Tüm Versiyonu Göster : Bütün arkadaşlara selam ve saygılar sunarım
Hüseyin ŞENER
21-02-2010, 16:31
Ben Hüseyin ŞENER
41 yaşındayım, İnebolu'da oturuyorum.Doğayı ve balıkçılığı çok seviyorum.
Vaktim oldukça mevsimine göre Çinekop,istavrit,alabalık,kefal,eşkina ve zargana olta avları yapmaktayım.(Yiyeceğim kadar az ve öz avlanmayı severim).
sitede emeği geçen arkadaşlara teşekkürler... balıkçı arakadaşlara da rastgelsin diyorum....
Murat ADAK
21-02-2010, 16:44
Hüseyin abi aramıza hoşgeldiniz.
Kalıcı ve keyifli paylaşımlar dilerim.
Yağız DEMİR
21-02-2010, 16:49
huseyın abı genıs aıleye hos geldın keyıflı ve neselı paylasımlar dılerım
Hüseyin ŞENER
21-02-2010, 17:12
Murat ve Yağız kardeş güzel karşılama için teşekkür ederim.Keyifli olacağına eminim. Murat elindeki yavruları görünce keyfim tavana vurdu vallahi.( Uzun bir süredir balığa bir yere gidemedim de :-)) Rastgele ...güzel arkadaşlıklara ...........
Mehmet BODUROĞLU
21-02-2010, 17:20
Selamlar Hüseyin abi.
Aramıza hoşgeldiniz.
Umarım keyifli ve kalıcı paylaşımlar gerçekleştiririz beraber.
Esenlikler dilerim ...
hüseyin abi hoşgeldiniz..
insallah aradığınız herseyi burada bulur, paylaşımcı
ve kalıcı olursunuz..
herdaim rastgele..
seyirsubayi
21-02-2010, 18:15
aramıza hosgeldınız avınız daım balıgınız bol olsun
Bornovalı
21-02-2010, 19:03
Aramıza hoşgeldiniz Hüseyin abi,çok güzelbir tanışma ve tanıtma mesajı olmuş.
Hasan BALIKÇI
21-02-2010, 19:08
Aramıza hoşgeldiniz hüseyin bey :)tanışma yazınız gerçekten çok hoş :) hoşsohbetli ve bilgi yüklü paylaşımları hep beraber yaşamak dileğimle :)
Hüseyin abi aileye hoşgeldin keyifli sohbetler...
Kamil ESEN
22-02-2010, 07:54
Aramıza hoşgeldiniz.Keyifli ve kalıcı paylaşımlar dilerim.Prensipli kişilerin aramızda çoğalması sevindirici.;)
Necati ARAT
22-02-2010, 08:10
Hüseyin abi aramıza hoşgeldiniz.
Kalıcı ve keyifli paylaşımlar dilerim.
Hüseyin ŞENER
23-02-2010, 01:45
Ooooooo.... çok teşekkür ederim arkadaşlar.Bu ne güzel karşılama.Davul, zurna....... ..Vallahi bi koç yatırmadığınız kalmış sitenin girişinde ......
Mehmet,Delvel,Seyir Subayı,Bornovalı,Hasan Balıkçı ,Discus, Kamil ve Necati kardeş hoşbuldum. sağolun.Vallahi balığa falan gitmeye gerek kalmadı galiba.Sizin hoş sohbetiniz yetecekte artacak gibi..
Delvel kardeşime; paylaşımcı olmaya olurum elimden geldiğince de bilgileri Bohçacılara kaptırmayız İnşallah.. keh keh... alabalıkta çok canım yandı söylemesi ayıp.
şimdilik hoşçakalın
muratsadioglu
23-02-2010, 07:27
Doğayı ve balıkçılığı çok seviyorum.
Daha ne olsun Hüseyin kardeşim.
Bu Forumda ve ülkemizde en çok aranan iki özelliğe sahipsiniz: Doğa ve balıkçılık sevgisi.
Aramıza hoşgeldiniz.
HasanSenerdi
23-02-2010, 15:20
Ben Hüseyin ŞENER
Vaktim oldukça mevsimine göre Çinekop,istavrit,alabalık,kefal,eşkina ve zargana olta avları yapmaktayım.(Yiyeceğim kadar az ve öz avlanmayı severim).
sitede emeği geçen arkadaşlara teşekkürler... balıkçı arakadaşlara da rastgelsin diyorum....
Bende Hasan Hüseyin Şenerdi Adaşlıga çeyrek kala aramıza hoş geldin kardeşim:)
Hüseyin ŞENER
25-02-2010, 11:04
Hoşbulduk arkadaşım ... :) rastgele
sağol abi. Hoşbulduk... Boşver üzülme be ...vaktin azlığı çokluğu değilde nasıl yaşandığı önemli...daha önce de yazmıştım.az olsun öz olsun...
rastgele...
Daha ne olsun Hüseyin kardeşim.
Bu Forumda ve ülkemizde en çok aranan iki özelliğe sahipsiniz: Doğa ve balıkçılık sevgisi.
Aramıza hoşgeldiniz.Alıntı yaptığımı zannettim ama yapamamışım ... 10.01 deki mesaj Murat Kardeşe
Bende Hasan Hüseyin Şenerdi Adaşlıga çeyrek kala aramıza hoş geldin kardeşim10.04 teki mesaj da Hasan Senerdi abime.. -;)
nasıl olsa mesaj bedava.....yaz gitsin :)
mehmetulas
25-02-2010, 16:12
hüseyin kardeşim aramıza hoşgeldiniz
Hüseyin ŞENER
27-02-2010, 02:04
hüseyin kardeşim aramıza hoşgeldiniz
hoşbulduk Mehmet kardeş ....Rastgele
adolomorola
27-02-2010, 08:59
Ben Hüseyin ŞENER
Hüseyin bey ailemize hoşgeldiniz.
Keyifli paylaşımlar dilerim..;)
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.