PDA

Tüm Versiyonu Göster : Teşekkürler Kaptan Karabulut

Taygun KOCABIYIK
17-02-2010, 12:35
Uzun süreden beri site üzerinden Süleyman abiyle yazışıyoruz, paylaşımlarını alkışlıyoruz bunun yanında Süleyman kaptanım sık sık telefonla beni arayıp hal hatır sorar livarda balıklar seni bekliyor der durur. Ama bir türlü denk gelipte yanına çayını içmeye gidememiştim taa ki dün akşama kadar.

Öğlen telefonla yine Süleyman Kaptan beni aradı. Havanın çok güzel olduğunu, denizde livarı benim için doldurmakta olduğunu söyledi. Akşam müsaitsem hem bir çay içmek için, hemde livarı boşaltmak için beni davet etti. Olurdu olmazdı derken, işlerimi ayarlayıp saat 6 gibi limanda olmak üzere anlaştık.

Ben gittiğimde henüz limana dönmemişti ama baktığımda görebileceğim mesafede ağır ağır yaklaşıyordu limana. 5 dakikalık bekleme ardından tekne bağlandı ve hemen baktım çay ikram edildi. Süleyman abim sağolsun Taygun'u çay içmeden yollamayım diyerek denizden dönüşte çayı koymuş ocağa.

Biraz muhabbet edip çayları bitirdikten sonra saatinde geç olmasından dolayı
Süleyman kaptan günün hasılatını bana vererek bizi yolcu etti. Her ne kadar kendisi avın kesat geçtiğini söylesede 4 kişilik bir aileye fazlasıyla yetecek balık vardı, hemde çeşit çeşit. Kendisine çok çok teşekkür ediyorum. Gün içinde haberleştiğimiz için fotoğraf makinası yoktu yanımda bu sebeple fotoğraf yok maalesef.

Ayrıca birlikte balığa çıktığı çok değerli diş hekimi Samim abimlede tanıştığım için çok mutlu oldum. Kendisi bizim sıkı takipçimiz olsada bilgisayarla pek arası olmadığı için katılım yapmıyormuş. Ona her türlü konuda yardımcı olabileceğimizi söyleyip davetimizi yaptık kısa süre sonrada aramızda olacaktır kendisi. Ve gerçekten çok araştırmacı, yaratıcı fikirleri olan bir insan olduğunu yaptığımız kısa dönüş yolculuğunda anladım. Ondan öğreneceğimiz çok şey olduğuna eminim.

Ee ne diyorduk; BALIK BAHANE MUHABBET ŞAHANE...

Murat ADAK
17-02-2010, 13:01
Taygunum ALLAH(C.C.) Muhabbetinizi bozmasın inşallah.
Sonunda yüz yüze görüşmüşsünüz bakıyorum.
Bende sizin adınıza mutlu oldum kardeşim;).
SÜLEYMAN abimin çayıda içilir sohbeti de dinlenir.:helal:
Paylaşım için teşekkürler.

Necati ARAT
17-02-2010, 15:07
Kardeşim kapmışsın balıkları ..
Helal olsun size.. Teknede çay içmek başka..
Hele Süleyman abiyle dahada başka ..
Allah sohbetinizi dim etsin..
Kalın sağlıcakla ..

Yağız DEMİR
17-02-2010, 17:13
allah sohbetınızı bolmesın valla balıkları kapmıssın suleyman abım balık kalmayacak valla denızde :):):)

Mehmet BODUROĞLU
17-02-2010, 17:36
Arkadaşlık, kardeşlik, canayakınlık, sıcak kanlı, misafirperver, adam gibi adam vb. deyimlerin bulunabileceği bir gezinti olmuş.
Taygun teşekkürler paylaşım için.
Süleyman abi sanada teşekkürler bu güzel karşılaman için.
Bizlerede nasip olur inşallah :)
Kalın sağlıcakla ..

Kamil ESEN
17-02-2010, 18:29
Güzel günlerin hep devamı gelmesi dileğiyle....

discus
17-02-2010, 20:01
allah muhabbetlerimizi hiç bozmasın işte gerçek forumculuk ve forum faydalarını yavaş yavaş görmeye başlıyoruz dostlar.:helal::helal::helal::helal::helal::helal: :helal:

adolomorola
17-02-2010, 21:29
Böyle birlik ve beraberliğin sık sık olması gerçekten çok güzel şeyler ;)
Taygun,Süleyman abiye senin adına buradan bir kezde ben teşekkür etmek istiyorum.
Bir gün yani en kısa zaman içinde bende Süleyman abiyi ziyaret etmek istiyorum,sanıyorum'ki ondan öğrenecek çok şeyimiz var...;)

Hasan BALIKÇI
17-02-2010, 21:53
HERZAMAN DEDİĞİMİZ GİBİ AMAÇ SADECE FORUMDAN GERÇEK HAYATTA DOSTLUĞA BİZ BUNU BAŞARIYORUZ :)

Süleyman abi seni tanımak gerçekten çok güzel işte taygun kardeşimde gelmiş :helal:isterimki tüm site üyeleri birbirleriyle kaynaşsın :)

tebrikler ve devamları olsun :)

ADNAN
18-02-2010, 00:33
Gerenceden balıktan gelirken 2.limanda durup süleyman abiyle tanışmak istemıştım ama kısmet olmadı telefonla konuşabilmıştık ama benı de tekrarında arada bir arayıp sorduğunu söyliyebilirim sağ olsun kısa zamanda süleyman abi ve manısalı dostlarımızla tanışıp kaynaşmak nasip oldu bence düşman çatlatan bir sevgi ve saygı oldu Allah bozmasın herkeze iyi nıyetlerınden dolayı çok ama çok teşekkür ederim, Daha dün akşam süleyman abiyle tel konuşmasında hafta içinde de balığa çıkabileceğimizi söyledi evet dostlar burdan ileteyım hafta içinde havanın müsait olduğunda balık avı yapma fırsatını da süleyman kaptanla da yapabiliriz sadece burdan da yazışıp buluşabiliriz Tago sana afiyet bal şeker olsun yarasın tosunuma :) ama fotolarınıda görseydik iyi olurdu :)

Erhan ÇUKURLU
18-02-2010, 09:24
Kardeşim bende sana katılmak isterdim çağırdın ama gelemedim balıklar için şimdiden afiyet olsun size :D Ama mazeretim sağlamdı biliyorsun. Ben kaptan Karabulut ile tanışmak istiyorum nasipse bir çayını içmeye tekrar beraber gideriz...

kaptankarabulut
18-02-2010, 19:23
Arkadaşlar, taa nerelerden beni ziyarete geldiniz.ALLAH(CC) hepinizden razı olsun.sağolun varolun.İşte dostluk, çıkarsız menfeatsiz.bir tatlı dil, bir güler yüz..Aslında herkesin, hepimizin aradığı bu değil mi?.Ve inanın ben bu sitede bunu buldum.Gerçek dostluğu, paylaşımcılığı, yardım severliği,güler yüzlülüğü.Hepsi burada mevcut.Şu ana kadar tanıştığım tüm arkadaşlarım,candan ve samimi birer dost insanlar.
Arkadaşlar, bu sitede sanalda taniştığım, ama gerçekte henüz tanışmadığım, tüm arkadaşlarla bir an önce tanışmak en büyük arzularımdandır..Eğer yolunuz bir gün Güzelbahce'ye düşerse mutlaka bir çayımı içmeye beklerim.

ibrahimz35
18-02-2010, 22:06
Süleyman Abi, Allah Sen'den razı olsun.
Senin ne kadar misafirperver biri olduğunu hepimiz çok iyi biliyoruz.
Her ne kadar telefonla görüşsekte bir türlü tanışamadık.
En kısa zamanda tanışmak dileğiyle.
Sağlıcakla kal Abi...

İrfanavcı
19-02-2010, 20:58
Arkadaşlar dostlukların daim olması dileğiyle..

samimakis
20-02-2010, 15:17
sitemize yeni üye oldum. Kaptan Karabulut ve Taygunla da tanıştık. Karabulutla 2-3 kere çok verimli avlar yaptık. Doğal olarak av bahane. Çok kıymetli yeni dostlar edindim ve sizlerle çok daha fazla dostum olacağına inanıyorum. hepineze sevgiler saygılar görüşmek dileğiyle

Med.Dentist Samim AKIŞ

Mehmet BODUROĞLU
20-02-2010, 15:30
sitemize yeni üye oldum. Kaptan Karabulut ve Taygunla da tanıştık. Karabulutla 2-3 kere çok verimli avlar yaptık. Doğal olarak av bahane. Çok kıymetli yeni dostlar edindim ve sizlerle çok daha fazla dostum olacağına inanıyorum. hepineze sevgiler saygılar görüşmek dileğiyle

Med.Dentist Samim AKIŞ

Samim bey aramıza ve ailemize hoşgeldiniz.
Size hitapta kusur olmaması adına tanışma bölümümüze bir konu açarak kendinizi bize tanıtırsanız çok seviniriz.
İmza ve avatar gibi ayarlarınız için imzamızdaki linklerden faydalanabilirsiniz.
Dediğiniz gibi balık bahane ve dostluk her zaman.
Keyifli forumlar dilerim ...