Tüm Versiyonu Göster : 14.02.2010 Çeşmealtı Maceramız
Merhaba Sevgili arkadaşlar.
Uzunca bir süredir siteyi gözatmama rağmen kayda değer av yapamadığımız için resim ekleyemiyordum.geçtiğimiz pazar günü çeşmealtından cemal dedemle uzun ada- hekim arasında avlanıyorduk.kovayı mercan , mandagöz, ısparaoz, izmarit yarılamıştık. balık kesince yer değiştirelim dedik yeni gittiğimiz yerde oltayı atar atmaz bir ağırlık ama asılıyo parmağıma misina oturdu iraz uğraştırdıktan sonra bu güzel antenliyle buluştuk.
tüm arkadaşların bu zevki yaşaması dileğiyle.
Selamlar Saygılar.
[Only Registered Users Can See Links] ([Only Registered Users Can See Links])
Tebrikler Ender abi,antenli müthiş görünüyor,
Mehmet BODUROĞLU
17-02-2010, 08:58
Maşşallah abi.
Harika bir antenli .
Çekmeside bir başka zevklidir onu :)
Afiyet bal şeker olsun.
Paylaşım için teşekkürler ...
Necati ARAT
17-02-2010, 09:34
Erdem abi maaşallah harika bir Antenli ..
Paylaşım için teşekkür eder,
avlarınızın devamını ve paylaşımlarınızı bekleriz..
Kalısağlıcakla..
Bornovalı
17-02-2010, 09:35
Hey maşallah beee.
gerçekten harika bir trofe almışsınız dediğiniz gibi o heycanı yaşamak isterdim doğrusu.
oltanız hep gergin olsun.
Kamil ESEN
17-02-2010, 10:20
Paylaşım için teşekkürler, gerçekten harika bir trofe almışsınız..Rastgelsin.
kaptankarabulut
17-02-2010, 10:42
Ender, paylaşım için teşekkürler..İnşallah oltasına nasip olmamış arkadaşlara da nasip olur..
seyirsubayi
17-02-2010, 11:00
antenlı mercan ı uzun zamandır çesmealtında görmuyorduk... tebrıkler... cok guzel bır balık... daha da ırılerı denk gelır ınsallah.... avınız daım olsun
Taygun KOCABIYIK
17-02-2010, 12:19
vay vay vay Ender abim harika balık maşallah kırk bir kere dilimide ısırdım bak :)
Bu arada senin tekne ne oldu abi?
Murat ADAK
17-02-2010, 13:03
Tebrikler ENDER abi:helal::helal::helal:
Paylaşım için teşekkürler.
Yağız DEMİR
17-02-2010, 17:16
ender abı tebrıkler antenlı super valla ıcım gıttııı
paylasım ıcın tesekkurler dıger avlarınızında resımlerını 4 gozle beklıyorum abı
Temenni ve iyi dilekleriniz için hepinize teşekkürler arakadaşlar
sevgili tago motor değişimi için bir bakıma aldık yağmur fırtına izin vermeyince, yine tekne yerinde duruyor ama motoru yok. inşallah en kısa zamanda tamamlarız. aklımdasın mutlaka haber veririm.şimdilik resimdeki cemal dedemin kayığıyla takılıyoruz.
Selamlar saygılar.
Hey maşallah ender abi.
Rabbim nazarlardan sakınsın gerçekten güzel bir parça.:helal::helal:
Ancak forumda yazmanız için illa kaide değer bir balığın olmasını yada ava gitmiş olmayı beklemeyelim canım abim bizler herzaman muhabbetlere hazırız varsın balık olmasın;):)
Paylaşım için çok teşekkürler...
hey maşallah..
tebrıkler ender abi
adolomorola
17-02-2010, 21:13
Tebrikler ender abi antenli gerçekten süpermiş
afiyet bal şeker olsun...;)
Hasan BALIKÇI
17-02-2010, 22:00
Çok güzel bir balık ender bey :helal::helal:paylaşım için teşekkürler :)
bu arada oğlan baya büyümüş allah bağışlasın yeğenimde yakında seninle balığa gider :)
Ender tebrıkler parmağına bu daim balıklar otursun pazar günü bir birimize çok yakınmışız bende oralardaydım uzun adanın karşısındaydım, yaklaşmaya çekındım tahmınım doğruysa geç vakıte kadar orada kaldınız, bızde de bol mıktarda mandagöz, izmarit 2 lidakı 2 mercan vardı.belkı tanırsın çeşmealtından çıktığım tekne nı adı ''Bahrıyelı'' daha irilerını yakalarsın inşallah...
ibrahimz35
18-02-2010, 12:11
Ender Abi, maşallah çok güzel bir antenli yakalamışsın.
Geçen sene onu ben küçük diye denize salmıştım, maşallah baya büyümüş.
muratbaykent
18-02-2010, 12:15
Sizinde dediğiniz gibi uzun zamandan sonra raporunuzu görmek güzel.Antenli için ayrıca tebrik ederim.Umarım devamını görürüz Çeşmealtında.Hoşçakalın.
Çok güzel bir balık ender bey :helal::helal:paylaşım için teşekkürler :)
bu arada oğlan baya büyümüş allah bağışlasın yeğenimde yakında seninle balığa gider :)
Çok teşekkürler Hasan bey
Büyüdü büyümesinede çok yaramaz teknede tutabileceğime bilsem götürürümde durmaz nerde zarar ziyan orda benim oğlan vardır.
Sizinde dediğiniz gibi uzun zamandan sonra raporunuzu görmek güzel.Antenli için ayrıca tebrik ederim.Umarım devamını görürüz Çeşmealtında.Hoşçakalın.
Sevgili Murat bey biliyosun görüşmeyi bende çok isterim ama bi türlü biraraya gelemedik denizde karşılaşırız belki diye geçen teknelere hep bakarım tanıdık bir yüz göreyim diye ama kısmet olmadı inşallah önümüzdeki dönemde rastlaşırız.
Selamlar Saygılar.
Hey maşallah ender abi.
Rabbim nazarlardan sakınsın gerçekten güzel bir parça.:helal::helal:
Ancak forumda yazmanız için illa kaide değer bir balığın olmasını yada ava gitmiş olmayı beklemeyelim canım abim bizler herzaman muhabbetlere hazırız varsın balık olmasın;):)
Paylaşım için çok teşekkürler...
Sevgili Serkan iyi dileklerin için çok teşekkürler oğlumun tedavisi nedeniyle her ay ankaraya kontrole gidiyoruz o yüzden uzunca bir süre yazamadım inşallah bundan sonra resim ekelmeye paylaşma katılabileceğim.
Selamlar Saygılar.
Ender tebrıkler parmağına bu daim balıklar otursun pazar günü bir birimize çok yakınmışız bende oralardaydım uzun adanın karşısındaydım, yaklaşmaya çekındım tahmınım doğruysa geç vakıte kadar orada kaldınız, bızde de bol mıktarda mandagöz, izmarit 2 lidakı 2 mercan vardı.belkı tanırsın çeşmealtından çıktığım tekne nı adı ''Bahrıyelı'' daha irilerını yakalarsın inşallah...
Sevgili Adnan Bey denize açıldığımız tekne cemal dedenin ve inciraltında bağlı 1-2 ay oldu çeşme altına geleli onların avlanma bölgeleri inciraltı karşısı, pekikan yada çalı feneri bölgesi genelde oralarda avlandığımızdan karşılaşamıyoruz bizim çıktığımız kayık resimdede gördüğünüz gibi 2 kişi +bir termos alabiliyor sağolsun dedem hiç birşeyi atmaya kıyamıyor adı cem, altından geçtiğimiz bir köprü var sonlara yakın bir yerde bağlı hatta tersane var hemen arka tarafımızda. inşallah karşılaşmak dileğiyle.
selamlar Saygılar.
Cevap yazamadığım tüm arkadaşlar
sizlerinde böyle güzel avlar yapmanız dileğiyle.
Selamlar saygılar.
Maşallah Allah nazardan korusun süper bir antenli devamını dilerim.
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.