satıyorum.Beraberinde vantuzlu tutacak,12V araç çakmak adaptörü ve 4 Gb.lık Kingston micro SD hafıza kartı vardır.Yurtdışından iki üst modeli geldiğinden dolayı ihtiyaç fazlasından bu modeli satıyorum.
Ürünle ilgili teknik bilgiyi [Only Registered Users Can See Links] linki de bulabilirsiniz.İçinde Güncel yol,deniz ve izohips haritaları mevcuttur.İster Karayollarında,ister Denizde,isterseniz de Kara avında dağlarda kullanabilirsiniz.

hayırlısı olsun Erol abi gps bende gps olmasaydı alırdım düşünmeden senin gps çok kullanışlı 1 kez çıktığımızda menüsüne bakmıştım Erol abicim